Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Nick: Seether

Rank: 1

Factiune: SF Taxi

Cine credeti ca va lua sub-lider: Calderon

Alte precizari?: Nimica.

Deci este egalitate intre Calderon si xtazy 3 - 3, acuma sa vedem cine sunt norocosi care vor lua bani.

Am oprit acest event din cauza conflictelor aparute si care vor aparea.

Felicitari, te-ai trezit intr-un final. Nu ma asteptam la asa ceva de la tine.

Silviu, au iesit foarte bine pozele si multumiri si lui Tomyy pentru ajutorul acordat.

Silviu, nu Siliviu :)) .Si eu sunt placut impresionat de cum au iesit, sper sa le placa si celorlalti. CLICK aici cei care vor sa le vada.

Pentru cei care nu au vazut ca este concurs premiu 2.000$. Doar trebuie sa completati.

Nick:

Rank:

Factiune:

Cine credeti ca va lua sub-lider:

Alte precizari?:

Nick: Seether

Rank: 1

Factiune: SF Taxi

Cine credeti ca va lua sub-lider: Calderon

Alte precizari?: Nimica.

Deci este egalitate intre Calderon si xtazy 3 - 3, acuma sa vedem cine sunt norocosi care vor lua bani.

Aș dori să aflu cine ți-a dat permisiunea să organizezi un astfel de event, dacă îl pot numi event. Subliderul îl voi alege EU, când consider că am nevoie de unul.

Se pare ca Alex_Foster a fost cel mai rapid taximetrist din aceasta seara castigand un " Wayfarer " nou !

* Maine seara la aceasi ora " Surprizele " vor continua !

Aș dori să aflu cine ți-a dat permisiunea să organizezi un astfel de event, dacă îl pot numi event. Subliderul îl voi alege EU, când consider că am nevoie de unul.

Nu e event este un pariu. :))

Baieti aplicati cat mai aveti ocazia daca doriti sa intrati.

RO : Hitmen Agency recruteaza 8 noi agenti.

Aplicatiile vor fi deschise 24 de ore.

Aplicatiile necorespunzator completate vor fi din prima respinse.

Noapte buna baieti eu sunt obosi si ma duc la somn, ne auzim maine.

Tu alegi subliderul eu doar am facut un fel de pariu/event cine nimereste cine va lua sublider va castiga 2k, dar l-am oprit sa nu existe discutii.

Noapte buna tuturor. Inca odata La multi ani Seether!

Multumesc mult Razvan. Noapte buna.

Noapte Buna am iesit si eu.

La multi ani Seether, sa ai parte de tot ce-ti doresti! <:-P <:-P <:-P

Edited by Sexy CaLdeR

Buna dimineata !!

Ce fac bajetii ?

Eu am 42 de comenzi azi termin si eu raportul si gata :)

Neata, neata, ce sa facem, eu deabea m-am trezit si am stat sa verific si eu pe aici si acum intru si eu in game.

OK te asteptam in game sa vi sa-ne ajuti la comenzi ca nu mai facem fata :))

Din pacate sunt la jail, dupa ce ies ma activez si puteti sa va relaxati.

Salut tuturor, abia ce m-am intors de la putina alergare

Multumesc mult Calderon si celor care mi-ati urat in game.

La multi multi ani!

Cum de e ziua ta si eu nu stiu? Ce ne dai de baut? Unde se tine petrecerea? La ce ora? :))

Salut, ce mai faceti? Am vazut ca de cand sau deschis aplicatiile la hitman, plecati pe capete. Treaba voastra..

@ - Succes in continuare, nuprea am avut ocazia sa ne cunoastem, dar ai fost un baiat linistit. Sper sa fii acceptat in Hitman.

@ - Succes in continuare, sper sa intri unde ti-ai propus.

@ - Nu ma asteptam ca tocmai tu sa pleci, dar daca asta este decizia ta, iti urez numai bine. Sa intri unde ti-ai propus si sa fi cuminte! Succes in continuare prietene.

Edited by SilviuM

Salut, ce mai faceti? Am vazut ca de cand sau deschis aplicatiile la hitman, plecati pe capete. Treaba voastra..

@ - Succes in continuare, nuprea am avut ocazia sa ne cunoastem, dar ai fost un baiat linistit. Sper sa fii acceptat in Hitman.

@ - Succes in continuare, sper sa intri unde ti-ai propus.

@ - Nu ma asteptam ca tocmai tu sa pleci, dar daca asta este decizia ta, iti urez numai bine. Sa intri unde ti-ai propus si sa fi cuminte! Succes in continuare prietene.

Da.. tu ce mai astepti de nu iesi? O.o Ocupi un loc important (pt altii) aici. :-<

Da.. tu ce mai astepti de nu iesi? O.o Ocupi un loc important (pt altii) aici. :-<

Scuze şăfa, acum bag demisia. :)) Glumesc, nu scapi de mine. Stau aici, pana se da wipe/ma demite Daniel. Dar.. daca ai vrea sa facem loc pentru alti, vorbeste cu Seether. El o duce bine, rank 1, 2fw. :))

Scuze şăfa, acum bag demisia. :)) Glumesc, nu scapi de mine. Stau aici, pana se da wipe/ma demite Daniel. Dar.. daca ai vrea sa facem loc pentru alti, vorbeste cu Seether. El o duce bine, rank 1, 2fw. :))

Neah, Seether e de-al meu, tu esti in plus! :-S Apropo, n-ai fw? Daca nu, facem, nu-i bai!

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic