Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Copy+Paste de la cei acceptati, of course! :)) O singura problema... mi-a uitat nick-ul =))

Cum maaa sa uiti sa schimbi nick-ul. Doamne mare e gradina ta.. Sa fiu in locul lui, mi-ar fi fost rusine, n-as mai fi intrat pe server cateva zile :))

Cum maaa sa uiti sa schimbi nick-ul. Doamne mare e gradina ta.. Sa fiu in locul lui, mi-ar fi fost rusine, n-as mai fi intrat pe server cateva zile :))

Pe uni nu merge rotitele :))

Ai parasit clanul? Sau doar ca sa arata ciumeg cu spatiu.

Am iesit.

Nick: AndyZohl

Rank: SF Trainee

Număr de comenzi efectuate: 71

Link: http://imgur.com/a/VVOz3 (69) + http://imgur.com/a/epe6Z (2)

Alte precizări: -

Pentru alte precizari: ALonso este un vechi prieten pe care l-am ridicat de la [/service taxi], a sarit din Taxi aproape de destinatie (A cerut de la Taxi LS pana la Fosta baza NG din SF, iar [/fare] a inregistrat pretul de aproape 100$), iar pentru domnul care voia sa-mi faca post pentru ca nu i-am dat [/eject] cand am ajuns la destinatie este aici o poza cu care pot dovedi ca am facut spam cu [/eject]. Nu vreau sa dau edit pentru a nu crede ca am adaugat comenzi.

Edited by B L A Z E

Nu poti adauga comenzi, se vede data si ora. Deci poti da edit, eventual poti scoate alea 2, ca nu ma supar :))

:D Stii ce noroc am avut? Le-am luat pe toate la rost si am vazut ca din 193 de comenzi doar 90 mergeau, iar din astea 90 doar 71 erau corecte =)). Oricum eu pe contul asta joc for fun, iar faptul ca am intrat in SF Taxi este pentru ca am auzit multe lucruri bune aici, iar cum imi place sa ma plimb de nebun cu masina am ales sa intru aici (fiind intr-o mafie plictiseala e mare :))). Am zis ca astfel ajut persoane, cat pot factiunea, si imi mai fac prieteni. :)

Edited by B L A Z E

Ma bucur sa aud asta! :):*

Hai sa terminam cu posturile astea de 5 cuvinte, ca ori luam warn, ori se supara nenea Tomyy. Oricum, ar trebui sa intri in game, ca au hitmani niste treaba cu tine. Trebuie sa isi faca si ei raportul pentru Hitman of the Weekend :)))

Hai sa terminam cu posturile astea de 5 cuvinte, ca ori luam warn, ori se supara nenea Tomyy. Oricum, ar trebui sa intri in game, ca au hitmani niste treaba cu tine. Trebuie sa isi faca si ei raportul pentru Hitman of the Weekend :)))

Warn pentru posturi de 5 cuvinte nu iei. Te asigur eu (Nu am luat pentru spam 4 pagini la discutii intre moderatori si iau aici pentru posturi de 5 cuvinte :))), nenea Tomyy sa se alature noua, iar hitmenii sa ma astepte =)))

Warn pentru posturi de 5 cuvinte nu iei. Te asigur eu (Nu am luat pentru spam 4 pagini la discutii intre moderatori si iau aici pentru posturi de 5 cuvinte :))), nenea Tomyy sa se alature noua, iar hitmenii sa ma astepte =)))

La discuţii între moderatori nu prea iei warn, aici e altceva deci ai grijă.

@Tu eşti tipul din avatar?

Neata lumeeeee, am ajuns si eu acasa dupa o saptamana de distractie si relaxare. Vad ca dupa ce am plecat eu v-ati luat lumea in cap si au fost demisi multi oameni din conducere.

La discuţii între moderatori nu prea iei warn, aici e altceva deci ai grijă.

@Tu eşti tipul din avatar?

Ok.

Nu, dar multi imi spun ca seman foarte bine cu tipul, mai ales pe Skype.

* pe unde mergeti in concediu ?

Noapte Buna ! Bafta la comenzi ! ;)

* noapte buna dragul meu, eu stau la jail :))

Offff... chiar asa greu e sa se respecte cateva reguli? :| Cred ca am dat azi la reporturi de mi-au sarit capacele la sectiunea Gadgets. X( Si-au luat-o in cap rau de tot de cand sunt singurul care modereaza (Jakab e nou si nu stie sa modereze, Turner e plecat, iar Florin mai inchide topicuri din cand in cand). :| Imi fac datoria, ce sa fac.. si la tine e la fel? Nu ma plang, dar ca idee. Isi bate lumea joc de sectiune si mie nu-mi place cand cineva isi bate joc de ceva in care sunt si eu implicat in orice fel.

Edited by B L A Z E

Offff... chiar asa greu e sa se respecte cateva reguli? :| Cred ca am dat azi la reporturi de mi-au sarit capacele la sectiunea Gadgets. X( Si-au luat-o in cap rau de tot de cand sunt singurul care modereaza (Jakab e nou si nu stie sa modereze, Turner e plecat, iar Florin mai inchide topicuri din cand in cand). :| Imi fac datoria, ce sa fac.. si la tine e la fel? Nu ma plang, dar ca idee. Isi bate lumea joc de sectiune si mie nu-mi place cand cineva isi bate joc de ceva in care sunt si eu implicat in orice fel.

obijnuiestete cu asta, doar traiesti in Romania prietene..

obijnuiestete cu asta, doar traiesti in Romania prietene..

Ai dreptate. Nu ai ce sa faci. Asa sunt educati romanii, iar eu am aceasta functie in staff pentru a stompa "ilegalitatile" din sectiune.

* pe unde mergeti in concediu ?

Am fost plecat in concediu in Zarnesti - Brasov.

Neata lume, o sa intru si eu mai incolo dupa ce imi verific si eu pe aici cate ceva.

Salut! Doar ce m-am intors acasa. Am fost plecat cu tata sa-l ajut cu masina, iar acum mai stau 10 minute si plec la sala. Bafta la comenzi. :*

Edited by B L A Z E

Baaa am revenit, stiu ca va fost dor de mine cat timp am fost plecat de la voi din factiune.

vad ca sunteti in urma cu paginile RUSINE, am venit eu din Civil Family sa va ajut pe voi.

Daniel tura asta nu mai injur pe nimeni, ca e urat sa incep iara de la inceput.

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic