Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Los Santos Taxi - Discuţii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Nu, niciodata.

Baa incep bacu de marti, adica probele orale chestii dastea, habar nam ce trebuie sa fac. Cineva care a mai dat, sau a dat doar odata :)) in trecut, stie ceva? adica mai stie? sa dea quote si sa imi zica cate ceva :*

Edited by Jodko

Nu, niciodata.

Baa incep bacu de marti, adica probele orale chestii dastea, habar nam ce trebuie sa fac. Cineva care a mai dat, sau a dat doar odata :)) in trecut, stie ceva? adica mai stie? sa dea quote si sa imi zica cate ceva :*

Succes la BAC, nu-i greu, daca inveti putin nu-i greu deloc :D

Edited by BMirel

@, nu era "are"? :))

Oricum eu nu imi fac probleme de luat bacu, din potriva, sunt undeva la 8-8.50 si vreau sa depasesc.

Mai grea e admiterea la facultate pentru ca eu m-am cam plafonat pe subiectele de tip BAC si imi e cam greu sa trec la cele tip grila... sunt obijnuit sa rezolv cerintele nu sa caut modalitati sa aflu un raspuns...

Dar mai am 1 luna pana atunci :D

CA iei bacu ca nu iei bacu semintele tot acelasi gust are, glumesc bafta la bac da sa nu neglijezi SA-MPu ca asta e viitoru :D

P.S. Daca esti pe la 8 8.5 nu trebuie sa iti faci probleme pentru faculta ;)

Bafta tuturor cu exament in perioada asta

Am si eu o intrebare.

Voua va convine faza asta cu -10% din vanzarea autovehicului/casa? E naspa rau.. adio profit....

Am o intrebare. Putem sta cu un deagle la noi si cine da in taxi sa ia un glont?(sa nu fie omorat)

Am si eu o intrebare.

Voua va convine faza asta cu -10% din vanzarea autovehicului/casa? E naspa rau.. adio profit....

Am o intrebare. Putem sta cu un deagle la noi si cine da in taxi sa ia un glont?(sa nu fie omorat)

De unde ai scos 10%?