Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Neata buna!Ce fac baietii?

Mda..iar mi-au luat carnetul. E a 7a sau a 8a oara in 3 zile=))

Cel putin 21 ore fara carnet? Eu nu as rezista nici 6 ore sincer,daca nu conduc,degeaba joc samp :))

Edited by Emerado

Buna dimineata. Am intrat si eu in joc, si cand sa plec de acasa, ce sa fie? Nu mai aveam masina in fata casei. Este cu park pe la HQ RDT iar eu am casa in ls :-J . Numai din cauza lui Emerad :))

Totul e din cauza lui emerad, stiam eu:))

Buna dimineata. Am intrat si eu in joc, si cand sa plec de acasa, ce sa fie? Nu mai aveam masina in fata casei. Este cu park pe la HQ RDT iar eu am casa in ls :-J . Numai din cauza lui Emerad :))

Totul e din cauza lui emerad, stiam eu:))

Ce am facut ca nici eu nu stiu ?? :)) Oricum Silviu cu un /service taxi rezolvi totul(daca te accepta cineva)

Sper că v-a plăcut activitatea și a mai alungat din plictiseala asta. Mie unul mi-a plăcut, m-am distrat.

Mulțumesc pentru participare și felicitări câștigătorului. Ați fost răsplătiți și participanții, și cel care a reușit să mă omoare. Dacă chiar v-a plăcut, o să mai fac asemenea activități.

Hello tuturor. ce faceti?

Ce liniste e la discutii, ce-ati patit toti? :O

Am realizat ca nu este frumos si bine sa facem spam, asa ca nu mai vorbim decat ce este necesar. Restul vorbim pe chat in game.

Glumeam...sunt toti afk. =))

Am realizat ca nu este frumos si bine sa facem spam, asa ca nu mai vorbim decat ce este necesar. Restul vorbim pe chat in game. Glumeam...sunt toti afk.

Haha, speram sa nu fie asa...sa fie toti afk, ca ma intristeaza lipsa spamului :-S

Am ramas fara carnet,e un chin infernal,sincer.Chiar vroiam sa fac comenzi.Acum il inteleg pe Patrunjel.

Haha, speram sa nu fie asa...sa fie toti afk, ca ma intristeaza lipsa spamului :-S

Emerad is here,let's start spam,big spam!

Spamul pe forum este sanctionat in game. Acesta este unul dintre motivele noastre. Totusi, suntem precauti, nu are rost sa iei FW fara motiv.

Eu ma retrag, noapte buna, spor la comenzi si fiti cuminti.

Tu ai numai avatare faine?O.o Nu ti-e rusine sa ne razi asa in nas? :O

Cateodata imi fac niste avatare de nici mie nu imi vine sa cred :)) Mersi de compliment.

Nu prea ma laud cu ele dar daca vrei iti fac si tie unul :>

Eu ma retrag, noapte buna, spor la comenzi si fiti cuminti.

Noapte buna Silvica

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic