Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Puteai sa nu faci dublu post si de asemenea il puteai edita umpic, eventual sa rogi pe cineva care se ocupa cu asta.

Oricum,frumos. Macar te-ai chinuit sa faci ceva :D. Bravo!

Sincer pentru asa ceva, nu mai puteam eu de dublu post :)) Mai bine sa fiu sanctionat decat sa nu pot sa arat videoclipul cat mai repede. Oricum mersi fain. :D De asemenea imi place sa invat eu sa fac chestii de genul, prefer sa invat singur :D

Edited by Edutuu

aaaa!!! in sfarsit, reusesc si eu sa termin eventul. o maaare bataieee de cap, daca stiam in ce urma sa ma bag, mai bine renuntam.

Insa, well.

2QW4mCb.jpg

here we go.

Felicitari celor care au reusit, Go go go! celor care inca se mai chinuie.

i'm out pe ziua/noaptea de azi, ne auzim mai tarziu.

:D

Salutare, de azi sunt noul vostru coleg.

Salutari SF Taxi.

Bine ai venit, sper sa te acomodezi. Le doresc un bun venit celor noi, sper sa va acomodati repede!

Bun venit celor noi ! Cred ca m-am intanlit deja cu catvia dintre voi in-game, oricum, daca nu, ne vedem noi si ne cunoastem mai bine, ce sa va mai spun, spor la comenzi >:D<<'>

Va salut, deja am vazut cativa membrii care au iesit in evidenta si imi place ca in aceasta factiune se traieste cu adevarat.

Maine voi prezenta raportul, chiar daca nu trebuie, dar o sa am cei 35 de clienti dusi. Chiar mai mult.

Va multumesc.

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic