Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Noapte buna colegi, ne vedem maine la sedinta. M-am gandit la un nou plan in cariera mea pe RPG1, poate pe putini va intereseaza dar am chef sa tastez. Imi propun sa raman timp de o perioada de 3-4 luni in aceasta companie de Taxi, credeti ca nu este posibil? Sa va explic cum am putea toti sa petrecem un timp indelungat, fara stres si fara nervi. Pai, ar fii bine sa reducem certurile pe [/f], pentru ca ii putem "intrista" pe colegii nostrii si acestia sa-si dea demisia. Fiecare sa-si vada de treaba lui si de comenzile lui, daca un coleg accepta o comanda in 2 secunde, nu sari pe el "BAAA!!! ESTI NAB? 2 SECUNDE?". Acestea sunt doar cateva exemple, deci nu am acuzat pe nimeni de acest lucru. Sper sa-mi duc pana la sfarsit planul si sa contribui la cresterea acestei factiuni. Va urez inca odata noapte buna!

O idee buna sa vedem daca o va practica cineva.

EDIT: Si daca cineva accepta incontinuu tot la mai putin de 3 secunde ce e de facut?

P.S:Spun asta deoarece nu ai precizat consecintele care le va primi cel ce exagereaza.

Hai ca ies si eu, am mai luat 1 FW, stau bine 2/3 imediat va las din nou.

Noapte Buna.

Nu vei iesi, stai linistit. Daca iti vezi de treaba ta, nu vei fi scos din SF Taxi. Edited by raresh987

Buna dimineata. Sunt cel mai "fecior harnic" dintre voi. M-am sculat cu noaptea-n cap. Aseara, mi-am ars sursa, si aproape placa video. Va dau un sfat, nu va apropiati cu gheata de calculator.

Imi place. Ai dat dovada de seriozitate dand /quitjob.

O sa mai organizam event-uri ca cel de azi daca demonstrati ca nu va mai fi nevoie sa dau over din cauza certurilor.

Am dat quit pentru a concura egal cu colegii, sa nu fie discrimiari sau sa apara acuzatii gen "tu ai dat find". Si imi cer scuze pentru ca ai fost nevoit sa dai over din cauza ca au fost colegi care au crezut ca am find.

Nu ma oftic pentru bani, si nici n-am insinuat ca ai find.

Pentru bani, nu cred ca te oftici, dar nu are rost sa incepi sa minti. Ai zis de repetate ori ca am find, iar cand KendL sau nustiu cine a zis ca am find, ai zis repede "Da, nu e corect" etc.. Si doar pentru ca tu ai vazut ca te-am lovit (Desi nu am facut asta) trebuia sa folosesti un limbaj de mahala? Si sa imi zici ce ai zis? Nu cred ca esti in postura de a aduce afirmatii de genul "Nici n-am insinuat ca ai find" ca te-a vazut o factiune intreaga cum faceai.

EDIT: Si daca cineva accepta incontinuu tot la mai putin de 3 secunde ce e de facut?

P.S:Spun asta deoarece nu ai precizat consecintele care le va primi cel ce exagereaza.

Pai este destul de simplu. La prima abatere, nu ii zicem nimic. A doua oara, ii atragem frumos atentia, lafel si a treia oara. Daca continua ignorand observatiile noastre, singurul lucru care l-am putea face este sa anuntam liderul lui. Apoi, dupa ce plateste o amenda de 2000$ nu mai face curand asa (Iti spun din experientele proprii) Edited by SilviuM

Am dat quit pentru a concura egal cu colegii, sa nu fie discrimiari sau sa apara acuzatii gen "tu ai dat find". Si imi cer scuze pentru ca ai fost nevoit sa dai over din cauza ca au fost colegi care au crezut ca am find.

Pentru bani, nu cred ca te oftici, dar nu are rost sa incepi sa minti. Ai zis de repetate ori ca am find, iar cand KendL sau nustiu cine a zis ca am find, ai zis repede "Da, nu e corect" etc.. Si doar pentru ca tu ai vazut ca te-am lovit (Desi nu am facut asta) trebuia sa folosesti un limbaj de mahala? Si sa imi zici ce ai zis? Nu cred ca esti in postura de a aduce afirmatii de genul "Nici n-am insinuat ca ai find" ca te-a vazut o factiune intreaga cum faceai.

Limbaj de mahala? Ce-am zis asa de rau incat sa aduci "mahala" in discutie? Nici nu te-am injurat, ti-am zis doar ca nu stii sa conduci, pentru ca AI INTRAT in mine, de asta sunt cel mai sigur, fie ca ai facut-o intentionat, fie ca nu, dar nici nu ti-ai cerut scuze. Si dupa, cand voiam sa o lamurim, "n-am ce vorbi cu un copil ca tine", "si-asa pierdeai"...

Limbaj de mahala? Ce-am zis asa de rau incat sa aduci "mahala" in discutie? Nici nu te-am injurat, ti-am zis doar ca nu stii sa conduci, pentru ca AI INTRAT in mine, de asta sunt cel mai sigur, fie ca ai facut-o intentionat, fie ca nu, dar nici nu ti-ai cerut scuze. Si dupa, cand voiam sa o lamurim, "n-am ce vorbi cu un copil ca tine", "si-asa pierdeai"...

Deci inca minti fara nici un stres. Nu vroiam sa fac asta, dar o sa ii trimit lui Daniel pozele in care ma injurai. Si, daca tot zici ca radeam de tine, ca ti-am zis "si-asa pierdeai", de ce nu aduci dovezi? Acuzatii nefondate.. Asta e ultimul quote pentru tine, nu vreau sa discutam aici.

On: Xtazy, cand poti si ai 5 minute libere, contacteaza-ma in joc, vreau sa vorbim ceva, am niste idei foarte interesante.

Deci inca minti fara nici un stres. Nu vroiam sa fac asta, dar o sa ii trimit lui Daniel pozele in care ma injurai. Si, daca tot zici ca radeam de tine, ca ti-am zis "si-asa pierdeai", de ce nu aduci dovezi? Acuzatii nefondate.. Asta e ultimul quote pentru tine, nu vreau sa discutam aici.

On: Xtazy, cand poti si ai 5 minute libere, contacteaza-ma in joc, vreau sa vorbim ceva, am niste idei foarte interesante.

Nu m-am gandit ca se va transforma intr-o cearta asa de mare incat sa aduc dovezi. Am mai avut mici dispute si le-am rezolvat fara nicio problema, fara sa fie nevoie de dovezi si interventia liderului. As vrea sa vad si eu pozele alea in care te injuram asa de grav incat sa spui ca am limbaj de MAHALA.

Cu greu ma controlez sa nu dau un pumn in perete.

As vrea sa vad si eu pozele alea in care te injuram asa de grav incat sa spui ca am limbaj de MAHALA.

Doar cei din conducere le vor vedea. Tu sti mai bine ca toti ce ai facut, doar tu ai scris.

ON: Am 29 comenzi :X Ma duc sa fac 31-32 si gata, postez raportul. Ne vedem la sedinta ^_^

Doar cei din conducere le vor vedea. Tu stii mai bine ca toti ce ai facut, doar tu ai scris.

ON: Am 29 comenzi :X Ma duc sa fac 31-32 si gata, postez raportul. Ne vedem la sedinta ^_^

Daca vii cu arfe d-astea... eu ma dau batut. O sa faci si cu mine cum ai facut cu Adrian28, o sa stai pe /freq cu Seether si o sa ma provocati sa zic ceva gresit si o sa va umpleti PC-urile ieftine de SS-uri.

Daca vii cu arfe d-astea... eu ma dau batut. O sa faci si cu mine cum ai facut cu Adrian28, o sa stai pe /freq cu Seether si o sa ma provocati sa zic ceva gresit si o sa va umpleti PC-urile ieftine de SS-uri.

Eu ce legatura am cu toata asta? eu nici nu am fost pe server cand sa facut eventul.

P.S: Si tu ai stat cu noi.

Edited by South Seether

Felicitari pentru rank4. Ma bucur pentru tine. Acum o sa poti da teste, si aproba celor de rank 3 sa ia sultanul ^_^ Foarte tare. Bravo!

Mulţumesc :*!

Felicitări Seether pentru eventul câştigat.

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic