Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Los Santos Taxi - Discuţii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Auziti,eu in cand am dat testul la ls taxi am picat la prima din cauza ca m-am grabit si trbuia sa plec undeva ,am picat tot testul, mai am vreo sansa sa dau si celelalte probe?

Odată ce ai picat, nu mai poți repeta testul. Succes data viitoare, dacă va mai fii vreuna.

Ba, voi sunteti nebuni la cap?

Untitled.jpg\

70 de membrii, v-ati ticnit rau, ma :)).

Și mai sunt vreo 5 de dat teste.

Neata lume. Acum plec și eu la liceu. Am făcut rost de alt monitor până îl repară pe celălalt. După ce ajung acasă îl probez :)

Baftă la școală / liceu / muncă etc.

ATENTIE

Aici veti putea vedea lista cu jucatorii testati. Acestia sunt sortati in ordinea asta: Teorie, Practica, Traseu, Nume A-Z

Daca gasiti greseli dati PM.

ASTA NU ESTE LISTA FINALA. LISTA FINALA O VOI POSTA CAND VA DA TOATA LUMEA TESTUL DECI DACA NU ATI DAT INCA TEST SI NU VA AFLATI PE LSITA NU VA FACETI PROBLEME. VOI FACE UPDATEURI LA TABEL.

Lista candidatilor 25/01/2016 21:00

FIctpCz.png

TYXT165.png

Edited by GF N Cristian

Welcome celor noi. Aveți grijă să nu faceți greșeli, post-hunterii sunt peste tot. Întrebați dacă nu știți ceva, așa am fost toți la început.

Salutare lume eu sunt noul vostru coleg sper sa ne înţelegem bine. Unii dintre voi ma stiti deja pwp la voi.

Alt nume nu puteai găsi? :|

Welcome celor noi. Aveți grijă să nu faceți greșeli, post-hunterii sunt peste tot. Întrebați dacă nu știți ceva, așa am fost toți la început.

Alt nume nu puteai găsi? :|

La care nume te referi? [Gf]MaxDefecTed21 sau MaxNab21?