Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Nu acesta este cadoul, cearta asta e ceva personal si o sa mai ma cert aicea.

Am o presimţire că te vei certa la Aero LS nu aici, dacă nu ai de gând să te opreşti.

@ Cat de mult poti sa decazi pentru un conflict de genul asta? Deja se ajunge la un limbaj necorespunzator si niste afirmati care defapt sunt minciuni.

Termină și tu, nu mai agita spiritele.

@ I-See-What-You-Did-There..png

Ai făcut poza cu rank 3 de la semnatură mai mare ca la rank 2.

Ai făcut poza cu rank 3 de la semnatură mai mare ca la rank 2.

Cand aveam rank 2, aveam pc-u lipit cu superglue, si mergeam cu SA:MP-u la low, cu 800x600 rezoluatia, si cand am luat rank 3 aveam setarile la Very High, pe 1024x960 parca. N-am ce face.. oricum m-ai prins cu rank3 cand eram in PNS .. nu eram pregatit :))

Cand aveam rank 2, aveam pc-u lipit cu superglue, si mergeam cu SA:MP-u la low, cu 800x600 rezoluatia, si cand am luat rank 3 aveam setarile la Very High, pe 1024x960 parca. N-am ce face.. oricum m-ai prins cu rank3 cand eram in PNS .. nu eram pregatit

Ti-ai schimbat calculatorul asa de recent?

Salut baieti.

Plictiseala e mare, incerc sa descarc un joc iar din cauza vitezei "foarte mari" nu imi permit sa fac comenzi asa ca umblu si eu putin pe forum(observ multe lucruri noi :)) )

Am putine comenzi, abia daca prinzi una din cand in cand, sper sa descarc repede asta si sa ma pun si eu la facut raportul.

Plictiseala e mare, incerc sa descarc un joc iar din cauza vitezei "foarte mari" nu imi permit sa fac comenzi asa ca umblu si eu putin pe forum(observ multe lucruri noi :)) )

Ce joc îţi descarci?

Salut baieti am si eu o problema cand intru in samp mi se blocheaza pc ce sa ii fac?

Cum ţi se blochează PC-ul? Fii mai explicit.

Îți recomand NFS Most Wanted 2012. Eu l-am jucat și mi-a plăcut.

Nu prea am vorbit despre el insa din cate am auzit au fost pareri de rau, dar chiar am sa il incerc, sa ma conving singur.

Mersi de recomandare.

Ma doare gatuul :(( Intru in joc sa mai fac comenzi. Jur ca daca ii mai vad pe aia din lv si ls sa ia comenzile in 2 secunde le fac plangere. M-am saturat. Intr-o ora am facut doar 7 comenzi, pentru ca la spawn si jail nu era mai nimeni, iar pe /service taxi se luau comenzile in 2 secunde.. :|

Edited by B L A Z E

Ma doare gatuul :(( Intru in joc sa mai fac comenzi. Jur ca daca ii mai vad pe aia din lv si ls sa ia comenzile in 2 secunde le fac plangere. M-am saturat. Intr-o ora am facut doar 7 comenzi, pentru ca la spawn si jail nu era mai nimeni, iar pe /service taxi se luau comenzile in 2 secunde.. :|

Check this! In mai putin de 10 minute a acceptat 3 comenzi sub 3 secunde.

Check this! In mai putin de 10 minute a acceptat 3 comenzi sub 3 secunde.

Eu am gasit mai multi, dar am facut ss doar la 4.

post-46344-0-08593800-1374674214.pngpost-46344-0-95390300-1374674211.pngpost-46344-0-07553500-1374674208.png

post-46344-0-72661500-1374674209.png

Edited by B L A Z E

Nu prea am vorbit despre el insa din cate am auzit au fost pareri de rau, dar chiar am sa il incerc, sa ma conving singur.

Mersi de recomandare.

Eu am jucat NFS Undercover, de la un moment devine plictisitor.

Eu am jucat NFS Undercover, de la un moment devine plictisitor.

NFS Carbon ramane puterea.

Am sa le iau pe toate 3 (MW 2012,Undercover,Carbon) ca pe nici unu nu l-am jucat sa vad care e treaba.

Acum 2-3 zile ziceam ca nu stiu ce jocuri sa mai descarc , uite acum nu mai am timp de download :))

Pentru mine cel mai bun mi s-a parut MW 2005 pentru ca are o poveste prea interesanta.

NFS Carbon ramane puterea.

Mai tare e Most Wanted, dar e tare si Carbonu mai ales ca au avut ideea aia cu drift-urile. Cred ca o sa il descarc din nou.

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic