Jump to content

Ediția Iulie a concursului WOTM a început. Detalii aici

Sistemul de Bunkere e live pe servere. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

florynn fly

VIP
 • Content Count

  1810
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

367 Impeccable

About florynn fly

 • Rank
  Leader SF Taxi | флорин
 • Birthday 08/21/1992

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Carbunesti / Ploiesti
 • Hobbies
  Electronica / Electrica

Contact Methods

 • Skype
  florynn_fly

Previous Fields

 • Real name
  Florin
 • RPG1 Nickname
  florynn_fly
 • RPG2 Nickname
  florynn_fly

Recent Profile Visitors

6670 profile views
 1. florynn fly

  @LdV WRC KingBabySeby - primeste +AV bl pentru service taxi aiurea. Se vede clar ca astepta pe motor pe chiliad doar sa iti pierzi timpul cu el. Chestii din astea nici mie nu-mi place, macar un /cancel taxi putea sa dea si era mult mai ok. Status: Atribuit [uV]BlaCkSm0Ke - nu primeste nimic, deoarece nu sunt dovezi clare, nu stiu daca chiar este o comanda (eu te cred ca este comanda, dar dovezile pot sa vin impotriva mea in acest caz). La astea daca s-ar putea face video, ar fi si mai super, ca vezi nesimtirea unora mai direct.
 2. florynn fly

  Blacklist acceptat. Toti ceilalti de mai sus au fost adaugati pe lista.
 3. florynn fly

  @Bras., BlaSz.iCON - nu primeste nimic pentru ca nu este o jignire. La tine ce ar insemna homelesilor de exemplu, cum ar fi sa iti faca si el reclamatie. @KyubyZEM RPG Cosmin.DELIR. primeste +1AV pentru service taxi aiurea. Status: Atribuit
 4. florynn fly

  @LdV WRC , GeOrGeLo. - nu primeste nimic pentru ca poate fi sanctionat de admin pentru asta. Conform discutie noastre a fost sanctionat de catre adm cu ban pentru limbaj vulgar.
 5. florynn fly

  @Bras. BlaSz.iCON - primeste +1AV (pentru amblele) - limbaj jignitor - Status: Atribui WeZZy15. - primeste +1AV - limbaj jignitor - Status: Atribuit ShooterSRL - primeste +1AV - limbaj jignitor - Status: Atribuit Te rog iesi de pe acea frecventa, /setfreq 0. Mi se pare aiurea sa sanctionam de pe frecventa, este ultima data. PS: am avut multa treaba, scuze de raspuns tarziu la primele.
 6. florynn fly

  @Bras., cacania primeste 1AV pentru jignire. Ca sfat nu mai sta pe astfel de frecvente cu persoane de genu. Status: Atribuit Pentru Lewandowski: 1. Dovada invalida, nu este cel reclamat in dovada. 2. Dovezi insuficiente pentru DM. Robul este o activitate ilegala si mi se pare absurd sa pui pe blacklist cand faci o activitate de genu (ilegala). De ce ameninti cu blacklist, ar trebui ca aceasta postare de blacklist sa fie anulata. O sa aduc in discutie acest aspect in viitoarele sedinte. 3. Primeste +1AV pentru limbaj jignitor. Status: Atribuit P.S: se putea face o singura completare pentru el.
 7. florynn fly

  @VioDauDinG63, SebiSapte nu primeste nimic, pentru ca dovezile sunt insuficiente pentru a demonstra asta. @Bras. DenisMD96 primeste +1AV pentru deranj raport. Status: Atribuit
 8. florynn fly

  Nick: florynn_fly Rank: 5 Data: 08.06.2020 Am dat test cu: NoDye.Jr Teorie (x/3) : 0/3 Practic (x/5) : 2/5 Teren (x/4) : 0/4 Rezultat final ( Admis / Respins) : Admis Alte precizari: Impecabil te-ai descurcat, pacat de acea incurcare la Church LV. Sper sa devi o micuta albinuta zum zum..
 9. florynn fly

  Salutare, uite si noi pe aici, la o quest, eventul, clan, xp alea lea. Noroc ca nu am alea pe foc Voi ce mai ziceti bre?
 10. Nickname: florynn_fly Rank: 5 Dată Ședință / Activitate: Activitate 24.05.2020 Ora 19:00 Motivul învoirii: E posibil sa fiu plecat in oras la acea ora. Numarul de invoiri in luna curenta: 1/2 Alte precizări: Daca sunt acasa o sa intru.
 11. florynn fly

  @Mox.Pufossul Acan.RAGEMODE[VIP] - nu primeste nimic, deoarece dovezi insuficiente. Vezi pe prima pagina regula. Kimball[VODA] - primeste +1AV pentru jignire. Status: Primit @Florin300 zZAntoZz - primeste +1AV pentru DM aiurea. Status: Primit
 12. florynn fly

  @Fusion Avenger - primeste +1AV pentru jigniri. Status: Primit [CLCR]andos241 - primeste +1AV pentru jignire Status: Primit
 13. florynn fly

  Au fost adaugati pe lista de blacklist S4F
 14. florynn fly

  Pai daca vrei sa faci posturi, sa iti creasca numarul acolo, ai multe posibilitati sa "pacalesti" regulamentul. - ca de exemplu fraza de mai devreme o puteam scris simplu: Vrei posturi, respecta regulamentul. Vreau liniste si pace. Sa fie pacee,.....da' mai lasati-ma ca nu mai va dansez Asa cum ziceam.....lasa posturile scurte ca nu suntem pe chat. Aaa si de ce nu mai intrati pe discord? Ce vremuri era pe TS cand eram aproape toti pe SF Taxi si nu ne mai intelegeam, ce vremuri de demult.
 15. florynn fly

  @Gicu., - nicolas_o1 - primeste +1AV pentru DM. Ai grija la dovezi, cred ca puteai face si cand a inceput sa traga in tine ca sa se vada mai clar. Status: Primit - XOTWD. - nu primeste nimic pentru ca dovezile tale sunt insuficiente. @Fusion - primeste +1AV pentru limbaj. Status: Primit ATENTIE la urmatoarea regula legata de DM: - DM-ul se va sancționa doar atunci când există dovezi clare (de preferat video / mai multe poze) care să ateste că jucătorul respectiv a făcut DM.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.