Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Ce sa fac, raman uimit de cat de spammer esti :))

Maine nu prea o sa intru prea mult fiindca fac raportul de activitate la dat zapada daca va vine sa credeti :))

Edited by 23Andrei Jupanul

water oh my Christi!!!, Andrei jupanul. :)))) bhahaha ,

iMarunt, Andrei Jupanul, oare ce mai urmeaza =))

success maine la mutat apa dintr-o parte in alta :))

Ce sa fac, raman uimit de cat de spammer esti :))

Maine nu prea o sa intru prea mult fiindca fac raportul de activitate la dat zapada daca va vine sa credeti :))

Eu mi-am facut raportul :)) .

Apropo, ti-am ascultat melodia de la semnatura, draguta. Dar ce zici de asta?:

water oh my Christi!!!, Andrei jupanul. bhahaha ,

iMarunt, Andrei Jupanul, oare ce mai urmeaza

success maine la mutat apa dintr-o parte in alta

iAndrei, sau Marut Jupanul. Cred :-??

Si ma duc la culcare. Ne auzim maine, ca si maine am liber. Noapte buna :*

Edit: Gresisem melodia pentru Andreiutu ;))

Edited by 4FS SilviuM

Eu tot am mai dat o gramada mare de zapada din gradina:((.

Mna.. si eu. Dar in gradina, Dumnezeu cu mila. Nu ma bag, cand se topeste se topeste :)).

Stie cineva unde gasesc toate barile pentru factiuni? Alea de seamana cu bara RPG dar scrie numele unei factiuni pe ea? Va rog :*

Mna.. si eu. Dar in gradina, Dumnezeu cu mila. Nu ma bag, cand se topeste se topeste :)).

Stie cineva unde gasesc toate barile pentru factiuni? Alea de seamana cu bara RPG dar scrie numele unei factiuni pe ea? Va rog :*

Www.rpg.b-zone.ro conecteaza-te si da my stats.

EDIT:

Vreau sa ma lamureasca si pe mine cineva. (23andrei/goldfish). Cum adica e permis sa faci mai mult de 3 comenzi cu acelasi client, dar sa nu il pui la raport? Atunci hai sa il duc pe cineva la negru si sa nu il pun la raport. WtF?! De unde pana unde.... De la aceasta chestie pana la transportul persoanelor la negru este foarte usor. Asta e parerea mea, si nu mi se pare normal....:-??

Sau poate nu vad acum motivul..

Edited by Vladxx

Www.rpg.b-zone.ro conecteaza-te si da my stats.

EDIT:

Vreau sa ma lamureasca si pe mine cineva. (23andrei/goldfish). Cum adica e permis sa faci mai mult de 3 comenzi cu acelasi client, dar sa nu il pui la raport? Atunci hai sa il duc pe cineva la negru si sa nu il pun la raport. WtF?! De unde pana unde.... De la aceasta chestie pana la transportul persoanelor la negru este foarte usor. Asta e parerea mea, si nu mi se pare normal.... :-??

Sau poate nu vad acum motivul..

Nu sunt Andrei, nici Goldfish, dar eu am fost unii dintre cei care au propus aceasta regula.

Uite cum sta treaba asta. Pentru a evita comenzile masluite (adica cand un taximetrist isi roaga un prieten sa-i faca 10 comenzi odata) s-a impus regula asta. Cu o persoana, ai voie faci PENTRU RAPORT doar 3 comenzi. Adica, daca ala vrea sa il duci in 5 locuri (adica 5 comenzi), il duci in toate cu /fare binenteles, dar ai voie sa pui la raport DOAR 3 poze. Celelalte 2 poze nu le faci, sau nu le pui. Intelegi acum?

Sper sa ma fi facut inteles :P

@, Ai voie sa faci cate comenzi vrei tu cu un client, poza se face la fiecare din ele, insa regulamentul impune o regula, si anume,

nu ai voie sa faci mai mult de 3 comenzi / ora cu acelasi client,

Astfel, ca din toate pozele pe care le-ai facut, cu acelasi client, trebe sa nu depasesti 3 / ora.

Celelalte 2 poze nu le faci

, Gresit, orice membru il ai in taxi, se transporta cu /fare,

Nu stii de cine dai, si iti face reclamatie pt. ca il transporti fara /fare, (tu fiind cu gandul ca nu ai voie decat 3 comenzi / ora cu acelasi client), si esti sanctionat corespunzator.

Ca sa eviti asa ceva, pur si simplu ii spui dupa cele 3 comenzi facute, ca nu mai am dreptul sa faci alte comenzi cu el, si sa foloseasca /service taxi,

Daca nu, faci comenzi in continuare, insa asa cum ai spus si tu, stergi pozele / nu le pui in raport.

Important este ca, orice transport cu taxi-ul, se face sub comanda /fare.

@, Ai voie sa faci cate comenzi vrei tu cu un client, poza se face la fiecare din ele, insa regulamentul impune o regula, si anume,

nu ai voie sa faci mai mult de 3 comenzi / ora cu acelasi client,

Astfel, ca din toate pozele pe care le-ai facut, cu acelasi client, trebe sa nu depasesti 3 / ora.

Nu stii de cine dai, si iti face reclamatie pt. ca il transporti fara /fare, (tu fiind cu gandul ca nu ai voie decat 3 comenzi / ora cu acelasi client), si esti sanctionat corespunzator.

Ca sa eviti asa ceva, pur si simplu ii spui dupa cele 3 comenzi facute, ca nu mai am dreptul sa faci alte comenzi cu el, si sa foloseasca /service taxi,

Daca nu, faci comenzi in continuare, insa asa cum ai spus si tu, stergi pozele / nu le pui in raport.

Silviu s-a referit ca ii duci cu /fare normal dar nu faci poza la sfarsit..

Eu sunt singurul care are probleme cu serverul? Imi zice ca ma conecteaza la :7777, sau imi zice ca am luat ban, am stat pe /sleep pana acum..

Salutare toata lumea! Am decis sa ma reapuc zilele astea de facut filme. Pentru inceput as vrea sa fac unu' gen: San Fierro Taxi Prezentation si as vrea daca puteti sa intrat in numar mare pe serverul movie cand aveti timp.

Lasati-mi un Quote cine poate sa participe. :X

. . . esti total pe langa ce am zis :)).

Noapte buna colegi, ne auzim maine. Spor la comenzi :*

Sper ca maine se rezolva si cu lagul asta pentru ca in ora obligatorie am avut un lag....

Noapte Buna!

Da,nici eu nu am putut sa fac doar cateva comenzi din cauza la lag.Sper sa se rezolve cat mai devreme.Noapte buna!

Cu o persoana, ai voie faci PENTRU RAPORT doar 3 comenzi

Gresit!

Total Gresit, Induci lumea in eroare!

il duci in toate cu /fare binenteles

Nu am observat partea asta, poate i-ai dat edit ulterior.

Insa Nu este obligatoriu sa faci doar 3 comenzi / persoana pentru raport.

Incearca sa nu induci lumea in eroare, poate ca ai fost membru taxi, insa lucurile se schimba, Read them, dupaia iti dai cu parearea.

Edit:

- *aveți voie să faceți maximum 3 comenzi cu un client într-un interval de o oră, cine este prins că depășește această limită va fi demis direct.

Edited by Loloz

Salutare toata lumea! Am decis sa ma reapuc zilele astea de facut filme. Pentru inceput as vrea sa fac unu' gen: San Fierro Taxi Prezentation si as vrea daca puteti sa intrat in numar mare pe serverul movie cand aveti timp.

Lasati-mi un Quote cine poate sa participe. :X

Te ajut eu,as vrea sa apar in film.

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic