Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Eh , prindem noi o zi :))

@@Patrunjel, Poate de Luni, în weekend mă duc pe la românii au talent şi sunt şi 2 concerte în Galaţi. Nu-i problemă, avem timp.

Ba voi vreti sa va bat ? Mai usor cu spamu asta la discutii si daca tot dati reply dati-l, dar sa contina ceva folositor nu 2 - 3 cuvinte.

Neata lumee.

Neata lume, pregatiti de scoala / liceu ?:>

Nuuuu, adica da. Oricum dorm si acolo si aici deci nu vad diferenta.

*Baaaaaaaaaaaaa! Spam fara mine omg, sa va fie rusine :(

Ba voi vreti sa va bat ? Mai usor cu spamu asta la discutii si daca tot dati reply dati-l, dar sa contina ceva folositor nu 2 - 3 cuvinte.

Neata lumee.

Nu au fost 2-3 cuvinte, si am legat o conversatie destul de elaborata dupa parerea mea, plus ca am invatat sa fac mention<3

Timp de 48 de ore nu vreau să fie deschis acest topic.

Faceți prea mult spam. Dacă după redeschidere continuați veți fi sancționați direct cu suspend pe forum și FW în joc.

Salut baieti,abia ce am revenit de la mica petrecere inainte de scoala.

Nici bine nu am intrat in-game si am fost asaltat cu event-urile astea,la fix sa iau si eu lvl up:x

Yeeeeeeeeee, topic deschis din nou. Wow, am pagina asta de ceva timp, o iubesc. Ce faceti? Sunt umpic inactiv acum, scoala :(, macar am luat level up :X. Ne auzim pe forum nu pot in-game.

Nu mai posteaza nimeni pe aici? :( Pare asa gol de cand s-a redeschis, ceea ce nu e normal.

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic