Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Iti multumim Daniel, ne-a lipsit mult spamul. Pun pariu ca acum Seether este in extaz. In legatura cu activitatile, o sa vin cat se poate de des :-bd

Da stim ca este in extaz. In legatura cu activitatea, nu doar tu trebuie sa vii mai des ci toata lumea.

Da stim ca este in extaz. In legatura cu activitatea, nu doar tu trebuie sa vii mai des ci toata lumea.

Eu incerc sa fiu un baiat constincios, restul fiecare cu treaba lui.

Deci, asa bine ma simt ca inca n-a postat Seether. Am 2 posturi avans :-B

Salut tuturor. Am si eu o intrebare. Eu incept raportul dupa sedinta nu?

După ședință începe Cabbie of the weekend, raportul îl începi duminică după ora 19:00.

Gata baaa mi-am luat placa video, arata bestial si maine astept sa o incerc, deabea maine iau sursa cu alimentare la placa video, sper sa mearga perfect.

Ce faceti?Am postat de dragul spamului si sa facem spam incontinuare!!

Ce faceti?Am postat de dragul spamului si sa facem spam incontinuare!!

Eu mai sunt, deabea am venit din Crangasi, am fost sa iau o sursa pentru placa video si mai trebuie sa rezolv o problema... nu mi-o vede monitoru, cred ca trebuie sa fac o setare ceva gen sa scot incorporata si sa o bag pe asta noua si nu stiu cum :)).

@Ghamba, dezinstaleaza placa video actuala, baga placa ta noua, i-ati de pe filelist Driver Genius, si cauti automat placa video. Iti da ultima versiune oficiala, si faza tare e ca nu iti da versiuni beta. Eu nu am crezut, pana nu am incercat. Cu ultimul update la placa video se misca mult mai bine. :*

@Ghamba, dezinstaleaza placa video actuala, baga placa ta noua, i-ati de pe filelist Driver Genius, si cauti automat placa video. Iti da ultima versiune oficiala, si faza tare e ca nu iti da versiuni beta. Eu nu am crezut, pana nu am incercat. Cu ultimul update la placa video se misca mult mai bine. :*

Pai din cauza asta nu imi citeste monitoru placa noua? Plus ca eu nu am mai dezinstalat o placa onboard.

Pentru +1..

Ai grije ca stiu cum se foloseste Report :))

Eu ma bag la somn baietii, vorbim maine.

Noapte buna somn usor! :)

Noapte buna, ne auzim maine.

Faci asta la sotu tau?

Din pacate da, asta ii fac si poate ii iau si falimentu pe care il mai are.

Poate ma rezolva si pe mine Motorash cu placa asta video.

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic