Jump to content

Los Santos Taxi - Discuţii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Vorbea Shobo de problema banilor pentru salarii si mi-am adus aminte de unde scotea krysty, liderul din NR majoritatea banilor banii. Din BlackList.

Si noi am avea ogramada de "nabi" pe care i-am dori pe blaclistul factiunii si care ar fi dispusi ca mai apoi sa plateasca pentru a fi iertati.

Eu zic ca e cea mai buna idee de a strange bani pentru factiune...+ ca nu avem neaparat nevoie de o mafie sa se ocupe de blacklist pentru ca oamenii ar plati doar pentru a se putea inrola intr-o factiune.

Voi ce credeti?

Ma bag la somn. Noapte buna!

Edited by Visarion

Vorbea Shobo de problema banilor pentru salarii si mi-am adus aminte de unde scotea krysty, liderul din NR majoritatea banilor banii. Din BlackList.

Si noi am avea ogramada de "nabi" pe care i-am dori pe blaclistul factiunii si care ar fi dispusi ca mai apoi sa plateasca pentru a fi iertati.

Eu zic ca e cea mai buna idee de a strange bani pentru factiune...+ ca nu avem neaparat nevoie de o mafie sa se ocupe de blacklist pentru ca oamenii ar plati doar pentru a se putea inrola intr-o factiune.

Voi ce credeti?

Voi ce credeti?

Am mai spus chestia asta de n ori. Daca tu, Visarion, ai avea blacklist la Taxi Company LS, asta ar insemna ca nu ai mai putea circula cu Taxiul din LS. In schimb, cand dai /service taxi, mai sunt alte 2 factiuni care iti pot accepta comanda. Asa ca acum intrebarea este: De ce ai plati tu blacklistul?

Am mai spus chestia asta de n ori. Daca tu, Visarion, ai avea blacklist la Taxi Company LS, asta ar insemna ca nu ai mai putea circula cu Taxiul din LS. In schimb, cand dai /service taxi, mai sunt alte 2 factiuni care iti pot accepta comanda. Asa ca acum intrebarea este: De ce ai plati tu blacklistul?

Uite aici raspunsul. Citez din modelul de aplicatie la SI:

• Eşti pe black list la un anumit gang sau facţiune?(specifică unde eşti pe black list şi dacă eşti de acord să plăteşti în maxim 5 zile):

La orice factiune ai vrea sa aplici, aceasta intrebare apare in aplicatia ta. Asadar, esti obligat sa platesti odata si odata.....

Vad ca nimeni nu si-a mai spus parerea, doar Shobo a raspuns. Voi ce credeti? Aveti alta idee mai buna pentru a face rost de bani pentru factiune ( si, prin urmare, pentru salarii)?

Uite aici raspunsul. Citez din modelul de aplicatie la SI:

• Eşti pe black list la un anumit gang sau facţiune?(specifică unde eşti pe black list şi dacă eşti de acord să plăteşti în maxim 5 zile):

La orice factiune ai vrea sa aplici, aceasta intrebare apare in aplicatia ta. Asadar, esti obligat sa platesti odata si odata.....

Vad ca nimeni nu si-a mai spus parerea, doar Shobo a raspuns. Voi ce credeti? Aveti alta idee mai buna pentru a face rost de bani pentru factiune ( si, prin urmare, pentru salarii)?

:)) am mai raspuns si la intrebarea asta. Ca lider este foarte greu sa stai sa verifici sa verifici daca fiecare jucator care aplica se afla pe blacklist :)

Si chiar daca as deschide blacklist-ul pentru chestia asta, tot nu ar ajunge banii sa va dau salarii saptamanale. Daca o persoana plateste blacklist-ul o sa ajunga banii de salariu doar pentru un singur membru. Poti sa te uiti la S.I sau sa il intrebi pe M.Andrei si o sa vezi ca nu scoate de pe blacklist mai mult de 1-2 jucatori /saptamana.

Edited by Shobo

Neata baietii!.

Ba shobo, am un talent de a-ti umple blacklist-ul, de n-ai vazut. :)

Tu zici ca abia scoate s.i 1-2 pe saptamana?

Eu iti bag in blacklist 3 persoane pe zi! Legal, simplu, usor!

Neata baietii!.

Ba shobo, am un talent de a-ti umple blacklist-ul, de n-ai vazut. :)

Tu zici ca abia scoate s.i 1-2 pe saptamana?

Eu iti bag in blacklist 3 persoane pe zi! Legal, simplu, usor!

Nu este vorba de cati bagi :)) E vorba de cati o sa plateasca. Momentan asteptam raspuns pentru salarii

Si in caz ca nu se baga, ce? Pe noi de ce nu ne protejeaza nici un clan? Ca sa avem asasini sa se ocupe!

Sau de ce nu ne facem noi proprii asasini pentru BL.

Cat ar putea sa coste un BL?

Si cum adica cine plateste? Lol, mai ales de la lvl 10+, nu cred ca ar vrea cineva sa fie omorat non-stop, pentru un amarat de BL!

Mai ales mafiile, aia sunt mai "tupeisti" si cu nesimtire fata de noi. Trebuie sa se scape cumva, sa faca dm, limbaj sau mai stiu eu ce...gen GabitzuXXL care m-a reclamat pe mine. Ala merita BL si sigur platea.

Daca vrem si ne implicam, se poate.

Si in caz ca nu se baga, ce? Pe noi de ce nu ne protejeaza nici un clan? Ca sa avem asasini sa se ocupe!

Sau de ce nu ne facem noi proprii asasini pentru BL.

Cat ar putea sa coste un BL?

Si cum adica cine plateste? Lol, mai ales de la lvl 10+, nu cred ca ar vrea cineva sa fie omorat non-stop, pentru un amarat de BL!

Mai ales mafiile, aia sunt mai "tupeisti" si cu nesimtire fata de noi. Trebuie sa se scape cumva, sa faca dm, limbaj sau mai stiu eu ce...gen GabitzuXXL care m-a reclamat pe mine. Ala merita BL si sigur platea.

Daca vrem si ne implicam, se poate.

Momentan asteptam raspuns pentru salarii. :)

:)) that was 2 years ago

We're both so old! :D But look at you now (Leader and level 71?) and look at me (Level 24)! :))

Well I left the server in between so thats the reason! :D

Anyways good morning guys!

Hello colleges ,, how u doing ? i just back from work ,, and its weekend here in my country ,, i will do my best for report ,, cya in game

Hello colleges ,, how u doing ? i just back from work ,, and its weekend here in my country ,, i will do my best for report ,, cya in game

Where are you come from?

Aveam si eu o comanda si imi iesea fum din masina.... intru ca tot omu in P'n's, o repar, cand sa ies.... unu din stanga unu din dreapta ca in menghina :)))) Atat mi-a trebuit sa intru inapoi sa o repar din nou.... =))) Cam asa sta situatia in P'n's LS :))))

52676372.png

Aveam si eu o comanda si imi iesea fum din masina.... intru ca tot omu in P'n's, o repar, cand sa ies.... unu din stanga unu din dreapta ca in menghina :)))) Atat mi-a trebuit sa intru inapoi sa o repar din nou.... =))) Cam asa sta situatia in P'n's LS :))))

52676372.png

hahahaha :)) ,,, its called Unity or united players ,, Funny pic

Good night guys cya tmw ,, and good luck

Buna seara baieti si bine v-am gasit. Sunt nou in factiune, inca n-am primit /invite, dar urmeaza. Sper sa gasim limba comuna si sa petrecem bine timpul impreuna.

Ne vedem in joc.

Bine ai venit! Sper ca acesta sa fie inceputul unei lungi prieteni. :D

Edited by Visarion

Vedem pe parcurs. Ce-mi place la factiunile pasnice ca nu prea gasesti inteligenti cu figuri, ceea ce intalnesti la unele persoane din mafii :)

Aici sunt deacord cu tine :)

Buna seara baieti si bine v-am gasit. Sunt nou in factiune, inca n-am primit /invite, dar urmeaza. Sper sa gasim limba comuna si sa petrecem bine timpul impreuna.

Ne vedem in joc.

Bine ai venit, sper sa ne intelegem bine.