Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Ba, vorba aia : Salam-ul se tine in FRIGIDER nu in WINAMP. ;)

Eu am iesit, noapte buna.

Esti invechit RexXaR eu il tin in iTunes frate :)) . Bravo Loloz educa-l :)) . Multumim Tomyy pentru noua regula de comenzi, prea misto faza cu 15 comenzi la rank 3 :X

Edited by 23andrei Vicious

Salutare, am venit si eu acum de la scoala. Am scapam mai devreme.

Asa se spune mai nou la chiulit, ca ai scapat mai devreme?:))

* Buna tuturor, ce faceti? :D

S-a terminat totul. A venit momentul sa va las pe toti. M-am simtit foarte bine in aceasta factiune alaturi de voi pana la un anumit punct. S-a format o monotonie, si ma incurca si scoala.

Vreau sa le multumesc tuturor colegilor care m-au ajutat si care cred ca inca ma vor ajuta in continuare cum ar fi : Cerry., exitbrr [RTS]BogdaN., Bogda, GoldFish, 23andrei, Patrunjel, Deliutza, Loloz, EvilSeph si multi altii, imi pare rau daca am uitat pe cineva. Sper sa ne auzim de bine in continuare. Pwpix la toti. >:D<<'>

Bogda, vreau sa te felicit pentru acest rank important detinut. :*

Edited by RexXaR

@, apreciez că sunt printre singurii membrii pe care nu i-ai menționat acolo. Așa e, nu te-am ajutat cu absolut nimic. :)

Felicitări pentru funcție, Bogda! Ai grijă de ea și vezi, nu face prostii. Activitate, seriozitate!

Succes la raport, cât mai e din săptămâna asta, deși cred că l-ați terminat deja. Un simplu raport la fiecare rank.

Si eu le urez bun venit celor noi si sper sa se acomodeze repede si sa convietuim bine. Din pacate va scriu din ora de italiana si ies tocmai pe la 7. Norocosi cei care invata de dimineata..

Pe mine unul ma asculta la geografie, nu am mai fost de o luna la ora ei si daca iau sub 8 e ultimul meu post aici :))

Back from school, azi se anunta o zi/noapte lunga. Traiasca sarbatoritii, cu ocazia asta vreau sa le urez un,

La multi ani!,

Celor care isi serbeaza astazi ziua de nume (Sf. Mihail si Gavril)

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic