Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Voiam sa vin, nu am mai fost de ceva timp pe la sedinte, dar na, nu aveam de ales. Vodka si tigari <333. Pwp.

Eh, n-ai pierdut mare lucru, decat ca am luat eu rank 4(fff important) :X si Shatena si Hobbs rank 2 (ceea ce nu e prea important). :D

Eh, n-ai pierdut mare lucru, decat ca am luat eu rank 4(fff important) :X si Shatena si Hobbs rank 2 (ceea ce nu e prea important). :D

Rank 4 :xxxxxxxxxxxxxx. Logic ca e important. Felicitari, meritai. Felicitari si celorlalti, chiar daca n-ati primit rank up, faceti o treaba buna aici in SF Taxi.

Salut. Ce faceti?

Eu sunt foarte bucuros ca m-am mutat si merge totul perfect.

Iar faci reclama? :)). Voi astia din Taxi, cam inactivi pe la discutii. Mai cu viata baieti si fete :D

Mai cu viata baieti si fete

That's the way, Hai cu posturi, spam spam spam.

Intrebare.

Am cautat pe forum, insa nu am reusit sa gasesc.

Raportul saptamanal = (cele 7 zile ale saptamanii), de la postarea ultimului raport, pana la urmatorul?

Cabbie of the week = (cele 5 zile, de luni pana vineri),

Cabbie of the weekend = (cele 2 zile, sambata, duminica),

Intrebarea e urmatoarea.

Raportul saptamanii poate sa continta atat cabbie of the week cat si cabbie of the weekend?

That's the way, Hai cu posturi, spam spam spam.

Intrebare.

Am cautat pe forum, insa nu am reusit sa gasesc.

Raportul saptamanal = (cele 7 zile ale saptamanii), de la postarea ultimului raport, pana la urmatorul?

Cabbie of the week = (cele 5 zile, de luni pana vineri),

Cabbie of the weekend = (cele 2 zile, sambata, duminica),

Intrebarea e urmatoarea.

Raportul saptamanii poate sa continta atat cabbie of the week cat si cabbie of the weekend?

Raport săptămânal ( luni - vineri )

Cabbie of the week ( luni - vineri )

Cabbie of the weekend ( sâmbătă - duminică )

Presimt ca devin importanta :> .

Hmm, suna a amenintare :-? Spui ca daca nu iti confirm ca esti importanta, ii spui lui Vampii ca l-am pupat pe Retrax?:O SERIOS?! Am spioana in factiune, ok...:-S

P.S: Tot neimportanta ramai, sorry :-S

Hmm, suna a amenintare :-? Spui ca daca nu iti confirm ca esti importanta, ii spui lui Vampii ca l-am pupat pe Retrax? :O SERIOS?! Am spioana in factiune, ok... :-S

P.S: Tot neimportanta ramai, sorry :-S

Alooo, ce e aici? Serios!? Am devenit subiect de discutie? :| Ma inteleg mai bine cu Cerry decat cu alti mebri, asta e tot. Nu vreau sa va mai vad ca va certati pe chestia asta. Cand i-am spus ca o pup, ma refeream ca are un respect mai mare in fata ochilor mei decat altii. Nu cred ca e necesar sa se faca balci aici.

*Scriu asta din timpul orei de religie :))). Sper ca ne-am inteles, PUP la toti. :*

Mda.. Ora de religie :-J. Fac ora cu diriga, cea mai naspa profesoara/diriginta

Voua cum va merge?

Mda.. Ora de religie :-J. Fac ora cu diriga, cea mai naspa profesoara/diriginta

Voua cum va merge?

Ai facut dublu post, corecteaza :*. mananc, si scriu la mate, respectiv fizica. Macar atat sa fac. In rest, astept sa vad daca se mai cearta cineva pe aici. :(

Eu abia astazi am inceput cu "scoala" :), si evident, ca nu am fost prezent.

De maine insa, situatia se va schimba.

"evident" :)))). Daca ti-e sila, nu se va schimba nimic. Nu e cine stie ce sa mergi la scoala, avand in vedere ca sistemul de invatamant e infect dar na. Am plecat si eu iar, ne auzim diseara. Am si pregatise, asa ca nu ma veti mai vedea pe aici 6-7 ore. p@! Nu va mai pup ca apare invidia :(

Alooo, ce e aici? Serios!? Am devenit subiect de discutie? :| Ma inteleg mai bine cu Cerry decat cu alti mebri, asta e tot. Nu vreau sa va mai vad ca va certati pe chestia asta. Cand i-am spus ca o pup, ma refeream ca are un respect mai mare in fata ochilor mei decat altii. Nu cred ca e necesar sa se faca balci aici.

Hahaah, nu ne luati in serios, asa ne "tachinam" noi :))

* Merci Retrax pt respetul deosebit fata de mine, ma simt importanta ! >:D<<'>

Acum serios, asa glumim noi, nu ne certam...

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic