Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Los Santos Taxi - Discuţii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salutare, ieri 13/11/2015 am dat testul log pentru a ma alatura voua si am reusit, iar astazi 14/11/2015 am fost trecut oficial ca membru al LS Taxi, prin urmare vom fi colegi, sper sa ne intelegem bine, felicitari celor promovati si succes cu noile functii, multumesc [GF]Itachi pentru sansa acordata !

Salutare, ieri 13/11/2015 am dat testul log pentru a ma alatura voua si am reusit, iar astazi 14/11/2015 am fost trecut oficial ca membru al LS Taxi, prin urmare vom fi colegi, sper sa ne intelegem bine, felicitari celor promovati si succes cu noile functii, multumesc [GF]Itachi pentru sansa acordata !

Felicitari pentru testul trecut si bine ai venit in LS Taxi, sper sa ne intelegem.

@LF Owsla, multumesc de intampinarea calduroasa, chiar ma bucur ca m-am alaturat factiuni LS Taxi, ma gandesc sa-mi fac un loc cat mai permanent posibil alaturi de voi. :)>- :) B-)

Edited by RoGerzZy

@Vermilion, okey atunci, dar de ce te-ai mutat din Romania ? Acum in ce tara stai ?

@GF Maxim16, fain video maxim, le-am dat ceaiu aseara, tre sa mai facem asta, eu zic la fiecare antrenament saptamanal sa facem DM pe cop's, dam un rob asa toti si megem undeva, gen Restaurant LS sau tot asa pe HQ, ce ziceti ?

@BeBlack, intradevar ca a iesit fain, i-am spart aseara, nu ? Da ce-i cu voi, vad ca la multi e primul post si sunteti de mult in factiune, fiti mai activi atat pe forum cat si ingame. :) ;) B-) Altfel ne suparam. [-( :)) :)) [-(
@@GF Maxim16, mersi, mersi maxim16, acuma stiu.

@@MrJuicee, pacat ca ne parasesti, succes in continuare, sper ca intr-o buna zi daca te vei reapuca de sa:mp sa ni te alaturi din nou. Succes in continuare !

~ Valoare $696,969 ~

<< Uitati-va la banii din banca // Look at the money in the bank >>

BZd0syF.png

<< Asta inseamna sa fii mafiot // That means to be mobster >>

Edited by Royce

Mă scuzați că fac off-topic, dar evit să " îmi pierd timpul " pe forum și să fac ceva constructiv în schimb.

@, - Da boss, CT for the win! >,<

* Și eu sunt nou și sper să fie cât mai apropiată relația noastră în această facțiune. Mulțumesc liderului pentru alegerea facută, o să-i demonstrez ceea ce mă reprezintă! O seară bună vă doresc tuturor și spor la raportul de săptămâna aceasta!

Respectele mele!