Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Opreste-te la 1000 de posturi ;).

"Spre deosebire de altii ma tin de cuvant."

Nu din postat in general, ci din spam ;)

Am auzit cuvantul Spam?

OFF: Stiati ca Tomyy este alergic la spam?

Hmm... mie imi place. Bine ca nu a aflat asta inainte sa dau testul cu el :)) Ma pica direct =)))))

THE ACTUAL FUCK?!?!?!? El e Blaze?!? LOOOL.

Tu ce crezi ca am iesit din Red Dragon Triad? :)) Nu voi iesi prea curand.. si cand voi iesi voi intra aici, bineinteles ma voi lasa de AndyZohl.

Eh.. da. Am o curiozitate, inafara de Blaze, cine a intrat la C.O.T. Weekend?

Emerad.

Edit: Nu mai particip... doar ce mi-am verificat comenzile si doar 54 de poze se vad... restul nu se deschid (no preview available)... si aveam 103... :(((((

Edited by rTs Blaze

* presimt ca voi parcurge o noapte lunga..

* Vise ciufulite!

Neata baieti,cam somnoros in ultimul timp :))

Mult succes Calderon,sper sa ne mai vedem.

Emerad.

Edit: Nu mai particip... doar ce mi-am verificat comenzile si doar 54 de poze se vad... restul nu se deschid (no preview available)... si aveam 103... :(((((

Nici eu nu mai particip, initial am vrut sa fac comenzi pentru a imi intra in mana pentru raportul saptamanal si optional poate fac destule comenzi incat sa particip si eu la Cabbie of the weekend dar nu a fost asa ...(prea putine comenzi)

Edited by Emerado

Neata! Doar ce am venit de la sala. Sunt plecat de la 8.. la 10 am terminat, dar am promis unui necunoscator (ca sa nu zic prost) ca-i reinstalez windowsu` 7.. am mai stat si acolo pana i-am instalat toate si iete cum vin eu la 2 acasa... :| Maine sau poimaine imi iau premium account :X

Edited by rTs Blaze

Neata! Doar ce am venit de la sala. Sunt plecat de la 8.. la 10 am terminat, dar am promis unui necunoscator (ca sa nu zic prost) ca-i reinstalez windowsu` 7.. am mai stat si acolo pana i-am instalat toate si iete cum vin eu la 2 acasa... :| Maine sau poimaine imi iau premium account :X

Daca te-a mancat undeva sa te ofer sa-i formatezi pc-u. Trebuia sa zici ca nu sti cum :))

Daca te-a mancat undeva sa te ofer sa-i formatezi pc-u. Trebuia sa zici ca nu sti cum :))

Stie ca sunt la mate-info... ;) In plus i l-am formatat pentru 40 de lei.. de-aia imi iau Premium.

Edit: Big mistake.. am lasat pc-ul pe forum pe un post al meu despre "vreau sa ma apuc de fumat" si mama mi-a zis: "sa ma anunti cand te apuci de fumat sa iti cumpar tigari" =)))))))))))) Asa mama mai rar :))

Edited by rTs Blaze

5to00eF.jpg

* a mai reusit cineva sa lase Sultanul fara usa dreapta din spate ?

@,

• Nick: AndyZohl
  • Nick-uri anterioare:
  • Vârsta reală: 15
  • Descrie-te în câteva cuvinte ( minim 20 cuvinte ): Ma numesc Stefan si sunt din Iasi,sunt un tip glumet dar si serios cand este nevoie,nu imi plac glumele proaste,imi place sa invat de la cei mai buni,ca hobby am dans si sport .
  • Level: 8
  • De cât timp joci pe server?: 2 saptamana ( am facut o pauza de 2 luni ca am avut examen )
  • Cât timp joci zilnic ( fără /sleep ): 5-6 ore
  • În ce interval orar joci?: 8:00-23:00
  • Screenshot ( trebuie să conţină [/stats] şi [/time] ): http://i.imgur.com/l4QVPgF.jpg
  • Ultima facţiune şi perioada de timp petrecută aici: -
  • De ce ai părăsit facţiunea anterioară?: -
  • De ce vrei să intri în SF Taxi Company? ( minim 30 de cuvinte ): Este o factiune serioasa. Am auzit lucruri bune despre aceasta de la fosti membrii .
  • Cunoşti locaţiile importante de pe server?: Da, cunosc locatiile importante de pe server.
  • Ştii regulile SF Taxi Company?: Da, cunosc regulile SF Taxi Company.
  • Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 1/3 DM Aiurea
  • Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu, nu am fost banat niciodata.
  • Eşti pe Blacklist la un anumit Gang sau Hitmen?( dacă da, specifică facţiunea ): Nu, nu ma aflu pe niciun Blacklist
  • Eşti de acord cu faptul că trebuie să stai în SF Taxi Company pentru minim 2 săptămâni?: Da, sunt de acord.
  • Vei respecta liderul şi membrii cu rank mai mare din SF Taxi Company?: Da, voi respecta liderul si membrii cu rank mai mare .
  • De câte ori pe zi intri pe forum?: Foarte des .
  • Alte precizări: Multumesc pentru timpul acordat .

Un mic cadou pentru tine :))

@,

Un mic cadou pentru tine :))

Copy+Paste de la cei acceptati, of course! :)) O singura problema... mi-a uitat nick-ul =))

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic