Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Mdea, urat e fara SaMp. Ne auzim cand revine serverul.

Cred ca a fost intrerupt de catre Kelton pentru a atrage jucatorii putin pe forum pentru a vota prezentarea (cred**)

Crezi gresit.

E floodat serverul.

Era prea Sci-Fi ideea mea :)) ziceam si eu. Oricum imi plac clipurile la nebunie amandoua, dar primul imi face pielea de gaina, sincer.

Daca te uiti cu atentie, vezi ca la al 2-lea clip sare peste HQ Taxi SF.

Am vazut si comentariul tau, daca tot e serverul OFF am inceput sa citesc tot.

Sare peste HQ SF dar mie mi se pare ca textul (numele factiunilor) apare inaintea imaginilor(cu factiunea respectiva) + ca aud in casti un bazait aiurea(nu stiu sigur dar nu cred ca e de la mine)

Intr-un fel e si a 2-a prezentare frumoasa dar nu e la fel de captivanta.

Edited by Emerado

Am vazut si comentariul tau, daca tot e serverul OFF am inceput sa citesc tot. Sare peste HQ SF dar mie mi se pare ca textul (numele factiunilor) apare inaintea imaginilor(cu factiunea respectiva) + ca aud in casti un bazait aiurea(nu stiu sigur dar nu cred ca e de la mine) Intr-un fel e si a 2-a prezentare este frumoasa dar nu e la fel de captivanta.

Daca tot mi-ai citit comentariu, da-mi +1 la el.

Bine ai venit printre noi. Speram sa stai cat mai mult. :)

Și eu sper să rezist cât mai mult.

Are cineva 3 euro împrumut pe clienți ? Îi returnez într-o săptămână maxim, voi lua salariul .. îi returnez prin ce metodă vreți voi (transfer bancar / credit clienți).

Salutare, welcome RazvanPopovici sper sa stai mult in SF Taxi.

# - Se pare ca am o problema destul de mare in familie si voi fi inactiv 7-8 zile, poate voi intra luni seara pe la 18:00 - 20:00 sa fac raportul macar. In rest nu voi putea fi activ.

# - Se pare ca am o problema destul de mare in familie si voi fi inactiv 7-8 zile, poate voi intra luni seara pe la 18:00 - 20:00 sa fac raportul macar. In rest nu voi putea fi activ.

Multumesc, bine te-am gasit ! Si eu sper sa stau cat mai mult aici.

@South Seether, inteleg ca vrei si tu o reputatie mai buna, dar nu e nevoie sa cersesti, devii penibil, pe bune.

Daca mai vezi tu undeva sa cer(sesc) +1 poti sa-mi spui ca sunt penibil, pana atuncea uitate de 2 ori pana sa scrii.

Buna dimineata, ce faceti?

Imi pare rau, sper sa treci cu bine peste problemele tale. Ai grija de tine, lasa raportul. Daca ai facut cerere de inactivitate, nu mai esti obligat sa-l faci.

Gata cu cearta, incetati. Kevin, daca vezi ca ai dreptate nu te mai cobora la nivelul lui. Fara cearta o zi puteti sa stati? Mereu gasiti motive de cearta. Potoliti-va, fiecare aveti da facut comenzi in joc, sau altceva. Uitati-va la un film, ascultati muzica, descarcati jocuri. Da nu va mai certati atat.

Gata cu cearta, incetati. Kevin, daca vezi ca ai dreptate nu te mai cobora la nivelul lui. Fara cearta o zi puteti sa stati? Mereu gasiti motive de cearta. Potoliti-va, fiecare aveti da facut comenzi in joc, sau altceva. Uitati-va la un film, ascultati muzica, descarcati jocuri. Da nu va mai certati atat.

Nivelul lui :-W ,eu sunt mai prost ca el? nu cred.

Edited by Daniel96
Încă un post inteligent

Daca mai vezi tu undeva sa cer(sesc) +1 poti sa-mi spui ca sunt penibil, pana atuncea uitate de 2 ori pana sa scrii.

Dacă nu poţi face un post inteligent, te rog frumos să nu mai postezi.

Seems legit.

Lasă-l în pace, aşa apar certurile, se face singur de râs cu acele posturi.

South Seether, on 10 August 2013 - 09:44 AM, said: Daca mai vezi tu undeva sa cer(sesc) +1 poti sa-mi spui ca sunt penibil, pana atuncea uitate de 2 ori pana sa scrii. Dacă nu poţi face un post inteligent, te rog frumos să nu mai postezi. Kevinster, on 10 August 2013 - 09:48 AM, said: Seems legit. Lasă-l în pace, aşa apar certurile, se face singur de râs cu acele posturi.

Eu nu pot face un post inteligent?

Dar el: "Seems legit"?

P.S: Daniel stiu ca ma urasti de cand ti-am demonstrat ca ai gresit, dar asta este oricum voi pleca cat de curand.

Edited by South Seether

P.S: Daniel stiu ca ma urasti de cand ti-am demonstrat ca ai gresit, dar asta este oricum voi pleca cat de curand.

Te doare capul? Inteleg ca este dimineata, dar totusi. Nu te vad pe tine dandu-ti demisia :))

OFF: Va place noua mea semnatura?:))

Eu nu pot face un post inteligent

Neata acuma m-am trezit si eu ce mai faceti?

Salut, sper sa ne intelegem bine,

Ce antrenamente?

Neata, acuma m-am trezit, m-am spalat si am mancat si acuma intru in game.

Cred că sunt de ajuns.

@Nu mi-ai demonstrat nimic, ţi-ai săpat singur groapa.

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic