Jump to content

Los Santos Taxi - Discuţii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

HTC ONE X sau Samsung galaxy s3? De ce?

HTC ONE X, pentru ppi mai mare, nu asa de multi senzori inutili, si un cpu putin mai performant + sunet beats

Edited by vince085

Write in english cuzz i dont understand.

I was saying that hTc one X is very good. It has better functions (Running) where as galaxy s3 has many functions too but some of them don't work.

Also htc is better because it does not hangs / freezes like Galaxy S3

So better buy hTc one x. You'll love it ;-)

HTC One X, are toate calitatile de la S3 si are in plus un ecran mai mic cu 1 inch (dupa parerea mea este mai bine 4.7 decat 4.8) si un procesor mai bun(1.5 Ghz), S3 avand 1.4 Ghz quad core amandoua. Deasemenea HTC One X castiga si la design. In concluzie recomand HTC One X

Few more days and I'll have 2 months here... :D

-- btw what do you guys think about my new signature? =))

Salut tuturor.

Astazi am aplicat in Taxi Cab Company Los Santos si am fost acceptat.

Sper sa trec testele si sa va devin coleg. :D

Nu te mai chinui, esti respins.

HTC ONE X sau Samsung galaxy s3? De ce?

Sasso, hai ca vin eu acum cu ideile mele preconcepute despre cum sony este cel mai bun pe piata :DD. Asa pai eu unul sincer ti-as recomanda un sony mai ieftin decat cele doua telefoane, si mai performant(xperia sp). Oh sa nu uit de stil^^ Intre cele doua telefoane strict, iti recomand sa mergi pe one x. galaxy s3 merge teribil de prost. se simte foarte ieftin in mana, si nici nu arata prea bine. one x nu are aceste probleme. daca mergi pe one x, considera si lg optimus 4x (observi ca am scos sgs 3 din discutie :) )

daca vrei sa "iti fac capul calendar" despre telefoane, dami un mesaj :) pe forum sau in joc, sincer imi face placere sa vorbesc despre telefoane

Edited by Rhadamast

Sasso, hai ca vin eu acum cu ideile mele preconcepute despre cum sony este cel mai bun pe piata :DD. Asa pai eu unul sincer ti-as recomanda un sony mai ieftin decat cele doua telefoane, si mai performant(xperia sp). Oh sa nu uit de stil^^ Intre cele doua telefoane strict, iti recomand sa mergi pe one x. galaxy s3 merge teribil de prost. se simte foarte ieftin in mana, si nici nu arata prea bine. one x nu are aceste probleme. daca mergi pe one x, considera si lg optimus 4x (observi ca am scos sgs 3 din discutie :) )

daca vrei sa "iti fac capul calendar" despre telefoane, dami un mesaj :) pe forum sau in joc, sincer imi face placere sa vorbesc despre telefoane

ma disperi cu Sony-u tau, utie aci si dupa mai zi de sony:

(scuze, e cam retardat omu)

ma disperi cu Sony-u tau, utie aci si dupa mai zi de sony:

(scuze, e cam retardat omu)

pei ce sa zic, nu ma incalzeste cu nimic sincer ca se aprinde telefonul cu 1 secunda mai tarziu, sau 2 cate erau acolo:) asta nu tine de telefon ci de software-ul folosit in el. daca ai fi folosit vreodata un sgs3 tiai fi dat seama ca e un telefon de doi bani, sincer se misca groaznic, si eu nu ma chinuiam sal compar cu xperia z, un telefon net superior din orice punct de vedere( uh, exceptand display-ul, acolo sony sunt prea incapatanati ca sa foloseasca triluminos display) eu il compar pe gs3 chiar cu xperia t/tx/tl/v flagshipurile de anul trecut de la sony:)

sgs3 e un telefon facut din greseala, gs2 a fost un telefon foarte bun, net superior gs3. gs4 e bunicel, dar nu se ridica la nivelul asteptat. :) btw un samsung a facut bum in buzunarul unei tipe , caz izolat, dar pana si telefoanele isi dau seama ca sunt degeaba si explodeaza ca sa nu mai polueze degeaba:))

:)), recunosc ca samsung fac niste telefoane varza da mam gandit sati dau vidu ala ca nici sony nus atat de buni, in concluzie iphone e best, eu fol un samsung care fara custom rom se misca execrabil, iar s3-ul are prea multe probleme d-alea unu ia luat s3-u foc cand era la incarcat si asa samsung o sa plateasca destul pentru astea, si am folosit un s3 si stiu ca e de doi bani da cand sa lansat se zvonea ca va "sparge piata", da vad ca acu sparge doar picioarele tipelor si da foc la casele oamenilor, iar in privinta lui xperia z, are un hardware destul de vechi ma refer la snapdragon s4, dar am inteles ca o sa scoata un xperiazz ultra care sa se bata cu note 3 Edited by vince085

pei ce sa zic, nu ma incalzeste cu nimic sincer ca se aprinde telefonul cu 1 secunda mai tarziu, sau 2 cate erau acolo:) asta nu tine de telefon ci de software-ul folosit in el. daca ai fi folosit vreodata un sgs3 tiai fi dat seama ca e un telefon de doi bani, sincer se misca groaznic, si eu nu ma chinuiam sal compar cu xperia z, un telefon net superior din orice punct de vedere( uh, exceptand display-ul, acolo sony sunt prea incapatanati ca sa foloseasca triluminos display) eu il compar pe gs3 chiar cu xperia t/tx/tl/v flagshipurile de anul trecut de la sony:)

sgs3 e un telefon facut din greseala, gs2 a fost un telefon foarte bun, net superior gs3. gs4 e bunicel, dar nu se ridica la nivelul asteptat. :) btw un samsung a facut bum in buzunarul unei tipe , caz izolat, dar pana si telefoanele isi dau seama ca sunt degeaba si explodeaza ca sa nu mai polueze degeaba:))

Am un sg3. Nu se mișcă deloc prost, iar comparat cu one x se mișcă mai bine.

Hai salut baieti,de astazi sunt noul vostru coleg sper sa facem o treaba buna impreuna.

Cu tine nu am ce treaba sa fac =)).

Salut baieti de azi sunt noul vostru coleg,cred ca o sa ne intelegem si o sa facem o treaba buna.