Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Buna dimineata. Am umblat azi, de nu mai pot. Nu pot sa inteleg de ce fetelor le place asa mult shoping-ul...

Vaii, nu o sa intelegi niciodata... oricum, voua de ce va place fotbalul? Cam asa si noua cumparaturile ;;)

Vaii, nu o sa intelegi niciodata... oricum, voua de ce va place fotbalul? Cam asa si noua cumparaturile ;;)

Nu neaparat fotbalul, sa fie un sport. Mie imi place sa merg la shopping cu o fata:))

Salut bine v-am gasit. am luat si eu testele,dar Daniel. nu vrea sa intre:)) imi face in ciuda=)))Sper sa ne intelegem,sa nu va suparati pe mine daca sunt mai nab:))

Vand bullet x2 hidden(mov&verde)5k km

Edited by BuntZ98

Nu neaparat fotbalul, sa fie un sport. Mie imi place sa merg la shopping cu o fata:))

Cred ca esti primul baiat care il vad zicand asta :O, si da..rectific, nu neaparat fotbalul, sportul in general.

* Welcome Patrunjel! :)

* BuntzZ98, nu ne suparam ca esti mai nab, si noi suntem :))

Edited by Cerry

Cred ca esti primul baiat care il vad zicand asta :O, si da..rectific, nu neaparat fotbalul, sportul in general.

* Welcome Patrunjel! :)

* BuntzZ98, nu ne suparam ca esti mai nab, si noi suntem :))

Cerry, totusi nu toti suntem nabi insa, avem niste lideri adevarati, de exemplu imi vine imi minte [sQ]siLvEr.

Cerry, totusi nu toti suntem nabi insa, avem niste lideri adevarati, de exemplu imi vine imi minte [sQ]siLvEr.

Multumesc, cand ajung Lider o sa imi aduc aminte de tine si o sa te rasplatesc.

Stiti cumva de ce nu intra Daniel.? Intra 2-3 minute pe forum si iese..

Nu intra ca mananca Shaorma, poate e plecat pe undeva.

@, As mai da si eu niste exemple, dar imi e frica sa nu iau fw .. :))

@Buntz, eu una nu stiu ..de ce nu intra Daniel, o sa intre el .., esti dornic de comenzi?:))

Da ..chiar sunt :)) vreau sa fac raportu de 300+... stii tu da bine la inceput:))=)))

Probabil ca mananca:)) si el.. dar chiar atat de mult?=)) de 2 zile n-a mai intrat in game:))

poate se satura si intra:))

Salutare SF Taxi şi bine v-am găsit.

Începând de azi (bănuiesc) vom fi colegi, deci sper că ne vom înţelege :D

Îmi pare bine să revin după atâta timp aici, acasă. Dacă aveţi îndoieli cine sunt, check profile :))

Edited by MrChase

Salutare SF Taxi şi bine v-am găsit.

Începând de azi (bănuiesc) vom fi colegi, deci sper că ne vom înţelege :D

Îmi pare bine să revin după atâta timp aici, acasă. Dacă aveţi îndoieli cine sunt, check profile :))

Eu nu te cunosc nici de pe old nick, anyway...eu iti urez un calduros "Welcome back"!

Sper sa ne intelegem bine, si sa nu-mi furi comenzile..ca atunci fac eu urat, in rest sunt pasnica :))

P.S: glumeam :D

Eu nu te cunosc nici de pe old nick, anyway...eu iti urez un calduros "Welcome back"!

Sper sa ne intelegem bine, si sa nu-mi furi comenzile..ca atunci fac eu urat, in rest sunt pasnica :))

P.S: glumeam :D

Mersi şi stai liniştită, nu-s eu cea mai activă persoană dar mă străduiesc :))

Văd că nici acum, nici pe vremuri, nu lipsesc fetele din SF Taxi :> Good job dany

Salutare taxi sf company! welcome celor noi,eu am intrat sa fac cateva comenzi dar din cate observ primesc restart server din 5 in 5 minute..si nu are rost sa mai intru..

@, Boss aia 10 k ii dai lu Emerad ca a fost rollback si inca ii ai !

Traficanti ne facem, nu gluma.

Tin sa le urez bun venit celor noi, sper sa va acomodati repede si sa va tineti de treaba. Bafta!

PS: Intru in joc sa prind si eu din ora obligatorie sa fie tomyy satisfacut.

Mersi şi stai liniştită, nu-s eu cea mai activă persoană dar mă străduiesc :))

Văd că nici acum, nici pe vremuri, nu lipsesc fetele din SF Taxi :> Good job dany

Eh...pai na, fara fete...n-ati mai fi existat..asa si aici :D

@Adrian: de la fata ti se rr serverul, cred :-<

Eh...pai na, fara fete...n-ati mai fi existat..asa si aici :D

@Adrian: de la fata ti se rr serverul, cred :-<

Ei haide nu fi rea.

In ultra meciul de astazi seara e, momentam 1-2. Doamne ajuta!

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic