Jump to content

Los Santos Taxi - Discuţii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@, daca te referi la mod il poti pune cu Spark . Ia uitati aici forum adevarat :)) : http://imgur.com/0sf2yaX. Bun venit bobocilor , va urez spor la fw-uri , sau nu :) . Cine face cele mai multe comenzi are 25k in plus de la mine . Adica e 50k bestul , sa vad cine il ia :) Ne mai auzim , pwp !

Ce generos esti tu ma :)) ... Ce forum :))))

Apropo Andrei exact cum a zis RappaRo , acele skin-uri le pui cu Spark , dar gasesti si tutoriale pe youtube.

Da, m.am uitat deja la un tutorial de spark, si pentru mine ii complicat, Morax, tu stii cum is eu cu mod-urile, mai ales co models =)

Andrei cauta-ma pe skype si te voi ajuta ... dar tu sa ai acele moduri deja in PC sa nu mai stau eu sa caut pe Google.

Neata baietii scuze ca postez stiu ca nu am voie dar imi este dor de voi.Care mai este treaba pe aici?Va astept la mare vara asta poate o sa ne auzim la o bere pe litoral.Nu uitati daca veniti la mare vara asta sa imi lasati un pm sa ne auzim la o bere daca nu fw :))))).Spun in continuare ca seth e nab :))))).Am si o dedicatie pentru el.Bafta baieti succes in continuare ascultati de seth

@, Te vreau inapoi iubitaa meaaa :(( , stii cat am suferit fara tine , plangeam nopti si zile , nu mai puteam , uite :

Unde sunt zilele alea ? Cand imi cantai o manea pe /f :D .

@,Am rezolvat ma cu Anonymus ala :)) Cand te loghezi iti apare acolo Anonymus langa Sign in ( mai jos putin ) debifeaza aia sa nu mai fii anonim .

RESPECT GALAXY NABA SUPREMA :))

Neata baietii scuze ca postez stiu ca nu am voie dar imi este dor de voi.Care mai este treaba pe aici?Va astept la mare vara asta poate o sa ne auzim la o bere pe litoral.Nu uitati daca veniti la mare vara asta sa imi lasati un pm sa ne auzim la o bere daca nu fw :))))).Spun in continuare ca seth e nab :))))).Am si o dedicatie pentru el.Bafta baieti succes in continuare ascultati de seth

Scuze ca postez aici dar ba galaxxye mai vino pe game mie dor de amanta mea . intra pe skypeee baaa pe game . nabule Edited by MaxDefecTed21 VIP

Salutare, in sfarsit am terminat si eu cu scoala asta, de acum o sa fiu mai activ ! Ce mai faceti voi ?? Pacat ca .bmw. a luat ban, naba...
Galaxxy ce mai faci ma batrane ? Te asteptam inapoi dupa ce scapi de fp :D

Edited by Mr South

@, Ai report , post , ban si esti si demis :) , maine iei pe IP .

@@Morax, Eu sa te insel , never , tu esti printesa mea :*

@@Mr South, Bravo ma , asta vreau sa fiti cat mai activi , si pe forum dar si in game nu sa vorbesc singur pe /f .

@@GF Seth, Nu suntem tigani :))

Numai bine sa aud de la voi !

L-ati cam suparat pe seth de va tinut topicul inchis... Salutare tuturor, eu sunt noul lider al factiunii. Sper sa creem o factiune care sa fie in top-ul serverului impreuna.

Nu l-am suparat noi , sa suparat singur :)) . Noi deja suntem locul unu in top cei mai activi membri si cele mai bune rapoarte . Cat despre tine bun venit si spor la fw-uri :))

Oh, iti multumesc ca ne-ai redeschis micul colt de rai !! =)) =))
taximetrist_bataie_cichicean.jpg

RappaRo, uite ce am gasit, o poza cu tine cand erai de rank 1 =)) =))

Edited by AndreiRonkov

@, Ooo dar mersi stiam ca sunt frumos , dar chiar asa sa ma compari cu fata ai roscata nu te credeam in stare =))))

04-iohannis-db-02_01_1fd98095a9.jpg

Asta-i RappaRO cand a aflta ca Relax a ajuns lider la noi

gelozia-montrul-din-relatie.jpg
====> Si asa ceva era Seether cand a aflat ca nu a iesit el, ci Relax(ca sa fie calr, femela e seether)

Relaxx, am o intrebare, ti-a dat Seth o lista de rank-up sau ceva gen SAU te-ai uitat tu peste log-uri?

Intrebari care nu isi au locul aici.. mai bine nu mai intrebi. Nu mi-a lasat nimeni nimic. Si cred ca ti-am raspuns la toate intrebarile.

Nu stiu ce faceti voi dar am sa propun sa se faca o versiune SAMP pentru acest GTA =)))

wyafpbP.png

@, In loc sa ii spui ,, Multumesc ca ai fost bun cu je'' tu il intrebi de lista ? =)))) Hai ma Andrei da-o in caterinca :)))

Rappo, o intrebare am, cum mentionezi pe cineva in comentarii posturi? Cam atat cu intrebarile, acum, daca ma pun eu pe caterinca, o sa va trebuiasca pamapers =)))

@, Deci selectezi o fraza si iti apare , ca sa intelegi mai bine ti-am facut un cadou :

https://www.youtube.com/watch?v=Sca0G6oajz0 mai rau cu grafica da merge :))

P.S. Remember Peiu , el m-a invatat asta :))

Edited by Rappa S4F