Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Sunt foarte dezamăgită de rezultatul corectării rapoartelor. Foarte.

biTw, te-am și întrebat dacă ai făcut raportul și ai spus că îl vei termina în ziua aceea.

Mossy, am văzut că nu te-ai descurcat la primul raport așa că mă voi ocupa de tine în următoarele săptămâni dar vreau să văd îmbunătățiri în modul în care abordezi raportul.

: Felicitari pentru munca depusa, bun tutorial pentru cei noi!

Va dau si eu un sfat celor care se incurca la raport: Uitati-va peste rapoartele de saptamanile trecute, vedeti din ce motive au fost anulate pozele altora, invatati din greselile lor!

Sper sa nu se mai intample "catastrofe" ca cea de duminica (ieri).

Lasand asta la o parte, in sfarsit s-a scos update-ul ala de Halloween, ma saturasem de atata noapte!

Edited by Fab

Sunt foarte dezamăgită de rezultatul corectării rapoartelor. Foarte.

biTw, te-am și întrebat dacă ai făcut raportul și ai spus că îl vei termina în ziua aceea.

Mossy, am văzut că nu te-ai descurcat la primul raport așa că mă voi ocupa de tine în următoarele săptămâni dar vreau să văd îmbunătățiri în modul în care abordezi raportul.

La raportul meu ma asteptam sa fie -2 maxim dar se pare ca au fost bune.Parca era mai misto cu textul in dreapta :))

@@S4F Necomercial, nu, nu era. Poate pentru corectori era un avantaj dar pentru taximetristi era stresant sa faci SS cat mai repede astfel incat sa nu pierzi punctul, mai ales ca trebuia sa fii atent si la client.

Va multumesc celor care au dat + la postul respectiv, sper sa fie adaugat la rapoarte cat mai grabnic.

Gata boss, am gasit solutia sa iau cetatenie in USA. Ma insor cu tine si o sa imi dea si mie :).

: Doar facem acte, doar nu o sa formam si un cuplu... Deci, ce spui, vrei sa fii sotia mea?

@Ok, deja devine o discutie cam ciudata =)).

Edited by Fab

Salutare colegi. Am stat jumate de zi si am lucrat in PS (vreo 4-5 ore).

Voiam sa postez ceva la suveniruri, dar e topicul inchis..

Sa mai facem si noi o activitate sau ceva.. Intru pe SA:MP si altceva inafara sa fac comenzi nu am ce face..

EDIT: Mai multa activitate pe forum!!!!!

Edited by Fab

Concurs, cine mai posteaza salutari, welcome sau ceva gen dam premiu, topic inchis o luna! Cand postati aici postati si voi chestii interesante...

Concurs, cine mai posteaza salutari, welcome sau ceva gen dam premiu, topic inchis o luna! Cand postati aici postati si voi chestii interesante...

Salut :))

Te-ar fi sa-mi rup si inima

Eu nu ma las si lupt cu ea

Pe viata

Nu FUG din calea ta

Asa ca esti un nab :*

: De ce nu postezi la Sedinte si activitati ? Asa probabil o sa fie o prezenta mai mare. Oricum, eu sunt aproape sigur ca voi participa.

@Felicitari tuturor pentru rank!

Edited by Fab

Frumoasa tinta, tu ai facut-o? sau ai luat de undeva. Te pricepi sa faci moduri?

Azi am descoperit cum se fac, am mai facut cateva.. Probabil ca o sa ma perfectionez.

Ma bucur ca iti place, da, e facuta de mine. Initial facuta la misto (check Chanel LOGO), dar mi se para buna si probabil o s-o tin.

Edited by Fab

Nu uitați să citiți noul update.

Nu mai contează locația importantă, confirmarea verbală sau altceva. Tot ce trebuie un screenshot valid pentru raport să aibă este:

• Mesajul pe chat „Passenger Xulescu left the taxi, earned $123.
  • Skin-ul clientului (cu sau fără nume - asta înseamnă că poate fi și la depărtare).

Exemplu concret:

88GyaxO.png

Nu uitați să citiți noul update.

Nu mai contează locația importantă, confirmarea verbală sau altceva. Tot ce trebuie un screenshot valid pentru raport să aibă este:

• Mesajul pe chat „Passenger Xulescu left the taxi, earned $123.
  • Skin-ul clientului (cu sau fără nume - asta înseamnă că poate fi și la depărtare).

Exemplu concret:

88GyaxO.png

Sa traiti! AM Inteles sefa! :))

Ce parere aveti despre acest om?

http://imgur.com/JkqfJV9

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic