Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Spam m-am hotarat sa incetez sa fac, cel putin la discutii intre moderatori. Si nu am un plan anume. Vreau sa stau cat mai mult. Cel mult intru de pe contul principal mai tarziu cand ma voi decide sa ies din RDT sau voi fi demis. Altceva nu am de gand.

Ma bucur. Vad ca ai pus alt avatar, tot cu smokeri. Fumezi?

Nu, dar ma bate gandul sa incerc. Totusi as vrea sa evit pentru ca fac sala.

Ţigările nu sunt ca drogurile, poţi încerca, nu-ţi dăunează cu nimic. Problema e când devii dependent şi fumezi 2-3 pachete pe zi.

Ţigările nu sunt ca drogurile, poţi încerca, nu-ţi dăunează cu nimic. Problema e când devii dependent şi fumezi 2-3 pachete pe zi.

Da, ai dreptate. Sa inteleg ca fumezi?

Edited by rTs Blaze

Salut , sunt noul vostru coleg incepand cu ziua de azi, sper sa ne intelegem.

Inca de anul trecut ma intrebam cand mai trec prin taxi pentru ca imi place prea mult.

Blaze, nu-ți recomand să te apuci de țigări, dai banii aiurea pe nişte pachete cu scrum, ți se fac dinții negri şi îți pute gura. Mai bine dai banii pe cola, eu aşa fac.

Si eu ii dau pe cola. Pot spune ca sunt dependent. :X Daca nu beau cola o zi o iau razna :))

Hai ca am inceput bine cu comenzile azi. In total am facut cam 40-45. :) Pacat ca nu se pun la concurs :(

Vorbim maine! Noapte buna! :*

Neata!

Salut , sunt noul vostru coleg incepand cu ziua de azi, sper sa ne intelegem.

Inca de anul trecut ma intrebam cand mai trec prin taxi pentru ca imi place prea mult.

Bine ai venit, succes in factiune!

Si eu ii dau pe cola. Pot spune ca sunt dependent. :X Daca nu beau cola o zi o iau razna :))

Sa sti ca nici cola nu este sanatoasa. De ce dai bani zilnic pe asa ceva, cand poti manca fructe, sa bei un suc natural, eventual o bere. Si nu, nu te sfatuiesc sa te apuci de fumat. Cea mai mare prostie.

Mai stau putin si ma apuc de comenzi.

Pentru ce te apuci de comenzi? Comenzile se pun la raport de duminică după ora 19:00. Până atunci, se participă la concursul Cabbie of the Weekend, dar dacă vrei să participi și tu, nu e absolut nicio problemă. Dar îți dau un sfat prietenesc, trebuie să stai cam mereu online, că te vor depașii colegii la comenzi; dă un ochi prin topicul respectiv, să vezi cam cum trebuie să te pregătești.

Succes!

Pentru ce te apuci de comenzi? Comenzile se pun la raport de duminică după ora 19:00. Până atunci, se participă la concursul Cabbie of the Weekend, dar dacă vrei să participi și tu, nu e absolut nicio problemă. Dar îți dau un sfat prietenesc, trebuie să stai cam mereu online, că te vor depașii colegii la comenzi; dă un ochi prin topicul respectiv, să vezi cam cum trebuie să te pregătești.

Succes!

Mda.. clar... 100+ comenzi... :| Eu am facut 20 si am zis sa iau o pauza.. de unde? :))

Sa sti ca nici cola nu este sanatoasa. De ce dai bani zilnic pe asa ceva, cand poti manca fructe, sa bei un suc natural, eventual o bere. Si nu, nu te sfatuiesc sa te apuci de fumat. Cea mai mare prostie.

Uhhh... incepi sa vorbesti ca tata... :| Nu zic ca nu-mi place bere, dar nu beau in exces. Mai mult beau vin, whiskey si rareori cate un shot de tequila.. (nu de alta, dar ma ameteste rau :)))

Uhhh... incepi sa vorbesti ca tata... :| Nu zic ca nu-mi place bere, dar nu beau in exces. Mai mult beau vin, whiskey si rareori cate un shot de tequila.. (nu de alta, dar ma ameteste rau :)))

Te ameţeşti de la un singur shot de tequila? Eşti la început. :))

@Cola chiar nu e bună, mai bine bea ceai ( Nestea, Lipton ).

Te ameţeşti de la un singur shot de tequila? Eşti la început. :))

@Cola chiar nu e bună, mai bine bea ceai ( Nestea, Lipton ).

Am doar 15 ani ;)

Cred ca doar Tequila ma ameteste. La restul bauturilor, pana ametesc trebuie sa beau ceva :))

Edited by rTs Blaze

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic