Sprite98 Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Salut tuturor,decurand joc gta san andreas multiplayer pe acest server si chiar este misto de-a binelea...Dar inainte aveam gta san andreas cu 5-6 moduri la masini si avem job la busdrive si cand ajungeam imi aprea o eroare cu crash si acum imi apare chiar cand deschid gta-u. Si mi-a explicat un prieten ca trebuie sa i-au gta san andreas fara moduri,am facut asa cum a spus el si tot la fel imi apare chiar cand intru ... (( Va rog frumos daca ma puteti ajuta sa scap de acesta eroare nenerocita Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEk0 Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Reinstaleaza Gta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anaser Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Sterge tot ce tine de gta/sa-mp si apoi instaleaza-l iar,nu uita sa stergi Gta User files din "Documents". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sprite98 Posted March 30, 2013 Author Share Posted March 30, 2013 Auziti dar eu de fiecare data cand loam gta si stergeam gta numai stergeam si cel din document's,multumesc mult ,sa vad daca mere. Puteti sa-mi dati si mie un Gta san andreas ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEGETO Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Sterge san andreas si daca vrei moduri pe anumite masini(skinuri) iale de http://forum.b-zone.ro/forum/1020-mods-packs/ , sunt sigure 100% si data viitoare nu mai pune atatea moduri pentru chiar daca ai un calculator care este cat de cat bun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sprite98 Posted March 30, 2013 Author Share Posted March 30, 2013 Multumesc forte mult acum chiar cred ca osa mearga ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0nlycraiova Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 In primul rand nu se face topic aici, se face la sectiunea "support", in al doilea rand ma enervanti, cand incercati sa scrieti corect gramatical scrieti niste tampenii de te doare capu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snizel Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 In primul rand nu se face topic aici, se face la sectiunea "support", in al doilea rand ma enervanti, cand incercati sa scrieti corect gramatical scrieti niste tampenii de te doare capu. Nu fi rau.. Sper ca-ti vei rezolva problema, daca nu, poti sa postezi aici problemele pe care le mai ai: http://forum.b-zone.ro/forum/57-support/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.