Jump to content

Los Santos Taxi - Discuţii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salutare tuturor, sunt noul vostru coleg AkBitza si sper sa ne intelegem perfect si sa ma acomodez repede. Ma numesc Andrei si am 16 ani, sunt o fire sociabila si imi place sa-mi fac prietenii noi. O zi buna, ne vedem in joc !

Ai spus in joc ca vrei sa bagi si tu melodie de profil :

ATENTIE : Tutorialul nu este facut de mine

Am si eu o problema. Am radio plugin instalat,l-am reinstalat si tot nu merge : Dau drumul la radio in masina,canta 10 secunde,iar apoi se opreste.Stie careva de ce?

Salutare colegi! Welcome celor noi! Astazi am avut o zi cu peripetii. Am spart o masa de sticla in timp ce eram la un suc cu colegii. A fost trist si putin amuzant :-?

A inceput scoala. :( La voi cum e?

E interesanta metoda cu casele scoase la licitatii desi probabil multi au iesit in pierdere pana acum.

Sambata e urmatoarea activitate anuntata deci pana atunci spor la comenzi. Ne vedem in game!

Hey piiiiipöööööl how it's going on?

I am back in buisness after a break time from Los Santos Taxi , happy to be back at the yellow banana faction .

I think we will have a great time , if not u will get a banana slap !

btw. I am still muted so I couldn't say hello , I do it now "Hello" :D....

about my person :

I am a Monkey that is all .

Have a nice evening

Hey piiiiipöööööl how it's going on?

I am back in buisness after a break time from Los Santos Taxi , happy to be back at the yellow banana faction .

I think we will have a great time , if not u will get a banana slap !

btw. I am still muted so I couldn't say hello , I do it now "Hello" :D....

about my person :

I am a Monkey that is all .

Have a nice evening

welcome back mr.monkey nab :)).Give me 1 bananana

Ce am avut de spus, am avut la sedinta. Timpul nu-mi mai permite sa fiu lider. Pentru ca factiunea sa continue bine, trebuie sa vina un lider activ, ceea ce eu nu mai pot fi. O sa raman rank 5.

Imi pare extrem de rau ca am stat doar atat, dar nu pot schimba orarul de la scoala. Viata te pune sa faci si alegeri neplacute.

O sa inchid discutiile pana vine noul lider.

De azi voi fi noul lider. Sper sa ne intelegem bine ca pana acum. Am deschis din nou topciul de discutii. Nu vreau sa vad posturi aiurea, deoarece veti primi sanctiuni pentru ele, dupa cum bine stiti.

Edited by GF Vince

Felicitari Vince pentru functia de lider. Back de la scoala ... sunt praf

Intru curand in game. Care e faza cu culoare saptamanii. Adica sapt asta facem comenzi cu taxi doar in albastru sau avem voie pe langa alb / galben si albastru?

Cam atat numai bine!

Welcome celor noi!

Felicitari Vince pentru functia de lider. Back de la scoala ... sunt praf

Intru curand in game. Care e faza cu culoare saptamanii. Adica sapt asta facem comenzi cu taxi doar in albastru sau avem voie pe langa alb / galben si albastru?

Cam atat numai bine!

Welcome celor noi!

Poti utiliza inafara de galben si alb si orice nunata de albastru pe masinile factiunii.