Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salut baieti, abia ce am venit de la sala. ne vedem la activitati :X Azi dau mats de imi sar capacele :))

Am auzit ca SilviuM si-a luat tigaie dry cooker.

Wow, curge!!

Ban pentru Joypad. :)

/uninvite 1 Blaze :)

Bye bye! :)

Sunt nab rau :)

Ce ai avut ma in cap nu imi dau seama,bagi joy la war4fun? O duci din belele in belele....

Take care, poate revii.

Ce ai avut ma in cap nu imi dau seama,bagi joy la war4fun? O duci din belele in belele....

Take care, poate revii.

Revin, revin. :) Si nici macar nu era la war din cate tine minte.. era la prosteala :)) Daca nu se invartea Mr.Andrew in jurul meu nu ma prindea nici dracu. M-a prins dupa juma de ora. A, si eram baut, asa ca.. :))

Revin, revin. :) Si nici macar nu era la war din cate tine minte.. era la prosteala :)) Daca nu se invartea Mr.Andrew in jurul meu nu ma prindea nici dracu. M-a prins dupa juma de ora. A, si eram baut, asa ca.. :))

Felicitari! Ai reusit sa faci o mare prostie, like me. Imi pare rau ca s-a terminat in felul asta.

Te asteptam inapoi cu mare drag daca mai ai de gand sa te reintorci.

Felicitari! Ai reusit sa faci o mare prostie, like me. Imi pare rau ca s-a terminat in felul asta.

Te asteptam inapoi cu mare drag daca mai ai de gand sa te reintorci.

LOGIC CA VIN! Un lucru e sigur... nu mai pun gura pe alcool. =))

LOGIC CA VIN! Un lucru e sigur... nu mai pun gura pe alcool. =))

Esti nebun? alcoolul e sfant, nu trebuie sa il lasi !

Numai sa nu intri in-game dupa ce bei :))

Edited by Emerado

Numai sa nu intri in-game dupa ce bei :))

De parca mai stiu ce s-a intamplat... nici la sedinta nu mai stiu ce s-a vorbit. Stiu doar ca s-a aleg propunerea mea cu cartea recordurilor. Am uitat tot. Nu mai stiu nici unde am folosit... :||| Ce face alcoolul din om... ma doare si capu` de-mi vine sa-l sparg.. :((

^:)^Gura ta, adevar graieste.

Sunt nob.

ASfdsgfldg? Dumnezeule ce a fost in capul tau? Cum sa bagi joypad? Bai omule.. nu iti merg toate rotitele. Si daca ai mai baut, de ce ai mai intrat in joc si nu te-ai culcat cateva ore? Uite si tu ce ai facut.. ai ajuns 60/60 pe ambele. Nu puteai sa stai cuminte in banca ta, sa te culci, si luai doar fw pentu ca nu ai fost la sedinta? Ce copil esti.. serios. Te credeam mai destept.. O sa iti duc dorul, sa speram ca revii. [-(

^ :)^Gura ta, adevar graieste.

ASfdsgfldg? Dumnezeule ce a fost in capul tau? Cum sa bagi joypad? Bai omule.. nu iti merg toate rotitele. Si daca ai mai baut, de ce ai mai intrat in joc si nu te-ai culcat cateva ore? Uite si tu ce ai facut.. ai ajuns 60/60 pe ambele. Nu puteai sa stai cuminte in banca ta, sa te culci, si luai doar fw pentu ca nu ai fost la sedinta? Ce copil esti.. serios. Te credeam mai destept.. O sa iti duc dorul, sa speram ca revii. [-(

Revin, revin! Nu scapati voi de mine cu una, cu doua. :*

Edited by B L A Z E

Revin, revin! Nu scapati voi de mine cu una, cu doua. :*

Invoire? :)) Nu rezolvi nimic cu ea din pacate. Ce ai facut tu se pedepseste cu ban + uninvite din factiune + interdictie o luna la factiunea din care ai fost data afar... Se mai intampla, aia e.

Edited by rTs XtaZy

Bye bye...

Pentru cei care nu cunosc regulamentul: Nu ma mai pot intoarce in aceasta factiune timp de 1 luna de zile din momentul banului, deci nu ma voi mai intoarce deloc. Cine are sa ma imprumute cu niste bani pentru clear FP sa imi trimita la blazecarter@mail.com sau referral: http://clienti.b-zon...ff.php?aff=1102 Oricat este binevenit.

Mi-a facut placere. Multumesc frumos.

Edited by B L A Z E

Am iesit si eu, noapte buna, drum bun Daniel, poate ne intalnim :))

Buna seara baietii. Bine v-am gasit! De astazii m-am alaturat si eu voua! ;;)

Bine ai venit, sper sa facem o treaba buna impreuna.

Edited by rTs BogdaNuTzz

Salut baieti, abia ce am venit de afara, este o caldura infernala. (hop si rima)

Buna seara baietii. Bine v-am gasit! De astazii m-am alaturat si eu voua! ;;)

Bine ai venit printre noi!

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic