Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Felicitari pentru war, am pierdut putin dar macar a fost distractiv.

Salut ! De astazi suntem colegi, unii deja ma stiti :) . Sper sa ne intelegem bine .

Welcome !

Si nu numai tie, tuturor celor noi! Speram sa va acomodati cat mai repede.

Salutare băieţi, de astăzi vom fi colegi :). Sper să ne înţelegem de minune >:D<<'> .

@ Haideţi că am plecat la fotbal, vorbim mai pe seară :). Spor la comenzi :* !

Edited by nWo PlaY4FuNN

Salutare,sunt nou pe aici,sper sa ne intelegem bine.Eu momentan ma las afk,ma bag in pat,mai vorbim deseara.

Welcome!Sper sa ne intelegem bine!

Salutare băieţi, de astăzi vom fi colegi :). Sper să ne înţelegem de minune br=

@ Haideţi că am plecat la fotbal, vorbim mai pe seară :). Spor la comenzi :* !

Welcome si tie,sper sa ne intelegem bine!

Asa se intampla cand tomyy isi arunca coada unde nu ii fierbe oala, oricum nu-mi pare rau amice, chiar ma simt fericit..plec cu capul sus!

* Tomyy s-a vazut destul de clar, reactia poporului din HQ la excluderea mea , aproape toti ma iubesc, se vede clar asta, am fost om cu toti si plec cu capul sus, chiar daca Daniel. ti-a ascultat dorinta eu tot ii iubesc pe oamenii aceia ce mi-au fost aproape.

* Nu are rost sa ma mai complic, totul a fost in zadar si pe sub mana, fratilor imi veti lipsi la fel si /sleep-ul...

* sa fiti fericiti !

* eu chiar am depus suflet si nu a fost usor sa ajung unde mi-am dorit, am obtinut ce-am avut prin munca, nu (pupat) !

* tot ce am spus la sedinta a fost adevarat, si chiar s-a vazut ce mult va durut adevarul !

* cartile pe fata, nu pe la spate ! mereu mi-a placut adevarul, nu minciuna!

Imi pare rau pentru decizia luata de Daniel, chiar ai fost un membru foarte nab si tot timpul cu afk si te intelegem. Multa bafta pe mai departe si ai grije de tine.

- Fecilitari pentru ca ai ajuns in conducerea factiunii sper sa o duci cat mai sus si sa ai grija de aceasta factiune, sper sa ne mai auzim prin joc.

Asa se intampla cand tomyy isi arunca coada unde nu ii fierbe oala, oricum nu-mi pare rau amice, chiar ma simt fericit..plec cu capul sus!

* Tomyy s-a vazut destul de clar, reactia poporului din HQ la excluderea mea , aproape toti ma iubesc, se vede clar asta, am fost om cu toti si plec cu capul sus, chiar daca Daniel. ti-a ascultat dorinta eu tot ii iubesc pe oamenii aceia ce mi-au fost aproape.

* Nu are rost sa ma mai complic, totul a fost in zadar si pe sub mana, fratilor imi veti lipsi la fel si /sleep-ul...

* sa fiti fericiti !

* eu chiar am depus suflet si nu a fost usor sa ajung unde mi-am dorit, am obtinut ce-am avut prin munca, nu (pupat) !

* tot ce am spus la sedinta a fost adevarat, si chiar s-a vazut ce mult va durut adevarul !

Iti doresc numai bine, ai fost un mare om cu un suflet lafel de mare. Cateodata ai ghinion, alte ori ai noroc, sa speram ca o sa depasesti curand performanetele avute in taxi. Sa sti ca pentru mine ai fost si esti in continuare, un baiat finut care merita tot respectul. Jos palaria pentru tine! O seara frumoasa

- Fecilitari pentru ca ai ajuns in conducerea factiunii sper sa o duci cat mai sus si sa ai grija de aceasta factiune, sper sa ne mai auzim prin joc.

Eu unul stiu foarte bine de ce pleci si te inteleg perfect amice. Sigur o sa ne mai auzim in joc, nu scapi tu asa usor de mine. Poate, ajungem sa ne cunoastem in realitate, ca de cand ne tot facem planuri si nu iese nimic.. Si tu esti unul dintre baieti pentru care am respect total. Succes prietene, sa auzim de bine despre tine!

* sa fiti fericiti !

A fost o mare placere sa am prilejul sa lucrez alaturi de tine. Cum spui si tu ne va lipsi /sleep-ul tau dar asta e. Esti genul de baiat finut care incearca sa inpace si capra si varza, care incearca sa se rupa in doua ca sa fie toata lumea fericita. JOS PALARIA in fata ta! Iti urez mult succes in cea ce iti propui in viitor.

Iti doresc numai bine, ai fost un mare om cu un suflet lafel de mare. Cateodata ai ghinion, alte ori ai noroc, sa speram ca o sa depasesti curand performanetele avute in taxi. Sa sti ca pentru mine ai fost si esti in continuare, un baiat finut care merita tot respectul. Jos palaria pentru tine! O seara frumoasa

Eu unul stiu foarte bine de ce pleci si te inteleg perfect amice. Sigur o sa ne mai auzim in joc, nu scapi tu asa usor de mine. Poate, ajungem sa ne cunoastem in realitate, ca de cand ne tot facem planuri si nu iese nimic.. Si tu esti unul dintre baieti pentru care am respect total. Succes prietene, sa auzim de bine despre tine!

Ce faci prietene ai crezut ca scapi de mine, uite ca nu ai scapat.

Salut băieţi, acum am ajuns şi eu de la fotbal. Mănânc ceva şi ne auzim în game :).

@ Mă bucur că numai plecaţi [sQ]siLvEr şi tu XtaZy sunteţi nişte membrii vechi şi cu mare experienţă, era mare păcat !

Si eu ma bucur ca raman, dar tot astept shaorma aia.

Si eu ma bucur ca nu pleaca xtazy, in schimb, nu scapam de shaorma-man asta :((

Astept o Shaorma mare fara ceapa si usturoi.

Ce ati facut azi la war?

Iati rupt capu lui batranu' ?

Nu am fost la waru de dupa sedinta, dar a fost war acum contra lor si i-am rupt vro 2 -3 runde.

Ce ati facut azi la war?

Iati rupt capu lui batranu' ?

Le-am rupt capu', down din prima nici n-am avut ce face din ei. :)) Ne-am facut o strategie rapida si imediat erau la pamant. :)))) Edited by Dedey009

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic