Ryz Posted March 8, 2018 Share Posted March 8, 2018 19 hours ago, FrankCapone said: Salut, mai traiesti we? p.s. Ba dau edit sa nu fac x2 post. Se pare ca se discuta si sunt in stadiu de "beta" despre pollu' ala care a fost pe website in legatura cu orele si raport. Mai traiesc oleaca, tu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Tommy Posted March 9, 2018 Share Posted March 9, 2018 On 3/8/2018 at 10:29 AM, Ryz said: Mai traiesc oleaca, tu? Eu bine sanatos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryz Posted March 9, 2018 Share Posted March 9, 2018 2 hours ago, FrankCapone said: Eu bine sanatos ah, ce rau imi pare Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Tommy Posted March 9, 2018 Share Posted March 9, 2018 2 hours ago, Ryz said: ah, ce rau imi pare Hai sictir we. Da-ti 2 palme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryz Posted March 10, 2018 Share Posted March 10, 2018 13 hours ago, FrankCapone said: Hai sictir we. Da-ti 2 palme poc poc, gata Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTRATERESTRU Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 (edited) Care-i spilu, schimba doamneel raportu? Si pe saptamana asta suntem invoiti? @HG KenShy Una bucata rank-up la bajetii dupa 19:00, rogu-te. Edited March 12, 2018 by eS EXTRATERESTRU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boghy26 Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 23 hours ago, eS EXTRATERESTRU said: Care-i spilu, schimba doamneel raportu? Si pe saptamana asta suntem invoiti? @HG KenShy Una bucata rank-up la bajetii dupa 19:00, rogu-te. Mie mi o zis Vectron ca e obtional. Dar acum sa vedem ce zice kenshy boss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF GalaxxY Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 On 12.03.2018 at 4:54 PM, eS EXTRATERESTRU said: Care-i spilu, schimba doamneel raportu? Si pe saptamana asta suntem invoiti? @HG KenShy Una bucata rank-up la bajetii dupa 19:00, rogu-te. sa dea naiba de cand am intrat noi aproape tot raportul a fost obtional :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexNicko Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 46 minutes ago, HG sebbb said: Mie mi o zis Vectron ca e obtional. Dar acum sa vedem ce zice kenshy boss. si eu auzisi la fel ca tine 11 minutes ago, GF GalaxxY said: sa dea naiba de cand am intrat noi aproape tot raportul a fost obtional :))) in loc sa zici mersi ca ai scapat Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTRATERESTRU Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 @GF GalaxxY Oricum au astia un stil de a anunta prin mijlocu saptamanii, pana o anuntat ei ale mele erau gata toate :)). Asta pe saptamana pe saptamana asta nu l-am inceput, sa vad ce se aude de el. @HG KenShy Ia zi gica, saptamana asta facem sau nu raportu? Up-uri primim?:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF GalaxxY Posted March 14, 2018 Share Posted March 14, 2018 21 hours ago, eS EXTRATERESTRU said: @GF GalaxxY Oricum au astia un stil de a anunta prin mijlocu saptamanii, pana o anuntat ei ale mele erau gata toate :)). Asta pe saptamana pe saptamana asta nu l-am inceput, sa vad ce se aude de el. @HG KenShy Ia zi gica, saptamana asta facem sau nu raportu? Up-uri primim?:)) asa si eu l-am terminat de fiecare data. @HG KenShy hai cu up up up up :)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTRATERESTRU Posted March 14, 2018 Share Posted March 14, 2018 Conform marelui K; https://imgur.com/a/4nDpq Libera si saptamana asta' 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTRATERESTRU Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 3 hours ago, HG KenShy said: Problemele legate de picarea serverelor par a fi remediate momentan, așadar de luni (19.03) rapoartele vor fi din nou obligatorii. The problems related to the server connection failing have been fixed for now, so from Monday (19.03) activity report will again be obligatory. Anunt mai urat ca asta nu puteai sa dai... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eduard.. Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 @Ryz ce mai zici vere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryz Posted March 18, 2018 Share Posted March 18, 2018 10 hours ago, Eduard Taximetristu' said: @Ryz ce mai zici vere Am simulari maine si stiu doar Al Lapusneanul tu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eduard.. Posted March 18, 2018 Share Posted March 18, 2018 1 hour ago, Ryz said: Am simulari maine si stiu doar Al Lapusneanul tu? Baga acolo wa și învață, lasă warurile???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryz Posted March 18, 2018 Share Posted March 18, 2018 38 minutes ago, Eduard Taximetristu' said: Baga acolo wa și învață, lasă warurile???? Da-ti o palma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eduard.. Posted March 18, 2018 Share Posted March 18, 2018 12 hours ago, Ryz said: Da-ti o palma Cinciul fie cu tine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryz Posted March 19, 2018 Share Posted March 19, 2018 13 hours ago, Eduard Taximetristu' said: Cinciul fie cu tine Dumnezeu sa ma binecuvanteze Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTRATERESTRU Posted March 19, 2018 Share Posted March 19, 2018 E o simulare amarata, nu va mai stresati ca nu-i gram de importanta in ea... stati ca vine facultatea, care va apucati de ea, sa vedeti acolo liniste si fericire sufleteasca cand vin treiarii in restanta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Tommy Posted March 19, 2018 Share Posted March 19, 2018 3 hours ago, eS EXTRATERESTRU said: E o simulare amarata, nu va mai stresati ca nu-i gram de importanta in ea... stati ca vine facultatea, care va apucati de ea, sa vedeti acolo liniste si fericire sufleteasca cand vin treiarii in restanta. N'ai restanta, n'ai prestanta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boghy26 Posted March 20, 2018 Share Posted March 20, 2018 @JuSsTyn https://imgur.com/a/zhur5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTRATERESTRU Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 Afara ploua si-n soba are chefu de comenzi, la munca nu la intins mana ca iara-i obligatoriu raportu'... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LosT. Posted March 27, 2018 Share Posted March 27, 2018 dsdsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andi21 Posted March 27, 2018 Share Posted March 27, 2018 Salut, stiu ca raportul este obligatoriu. Dar pot sa ma invoiesc de la raportul de activitate in perioada 29 martie-10 aprilie? Sunt incarcat cu programul, si nu stiu daca voi reusi sa l termin pana la sfarsit de saptamana. Asa ca risc sa intreb daca se poate invoi. Va multumesc pentru intelegere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts