Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Am iesit, noapte buna baieti & lasati taraful ca dupa ajungeti dependenti de dedicatii :))

Va place noua mea semnatura? (nu sunt mare profesionist dar am incercat si eu)

Nu

Neatza colegilor! Ce mai faceti? ( cel mai probabil acum faceti nani)

Diseara e marele meci, marele derby, eternul derby FCM Alexandria - Sporting Rosiorii de Vede. Abia astept!

Baieti, am facut o serie de poze frumoase, cu ajutorul lui AllecsYoo, caruia ii multumesc. Daca ma va ajuta si Tomyy cu un mic edit la cateva dintre ele, vor iesi super. O sa le postez la gifts cand sunt gata.

Asa de smecher e Tomyy in Photoshop? :O

Puteţi începe să postaţi raportul pentru concursul "Cabbie of the weekend", aveţi timp până la 22:00.

Am plecat la o terasă cu câţiva prieteni să urmărim meciul, aveţi grijă ce faceţi.

Hai Dinamo!

Puteţi începe să postaţi raportul pentru concursul "Cabbie of the weekend", aveţi timp până la 22:00.

Am plecat la o terasă cu câţiva prieteni să urmărim meciul, aveţi grijă ce faceţi.

Hai Dinamo!

Salutare colegii !!

Eu sunt noul fostru coleg fostul DROW1 si actualul [rTn]DanielM.

Sper sa ne intelegem de minune :)

A da josss DINAMO ca nu pot sa zic alt ceva :))

Edited by pH DROW1

Puteţi începe să postaţi raportul pentru concursul "Cabbie of the weekend", aveţi timp până la 22:00. Am plecat la o terasă cu câţiva prieteni să urmărim meciul, aveţi grijă ce faceţi. Hai Dinamo!

Hai Dinamo! batem 2-0.

Salutare colegii !! Eu sunt noul fostru coleg fostul DROW1 si actualul [rTn]DanielM. Sper sa ne intelegem de minune

O sa ne intelegem doar am mai fost colegi in SF Taxi, de ce ti-ai schimbat numele?

Edited by South Seether

Da cre ca...

Un post trebuie să aibă minim 10 cuvinte şi să nu conţină expresii de genul: "Salut, intru în joc", "Am ieşit, noapte bună".

Ai mare grijă, posturile aiurea se sancţionează în joc.

Si cum te simpti in RTN?

simţi*

Mi se pare o porcarie sa intri in clanuri de genul asta: rTs, rTn, uS, GF si alte de genul asta. Singurul clan care merita efortul e F4L, e singurul clan care s-a mentinut si are ca scop suprematia. Majoritatea dintre restul au ca scop doar accesul la moderarea topicurilor, lucru care le da o satisfactie foarte mare aparentilor lideri, si spam-ul, sau sa arate ei ca sunt intr-un clan si sunt jm3k3r1.

Si cum te simpti in RTN?

Bine :) vr sa vi si tu ?

Un post trebuie să aibă minim 10 cuvinte şi să nu conţină expresii de genul: "Salut, intru în joc", "Am ieşit, noapte bună".

Ai mare grijă, posturile aiurea se sancţionează în joc.

simţi*

ok Daniel am inteles voi fi mai atent de acum incolo :)

Noroc, acum am ajuns acasa de la plaja.

O apa super calda :X, intru in joc sa fac comenzi ca mai tarziu iarasi plec prin Mamaia :)).

Ne auzim prin joc!

Hai Dinamo!

Am o idee. Nu le da salariile saptamana asta stelistilor din taxi daca bate Steaua astazi :)).

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic