Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Buna dimineata! Ce mai faceti?

Am intrat in game si am de stat 5000 secunde in jail. -_-

Mai ai putin si termini, lasa ca doar 5000 de sec. trec in, ....hmmm, 5000? By the way, spor la comenzi azi si cine-i mai inactiv sa castige!

Buna dimineata. Oare cand revine Daniel ??

Cat ai luat la rob?

Vreo 3k. Am skill 3. :D

Mai ai putin si termini, lasa ca doar 5000 de sec. trec in, ....hmmm, 5000? By the way, spor la comenzi azi si cine-i mai inactiv sa castige!

Pai deja au trecut, mai am vreo 500 si gata.

Buna dimineata, imediat ce e gata cafeaua intru si eu in joc.

@, Ce sec esti azi, ce ai bre pissi? :-?

:-? Pai sa iti spun direct, treaba e ca daca ne mai prostim mult o sa ne umplem de fw si alte alea. Am realizat ca mai bine stau in banca mea, nu are rost sa ma complic. Si.. e dragut avatarul, dar cel mai frumos a fost ante-penultimul. :P Asta e doar parerea mea :*

Edit:

*Am gasit ceva amuzant pe net, inveseliti-va:

-Am fost la mare vara trecuta si la un moment dat salvamaru foarte panicat a scos toti oamenii din apa, pentru ca se vedea un rechin venind spre mal… cand s-a mai aproiat ce credeti?

Tonciu facea pluta.

Edited by rTn SilviuM

Buna dimineata, imediat ce e gata cafeaua intru si eu in joc.

:-? Pai sa iti spun direct, treaba e ca daca ne mai prostim mult o sa ne umplem de fw si alte alea. Am realizat ca mai bine stau in banca mea, nu are rost sa ma complic. Si.. e dragut avatarul, dar cel mai frumos a fost ante-penultimul. :P Asta e doar parerea mea :*

Edit:

*Am gasit ceva amuzant pe net, inveseliti-va:

-Am fost la mare vara trecuta si la un moment dat salvamaru foarte panicat a scos toti oamenii din apa, pentru ca se vedea un rechin venind spre mal… cand s-a mai aproiat ce credeti?

Tonciu facea pluta.

:)) Saraca tonciu. Are un nas de la Botosani la Constanta:))

Pai sa iti spun direct, treaba e ca daca ne mai prostim mult o sa ne umplem de fw si alte alea. Am realizat ca mai bine stau in banca mea, nu are rost sa ma complic. Si.. e dragut avatarul, dar cel mai frumos a fost ante-penultimul. :P Asta e doar parerea mea

Eu te inteleg, dar totusi ..e un game..nu trebuie sa uitam asta, si scopul lui e sa ne destinda, sa ne relaxam..nu sa fim timorati ca vai, luam fw..si stiu eu .., bineinteles ca nu trebuie sa depasim o limita, dar asta tine si de bunul simt al fiecaruia .. :)

* Foarte dragut bancul :))

Eu te inteleg, dar totusi ..e un game..nu trebuie sa uitam asta, si scopul lui e sa ne destinda, sa ne relaxam..nu sa fim timorati ca vai, luam fw..si stiu eu .., bineinteles ca nu trebuie sa depasim o limita, dar asta tine si de bunul simt al fiecaruia .. :)

* Foarte dragut bancul :))

N-ai inteles esentialul, o sa-ti zic pe romaneste in joc. :))

Si da, chiar si eu am ras la bancul ala, dasta l-am si postat.

Ti se potriveste si tie bancul:))? ( glumesc). Pune si tu o poza cu tine pe forum sa te vedem si noi....

Hmmm, ma mai gandesc daca pun sau nu .... dar mai intai pune tu ;;)

Si nu cred ca mi se potriveste bancul, adica..poate am multe defecte, dar cred ca nasul nu este unul dintre ele :">

Edited by Cerry

Se vede ca s-a intors Daniel, toti v-ati intrat in ritm, din 10 on doar 2-3 la pc. Anyway, cine poate sa dea de siLvEr si de Qwerty, v-a rog sa le ziceti si lor de sedinta, ca ei nuprea dau prin game :-<

Atentie!

Maine in jurul orei 13:00 voi organiza un event, cu premiul destul de mare! Vreau sa fiti cati mai multi on, sa facem si noi ceva frumos, nu doar comenzi si atat. M-a bazez pe voi, sper sa nu anulez eventul pentru ca n-am cu cine sa-l fac.

Ştiu că mă iubeşti.

Apropo, semnătura e hidoasă.

@Eşti inactiv.

Daniel, pwpixxxxxxxxxxxxxxxx, bine ai revenit bro >:D<<'>!

Maine in jurul orei 13:00 voi organiza un event, cu premiul destul de mare! Vreau sa fiti cati mai multi on, sa facem si noi ceva frumos, nu doar comenzi si atat. M-a bazez pe voi, sper sa nu anulez eventul pentru ca n-am cu cine sa-l fac.

Conteaza pe mine, desi nu ai dat cam multe detalii despre acest event :-W, ce-ti place sa tii lumea in suspans! :-W

Ştiu că mă iubeşti.

Apropo, semnătura e hidoasă.

@Eşti inactiv.

Ce glumet esti tu, ai vrea semnatura ca a mea.

P.S. Am facut 60 de comenzi azi:*

Edited by Patrunjel

Atentie!

Sper sa nu uitati, va mananc. Serios vorbesc, ma supar daca vad ca n-am cu cine. +1 daca n-aveti ce face :))

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic