Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Am ieşit şi eu, aveţi timp până mâine la 13:00 să postaţi raportul de activitate.

După şedinţă voi face câteva activităţi, ar fi bine să fiţi prezenţi.

Felicitări Xtazy pentru locul ocupat la proba de astăzi!

Clar, am dat-o-n dependenta de samp. Visez ca iau lider NR =)))))))))) Nu ma mai ia somnu` pentru un motiv sau altul :))

Stai calm, n-o sa iei tu lider... n-ai caracterul unuia, pui prea multe emoticoane si esti prea entuziasmat de orice floricica de pe lume.

Vorbea liderul din tine. 8-|

Ţi-ai terminat raportul?

E factiunea mea de suflet! :X

Îţi place să bei lapte?

Vorbea liderul din tine. 8-|

Ţi-ai terminat raportul?

Da, liderul dân mine. Da, l-am terminat, sunt fix 40, am avut musafiri saptamana asta si abia am reusit sa mai intru pe SA:MP (o sa am musafiri si sapt. viitoare, dar ma voi organiza mai bine). Ma, ce-ai cu Vineri la ora 15:00? Mereu pui sedinta atunci.... pune-o si tu sambata sau duminica sa luni-joi, vineri e tranzitia dintre no-lifereala si weekend (cel putin pentru mine) si nu pot veni, sunt mereu plecat.

Cat ai stat in NR?

Ma da tu nu ai altceva de facut, doar sa faci post-uri pentru plus 1 ?

Baieti nu cred ca ajung la sedinta, ma duc sa mananc HotDogi din Ikea :X .

Ma da tu nu ai altceva de facut, doar sa faci post-uri pentru plus 1 ? Baieti nu cred ca ajung la sedinta, ma duc sa mananc HotDogi din Ikea .

Imi place prea mult sa fac posturi, nu am cu cine sa fac la cate as vrea.

Fomistule.

Îţi place să bei lapte?

Yep. :)

De unde stii?

Cat ai stat in NR?

2 luni, dar am iesit din cauza lui Krysty... e prea guraliv si ma enerveaza. Tot ce propuneam imi respingea pe motiv ca nu se complica si ca bine cum e acum, iar peste 1-2 zile / saptamani vedeam ca le pune in practica sub numele lui.. :|

Stai calm, n-o sa iei tu lider... n-ai caracterul unuia, pui prea multe emoticoane si esti prea entuziasmat de orice floricica de pe lume.

Ideea e ca, tu fiind lider, trebuie sa stii sa iti tii membrii in priza, ori prin ce organizezi prin factiune (eventuri, salarii, premii, concursuri), ori prin faptul ca factiunea este o "familie" mare si unita, care se intreajutoreaza. Nu inteleg de unde scoti tu ideea ca, daca folosesc emoticoane si ma port mai copilareste inseamna ca nu pot fii si serios. Inainte sa scoti ceva pe gura mai documenteaza-te. Atitudine de lider am, mai ales daca as fii lider News Reporter. Am pus foarte mult suflet in factiunea asta si am iesit, asa cum am mentionat mai sus, din cauza lui Krysty. Cand renunta / pierde liderul, ma voi intoarce acolo.

Yep. :)

De unde stii?

2 luni, dar am iesit din cauza lui Krysty... e prea guraliv si ma enerveaza. Tot ce propuneam imi respingea pe motiv ca nu se complica si ca bine cum e acum, iar peste 1-2 zile / saptamani vedeam ca le pune in practica sub numele lui.. :|

Ideea e ca, tu fiind lider, trebuie sa stii sa iti tii membrii in priza, ori prin ce organizezi prin factiune (eventuri, salarii, premii, concursuri), ori prin faptul ca factiunea este o "familie" mare si unita, care se intreajutoreaza. Nu inteleg de unde scoti tu ideea ca, daca folosesc emoticoane si ma port mai copilareste inseamna ca nu pot fii si serios. Inainte sa scoti ceva pe gura mai documenteaza-te. Atitudine de lider am, mai ales daca as fii lider News Reporter. Am pus foarte mult suflet in factiunea asta si am iesit, asa cum am mentionat mai sus, din cauza lui Krysty. Cand renunta / pierde liderul, ma voi intoarce acolo.

skz fr-t nam vru-t

Da' ce ti-o facut Krysty? Mai stiu eu unu caruia nu-i dau numele (Katzuno) care tot asa a iesit pentru ca nu stiu ce i-a facut Krysty.

2 luni, dar am iesit din cauza lui Krysty... e prea guraliv si ma enerveaza. Tot ce propuneam imi respingea pe motiv ca nu se complica si ca bine cum e acum, iar peste 1-2 zile / saptamani vedeam ca le pune in practica sub numele lui..

Bagate inapoi cand va pleca el.

Ma bucur sa aud ca mai este inca cineva care face spam. De cand cu regulamentul intern.. s-au retras multi. OFF: Andy, o sa iti pun hitman de fiecare data cand te vad on. Sti tu pt ce.

Lasai pe cei care sau retras, ei au pierdut noi avem numa de castigat.

Ma bucur sa aud acest lucru minunat, cum a fost perioada cand ai fost plecat din SF Taxi?

Extraordinara, parca imi pare rau ca s-a terminat asa repede.

OFF: Andy, o sa iti pun hitman de fiecare data cand te vad on. Sti tu pt ce.

AndyZohl, mare om, mare caracter.

Edited by OC Daniel

skz fr-t nam vru-t

Da' ce ti-o facut Krysty? Mai stiu eu unu caruia nu-i dau numele (Katzuno) care tot asa a iesit pentru ca nu stiu ce i-a facut Krysty.

Pune-ti ochelarii si citeste postul din nou mai cu atentie. Sunt prieten bun cu Katzuno si l-am prin in NR, dar ceea ce a facut Krysty a fost cam copilaresc si lipsit de sens. L-a sanctionat pentru cateva rahaturi cu alegere intre demitere si rank 1 (a ales demitere pentru ca se satura, iar daca avea rank 1 il demitea oricum in cel mul 14 zile), adica, rob in timpul zilei, "cearta", si mai multe nimicuri. Pe atunci robul in timpul zilei nu se sanctiona la toti membrii si a zis ca daca tot nu sanctioneaza sa de-a si el rob.

Bagate inapoi cand va pleca el.

Pentru numele lui Dumnezeu, ce am zis eu mai sus putin? :|

Cand renunta / pierde liderul, ma voi intoarce acolo.

Nu va mai sta mult ca lider. Are deja 1.5 sau 2.5/3 avertismente la lider.

Edited by B L A Z E

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic