Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Si? Niciodata nu e prea tarziu ca sa poti sa-ti refaci comportamentul, si sa devii model.

Am zis ca e vina mea?

Cred că sunt de ajuns. @Nu mi-ai demonstrat nimic, ţi-ai săpat singur groapa.

Tu nu ai gresit deloc? nu acuma mai de mult.

@, - Nu ma refeream la faptul ca esti mai prost ca el, doar la faptul ca Kevinless are dreptate. Daca stii ca ai gresit, mai bine ti-ai cere scuze si ai incerca sa-ti revizuiesti comportamentul. Imi cer scuze daca ai luat postul meu ca pe o jignire, doar mi-am expus parerea.

@South Seether, - Nu ma refeream la faptul ca esti mai prost ca el, doar la faptul ca Kevinless are dreptate. Daca stii ca ai gresit, mai bine ti-ai cere scuze si ai incerca sa-ti revizuiesti comportamentul. Imi cer scuze daca ai luat postul meu ca pe o jignire, doar mi-am expus parerea.

Nu consider ca am gresit.

A sunat putin ciudat modul cum ti-ai formulat opinia.

@, - Nu ma refeream la faptul ca esti mai prost ca el, doar la faptul ca Kevinless are dreptate. Daca stii ca ai gresit, mai bine ti-ai cere scuze si ai incerca sa-ti revizuiesti comportamentul. Imi cer scuze daca ai luat postul meu ca pe o jignire, doar mi-am expus parerea.

Noi, cei care nu facem parte din conducere, ar trebui sa ne tinem parerile pentru noi.. nu sa ni le expunem la "Discutii".. nu e frumos.

@ - Tot nu o gasesc:))

@, - Le asteptam cu mare placere, m-ai facut destul de curios.

# - Yee, de marti revin in forta dragi colegi, pana atunci voi putea sta numai pe laptop din cand in cand. Bafta mare la comenzi pentru cei care fac pentru "Cabbie of the weekend"! :*

@, - Le asteptam cu mare placere, m-ai facut destul de curios.

# - Yee, de marti revin in forta dragi colegi, pana atunci voi putea sta numai pe laptop din cand in cand. Bafta mare la comenzi pentru cei care fac pentru "Cabbie of the weekend"! :*

Azi am realizat ceva. Eroare + sultan + fare = rapoarte incomplete jumate dintre noi. Nu imi place matematica :-S

Nu mai pot de ras ma, lesin , fac infarct :)) check that (dati la 2:46)

Foarte faina. Si eu m-am abonat la DDH pe Youtube. Betoooon :)). Ala ii muci rau :)) Edited by raresh987

Salut baieti, abia ce am venit de la un tenis.

@ Uite-te si la asta, poate te abonezi si aici.

"Good Morning Daddy"

Ii stiu si ep astia de la faza aia cu How animals eat their food, sunt prea tari :)) sau atunci cand il bat pe mos craciun :))

sper sa-i faceti fata acestei erori.

IMPOSIBIL , crede-ma

Spor la comenzi, sper sa-i faceti fata acestei erori.

N-ai ce face, eroare este unul dintre putini cunoscuti de-ai mei care fac comenzi atat de repede si muulte. Respect pentru asta, este un baiat muncitor. Seamana cu zarnom, poate umpic mai rapid. Nu uitati, eroare a intrat in cartea recordurilor cu 130comenzi pe zi.. sau 134, ceva de genul. Edited by SilviuM

@, - Atunci inseamna ca este unul dintre cei mai buni membrii ai acestei factiuni, daca nu chiar cel mai bun.

# - Poate intru in joc putin la 22:00 sa facem dedicatii pe Taraf FM. Vreti?

Este clar cel mai activ. Nu mai intru azi.. sorry.

@Ghamba - Nu mai intru pe samp azi, nu te supara, maine mai facem saritura cu dublusalt si triplu echer. :*

Am iesit, noapte buna baieti & lasati taraful ca dupa ajungeti dependenti de dedicatii :))

Va place noua mea semnatura? (nu sunt mare profesionist dar am incercat si eu)

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic