Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Los Santos Taxi - Discuţii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Ma scuzati ca postez aici, normal nu mai am voie nu mai sunt un membru oficial al LS taxi dar vreau sa va spun ca sunt mandru de voi chiar daca cu unii dintre voi nu am tinut legatura.Vreau sa va urez multa bafta in tot ceea ce faceti sunteti niste membrii extraordinari, mi-a facut placere sa va am in familia mea LS TAXI! Mi-a facut placere sa dau testul cu voi pentru mine nu a constat regulamentul, locatiile pentru mine a contat bunul simt, respectul e un joc pana la urma! Mereu va voi fi alaturi, de fiecare data cand aveti nevoie de mine nu ezitatis a ma cautai niciodata un membru de aici nu va avea telefonul inchi de la mine.RESPECT! Va pwp, multa bafta si realizari!

Salutare baieti, tocmai mi-am depus cererea de inactivitate, din pacate, pe o perioada destul de maricica. Sunt si o sa fiu in continuare foarte ocupat in aceste zile, practic, de abea am timp sa-mi vad de propria persoana. O sa mai arunc un ochi pe forum cat de des pot, incercati sa nu-l enervati prea mult pe Iulian ca ar fii pacat sa-i cada parul, mai ales ca-l are asa lung :)). Spor la comenzi si incercati sa va ajutati reciproc.

,EXTRATERESTRU.

@, Pe console cand joci cu joystick, iti ofera aimlock pentru ca e greu sa tintesti in 3rd person cu o maneta. Cand bagi joystick la PC, face acelasi lucru si functioneaza si pe samp. Aimlock e aproape acelasi lucru ca aimbot, deci ti-ar oferi un avantaj imens fata de ceilalti.

Edited by Erz reddit

Cum am zis mai sus, habar nu am de ce e ilegal volanul si nici nu sunt sigur daca e ilegal. Nici nu stiu daca adminii pot vedea ca folosesti volan/joystick pentru condus. Cand tragi cu arma in alti playeri se observa, dar la condus nu vad ce problema ar avea. Totusi, daca nu-s sigur nu vreau sa risc. Btw nystor, ai testat sa vezi daca merge volanul pe gta? Din cate stiam, singurul lucru care merge e playstation joystick.

Edited by Erz reddit

Salutare colegi, ce faceti ? Spor la raport. Ne auzim in game.

By Wheelie

@@GF GalaxxY, Tare, ai un +. Bafta la comenzi! eu nu am apucat decat 10 pe ziua de azi :))

Prima mea activitate cu voi, a fost super sa ii vad pe cei din SF SI LV cum sufera. Fara FW eu nu ies pana ce nu vad un rank 4+ Deocamdata astept rang2//// Congrats Sasa_myGirl for rang 6 lav u piti