Jump to content

Los Santos Taxi - Discuţii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

V-am pwpat frumosii mei, stiu ca nu mai sunt in factiune dar aia e, merita sa-mi salut vechii colegi. Sper sa ne mai intalnim pe alte jocuri daca o fi, daca n-o fi, sa stiti ca ati fost niste colegi foarte misto, buni si de caterinca si de seriozitate. Pwp pe Relaxa, asa, de homo ce e ;3 Spor fratilor!

@@GF RelaXx, Asta am vrut sa fac si eu prima data, sa fac o demisie sa vad cum este sistemul si dupa sa retrag repede, dar cine stie ce buguri mai erau si nu puteam sa retrag.

@@GF iRazor, Bafta mai departe.

@, Poti sa cumperi din shop, costa 1 euro.

Edited by LeoRO

Baieti imi pare rau ca ma despart asa de voi, insa m-am plictisit, nu mai suport sa intru pe samp si in 10 min sa plactiesesc ca nu am ce sa fac.

Relax nu imi fac demisia pentru ala, nu sunt atat de prost si incapatant sa fac demisie pentru chestia asta. Te inteleg, crede-ma.

Edited by LeoRO

Baieti imi pare rau ca ma despart asa de voi, insa m-am plictisit, nu mai suport sa intru pe samp si in 10 min sa plactiesesc ca nu am ce sa fac.

Relax nu imi fac demisia pentru ala, nu sunt atat de prost si incapatant sa fac demisie pentru chestia asta. Te inteleg, crede-ma.

Succes in PD, poate te o sa mai dai si pe la noi :P

Echipa de asasini recruteaza inca 2 persoane, doritorii sunt asteptati cu o aplicatie la seciunea respectiva. PS: minim rang 3.

Bun: In urma incidentului de ieri de la activitate, RelaXx a decis ca de acum, orice membru ce incurca activitatea, intentionat sau nu, o sa fie sanctionat de la Faction Warn pana la demitere deci, aveti mai multa grija data viitoare.

Edited by HG K e n S h y