Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

@, Haha, am avut si eu bug-ul dar nu facea chiar asa O.o, cred ca de la fata :))class=

Da, ce pot sa spun, sunt mai special si din cauza asta a facut mai altfel la mine.

Frumos avatar, acum cat timp ai facut poa? ;;)

Cate comenzi aveti? Eu nici nu m-am apucat de raport.

Ultima data cand le-am numarat aveam 17.. deci mai mult de jumate de raport e gata.

[/color] Da, ce pot sa spun, sunt mai special si din cauza asta a facut mai altfel la mine.

Frumos avatar, acum cat timp ai facut poa? ;;)

Ultima data cand le-am numarat aveam 17.. deci mai mult de jumate de raport e gata.

Nu's eu in avatar, e o actrita pe care o simpatizez eu mult :-< As fi vrut sa fiu eu asa frumoasa X_X

Lasa ca presimt eu ca tu esti mult mai frumoasa decat aceea actrita ;) .

Nici chiar asa, daca eram asa frumoasa, acum faceam parade de moda, nu jucam sa:mp ..X_X sau cine stie ce film filmam prin L.A etc ;))

Nici chiar asa, daca eram asa frumoasa, acum faceam parade de moda, nu jucam sa:mp .. sau cine stie ce film filmam prin L.A etc

Asa sa fie cum zici tu.

Mă deconectez și eu, plec la sală acuș. Ne auzim mai pe seară, baftă!

Deconectare placuta si succes la sala.

Da.. chiar da.

Ti-am zis ca e satana!

OFF: Cum de ti-ai schimbat avatarul? :O Era mai tare alalalt..

Era, dar nu-i frumos sa copiez pe altii. Mai bine fac avatarele mele :)

New avatar. Cel cu masina a fost temporar.

Edited by rTs XtaZy

Ce lucrezi mai mult la sala?

OMG, visul tau e cumva sa faci 1.000 post-uri ? :)) Ai grija sa nu primesti warning-uri pe aici pentru spam ..

#Lucrez mai mult biceps / triceps si piept, defapt lucrez cam tot corpul (Luni - Sambata).

Luni: Piept

Marti: Triceps

Miercuri: Spate

Joi: Biceps

Vinieri: Umeri, trapez

Sambata: Picioare , Abdomene

OMG, visul tau e cumva sa faci 1.000 post-uri ? Ai grija sa nu primesti warning-uri pe aici pentru spam .. #Lucrez mai mult biceps / triceps si piept, defapt lucrez cam tot corpul (Luni - Sambata). Luni: Piept Marti: Triceps Miercuri: Spate Joi: Biceps Vinieri: Umeri, trapez Sambata: Picioare , Abdomene

Nu e vis, dar vreau sa fac cat mai multe posturi, oricum am deja 2 warn.

Mama ce misto m-am simtit. Am vazut ca te tot chinui sa dezchizi pagina, si cand am vazut ca nu ti-a iesit...

Tura viitoare.

Mama ce misto m-am simtit. =)) Am vazut ca te tot chinui sa dezchizi pagina, si cand am vazut ca nu ti-a iesit... >:)

Muhahaha ? :))

#Seether si tu practici sala de forta ?

Stai, nu m-am prins. Ce e asa de rau in asta?

Deci, daca tu scrii mai putin de 10 cuvinte pe forum aici o sa iei FW in joc, dar Seether are deja 2/3 FW + 1 daca il ia acum o sa fie dat afara.

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic