Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

@, suspend-ul poate dura și permanent. :)) Depinde cât alege să-ți dea respectivul. Dacă te-ai luat după Daniel, ce să-ți fac... Numai să încurce lumea știe.

Eu știu să fac spam.

De ce esti ba egoist, macar dami numele ei prin pm.

Cântă la altă masă.

Gandesti inteligent. Daniel, vezi ca Ghamba o sa o caute pe Facebook daca ii dai numele. :))

138750d1313748744-spambox-xl-thank-you-captain-obvious-lg.jpg

Gandesti inteligent. Daniel, vezi ca Ghamba o sa o caute pe Facebook daca ii dai numele. :))

De ce ii zici bai. Mai vrei sa ma scoti la Melisa sau nu?

Eu știu să fac spam.

Cântă la altă masă.

138750d1313748744-spambox-xl-thank-you-captain-obvious-lg.jpg

Mda... o sa ma duc sa cant in Colentina la tine la usa.

Super tare video.

@, tu stai în Colentina mă? Acum aflu, pff. Gata, nu mă mai iau de tine că acolo e gașcă mare, nu glumă. Mă scuzi, șăfule. [-o<

Ai grije bai ca vine cu toata gasca: Giuliano, Blue_Blood, Sonny, Mr.Kassandra si toti care stau acolo. Are gasca mare omu .... ce sa ii ceri.

@, numai atât? Stai mă tată că mai sunt: Michael. ; florinacyo ; Mada_Linux ș.a.m.d. Nu mai stau acum să mă mai gândesc că-mi vine rău. :))

Or mai fi, dar cati din ei mai joaca Samp?

Stai mă tată că mai sunt: Michael. ; florinacyo ; Mada_Linux ș.a.m.d. Nu mai stau acum să mă mai gândesc că-mi vine rău. :))

Vezi că am fost cu Michael. în generală, așa că ai grijă.

1. N-ai gașcă.

2. Ești nab.

3. Nu ai mai gătit nimic de ceva vreme.

Defapt am mai gatit, dar nu am mai avut timp sa iti fac pofta sau sa postez, sunt plecat toata saptamana asta si saptamana viitoare in fiecare dimineata si ajung seara si nu prea am timp, cred ca imi iau un concediu de 10 zile cam asa.

@ - Si eu am problema aia la Hard Disk, dar acum am rezolvat-o cumva. Daca vrei hard disk, am eu 1 de 320GB Western Digital care nu il mai folosesc. Acum am un hard de 500GB, daca il vrei ma contactezi si negociem.

Hai ca eu ies , ne auzim maine.

Salut boy. Noapte buna.

Da, chiar frumoasa activitatea, daca nu oprea Protect the VIP, castigam, dar na. Si bravo XtaZy pentru cursa. (Te-am lasat sa castigi). Voua va merge serverul? L-a mine s-a dat restart si nu mai pleaca..

Edited by SilviuM

@, pentru ce mi-ai făcut mie acolo la Docks, nu te iert. Să vezi ce-ți fac când te prind. :))

Noapte bună, Taxi. Ne auzim mâine, o seară plăcută celor care mai stau.

Haha. Daca nu sti sa conduci :)). Daca te filmam, omg erai epic. Ajungeai "instant star" :)). Glumesc, ai meritat-o oricum, tu ai inceput. Noapte buna :)

Daniel, astea-s pentru tine, ca amintire asa. Click!

Mersi, puteai să anunţi ca să aşez Sultanul calumea. 8-|

Oricum, sunt frumoase, pune-le la suveniruri.

Sti, m-am gandit sa iti zic, dar am zis sa te las asa. Sa fi luat prin surprindere, still paparazi. :)) Data viitoare iti zic, daca nu uit :>. Anyway, merge serverul?

Mersi, puteai să anunţi ca să aşez Sultanul calumea. 8-|

Oricum, sunt frumoase, pune-le la suveniruri.

Daca asezai tu Sultanul, stricai totul.

Edited by OC Daniel

back !

* am mutat si noi frigiderul pentru 4777 $

urmariti de toata garda

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic