Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Los Santos Taxi - Discuţii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Maine sper sa fiti prezenti cati mai mult la activitate , si putin mai multa ,,miscare'' ca prea multa liniste strica . Felicitari celor pentru rank , si nu va fie frica sa postati aici ca Seth e baiat bun :)) . O seara frumoasa in continuare !

@, De 1 Mai stati acasa iar de 3 Mai intrati pe SAMP sa va distrez putin , ca prea multa monotonie strica , asa ca Check Sedinte si Activitati si nu vreau sa vad cereri de invoire ... ( voi pierdeti) . A da , si daca vreti sa faceti posturi aici sa fie cat de cat legat de game(cat de cat , dar facetile fara frica , ca nu va mananca nimeni ) , pana una alta ,,gege'' la baietii care au luat rank up vad ca , cresteti din ce in ce mai mari si in acelasi timp ma bucur ca nu vad cereri de demisii , cu ocazia asta le urez si un Bun Venit ,,bobocilor'' nostri , nu prea am avut ocazia sa le zic in game , sper sa facem cunostinta sa ne intelegem bine ( sigur o sa ne intelegem :D ) . Numai de bine sa aud despre voi , o zi de ,,Una Mai '' cat mai frumoasa si sa arda gratarele !!

De ce topicul de "cerere job" este inchis ?

Vroiam sa imi schimb jobu pentru cateva zile din Mechanic in Detectiv si acum nu stiu ce sa fac :))

Exista si alta metoda de a putea sa imi schimb jobul ?

Salutare, ce mai faceți taximetriștilor ?? Felicitări pentru cei care au primit rank up și bine înțeles care au primit și FW. =) O seara bună mâine am școală și trebuie să învăț...[
@, Spune-i lui Seth. s-ă deschidă topicul, altă modalitate nu este. Doar dacă ai rank 3+ poți avea orice job legal fară cerere !

Normal că e oarbă... doar nu are ochi, normal că nu are....

Sa stii ca ai report, nu esti nici membru deoarece ai BAN si cu siguranta nici admin nu esti!

Voua va merge RPG Website? Mie nu, am vrut sa vad daca m-a acceptat @

GEORGE AKA TOPORASH

in WTK

Edited by AndreiRonkov

@, Si noi ne bucuram ca ai avut placerea de a aplica in factiunea noastra . Ma cam uit pe aici si nu prea vad prea multa activitate ce e cu voi ma ati prins frica de FW ? :)) Fara frica baietii si fetele ( Adelina ) :)) Ce sunteti asa tacuti , nu va omoara nimeni daca vorbiti . Cateva sfaturi pentru micutii astia de au intrat acum : - Nu stati AFK in taxi ca vad va ard astia la posturi , - Daca nu stiti locatiile ( Restaurant LV si Big Spread Ratch sau chestii de genu ) imediat pe /f sau /tx intrebati fara frica . Vreau sa va vad cat mai activi si cu ideii noi pentru a ne distra cat mai mult ca pana la urma asta trebuie sa facem , sa ne simtim bine . Vreau sa vad din voi o familie si nu chestii de gen : L-am prins pe colegu de rank 1 ca ma transportat cu /fare . Gata PM la lider , nu , niciodata sa nu faceti chestii de genu . Mai bine ii spuneti : ,, Vezi ca ai /fare , scoate-l '' e deajuns , poate nu a fost atent ( se mai intampla sa greseasca ) . Cam atat am sa va zic , mai mare activitatea si vorba unui mare fost lider ,, La familia es todo'' . Stiu ca nu prea va plac povestile de gen dar eu zic sa cititi . Numai de bine sa aud de voi !

O melodie asa de incurajare :

LOS SANTOS TAXI NU MOARE NICIODATA !!

Voi ce ziceti de noul update? Mie sincer mi-i se pare ca mai bine il lasau asa cum era, mie nu imi merge sa instalez aceasta versiune, voi termina raportul de pe alt PC, la un prieten, din pacate :(

E aiurea rau noua versiune, a trebuit sa imi sterg tot ce este legat de samp,gta si sa intalez din nou jocul... arata oribil fara moduri.

Eu poate voi sta aici in factiune pana iau macar rank 3, pentru ca imi e rusine de prietenul meu sa ma tot duc la el sa ma joc pe PC lui, desi am pe ce, are comp cu 16 nuclee!!! la grafica 1960-xnu stiu cat imi merge fara lag si cu moduri pe el, DMG informer, skin, selfie mod, etc..., tinta. Dar e aiurea rau de tot cu update-ul asta, si e foarte mare asta de pe B-Zone, nu gasesc undeva mai mic( ca si spatiu) ? daca stiti, un link va rog

Edited by AndreiRonkov

Ma uitam si eu peste niste fotografii din vremurile alea bune , ce viata aveam noi , pe atunci Fagio era la moda si fustita scurta ca doar era cald afara :D

Click pe imagine :) hai sa mai fie si aceasta propunere indecenta :)) ca tot ma plictisesc si nu am ce face

Toporash uitate aici : http://forum.b-zone.ro/topic/8173-tow-truck-company-discutii-discussions/page-1846#entry4139802( mi-au zis sa iti arat ) .

post-74602-0-81617400-1431717122_thumb.png

post-74602-0-62470900-1431717842_thumb.png

Edited by RappaRo

Eu o sa intru doar sa fac comenzile si atat, am teze saptamana asta + practica. Spor la joc si fugiti de FW astia de rank2.

Ni la ei mai vad o miscare , doua pe forum alta treaba , nu mai arata a ,, deşert'' forumu asta , mai o notificare mai o ceva , alta viata . Sa stiti ca aveti libertatea de a discuta aici , despre orice e legat de game . Cat mai multa activitate vreau sa vad de la voi , ideii noi si alte chestii destea. Si membrii rank 3 , puteti organiza activitati nu va opreste nimeni , facem ceva frumos . Apropo cateva imagini pentru voi ( check mai jos )

Ia sa fie si o melodie frumoasa :

OARE CUM AR FI ?

:b-emo:

post-74602-0-37273900-1431973459_thumb.png

post-74602-0-57657700-1431973465_thumb.png

post-74602-0-27807600-1431973490_thumb.png

Edited by RappaRo

Eu sunt activ, daca ai observat, cand dai page-up, semnatura mea o vezi de cel putin 5 ori , aia cu JAKE :))

Edited by AndreiRonkov

@Jeson vs Dyablox VIP am sa iau skin-ul ala de rank 1-3, tu stii cum se pun ?

Stie cineva cum se pune skin pe cele de rank 1-3?

Edited by AndreiRonkov