Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Los Santos Taxi - Discuţii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Nu mai plec ba, m-am gandit mai bine. Tot aici imi este locul.

Bine ca ti-ai bagat mintile in cap, locu' tau e aici cu restu nabilor de elita ai serverului :)) Cand te mai plictisesti si iti vine chefu de DM si departament, il luam si pe galaxxy si ne ducem si facem DM pe Vince si RelaXx =))

Te drk razore.

Testerii (rank5) sa fie foarte atenti, daca nu se dau teste, se trece la raport (rank down la 4), asa vedeti, va fofilati la teste, va dau rank 4 si raport.

Scuzati eventualele greseli, scriu de pe tel

@@GF RelaXx Uitati-l ma, mai da si el pe la discutii din motive formale si se ia de noi, eu zic sa facem greva, pai asa nu se mai poate.. =))

@ Adica daca sunt de dat teste si sunt testeri care freaK@ menta, o sa ia rank down ca sa aiba raport si sa fie activi :P

Edited by GF iRazor

@@GF iRazor, - de rank 5 e vorba doar, eu cu dado frecam menta oricum

In alta ordine de idei, trecand la lucruri serioase, cei care au avut nereguli in raportul de activitate din perioada 18.04-24.04, vor fi trecuti ca invoiti si nu vor fi sanctionati. Acesta este cadoul de paste din parea lui RelaXx si a mea. Ca sa stiti ca nu se va mai repeta prea curand.

Tre' sa-nvat formulele, ca dracii,

Si-mi aduce cartile, cu sacii,

Ca la mintea ce-o am eu, nu-ti merge,

Sa ma lasi si corigent, e lege! =)) Ce naspa e cu teze, n-ai timp nici sa dai un wank, nici nu-mi mai amintesc cand am dat ultima oara "mana cu presedintele"... Csf, n-ai csf, voi ce mai faceti praduitorilor?

=))) iau 3 în teza. Tu?

Mor, jucai compe azi dimineata in loc sa iti inveti =)

Este usor la voi. Cand ma gandesc ca am de invatat vreo 20 de carti.... te apuca spumele.

Ne vine si noua randu', stai calm, esti a 12-a?