Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

@, respectiv @ primesc câte un Faction Warn în joc. V-am avertizat cu câteva posturi mai sus, și nu glumesc.

Cu ce ne-ai avertizat?

Mi-a fost pusa o intrebare am raspuns, nu este un post deloc inutil, deja exagerezi, tu nu dai fw ca astia nu isi fac raportul si dai ca am pus o poza la discutii.

Pai si eu unde-s, ba?

M-ai prins perfect in poza! :*

si presupun ca ei au facut un post util nu-i asa ?
Edited by DC Alex69

Mama cate discutii aiurea, asta e. A fost decizia liderului care a considerat ca am sarit ,,calul". Poate considera ca in acest topic, ,,discutii" , se discuta lucruri serioase, poate se mai fac si glume, dar in limita bunului simt. Mai ales ca a zis mai sus ca va sanctiona daca nu incetam, si nu ati incetat. Hai sa nu il mai acuzam atat si sa facem treaba cat mai bine.

Mama cate discutii aiurea, asta e. A fost decizia liderului care a considerat ca am sarit ,,calul". Poate considera ca in acest topic, ,,discutii" , se discuta lucruri serioase, poate se mai fac si glume, dar in limita bunului simt. Mai ales ca a zis mai sus ca va sanctiona daca nu incetam, si nu ati incetat. Hai sa nu il mai acuzam atat si sa facem treaba cat mai bine.

Nu te-a intrebat nimeni nimic pe tine, vezi-ti de treaba ta.

Bafta la scoala copii, inca o saptamana si vacanta!

Edited by DC Alex69

Nu te-a intrebat nimeni nimic pe tine, vezi-ti de treaba ta.

Nu te-a întrebat nimic pe tine, dar s-a băgat că nu e cumva vreun chat privat ăsta și nu știu eu. Dacă a înțeles un membru nou, ar trebui să înțelegi și tu.

Nu înțeleg ce nu-ți convine, voi 2, ați continuat să postați poze inutile. (Și da, chiar sunt inutile. Ce legătură au ele cu topicul ăsta?) Ceilalți 2 din exemplul tău nu au postat poze ca tine, practic, tu i-ai întărâtat cu prostiile astea. Nu exagerez chiar deloc, voi dacă nu sunteți sancționați nu vă învățați minte, și nu înțeleg de când și până când mă trage pe mine la răspundere un rank 2. Ori ești vreun zmeu al facțiunii și eu nu știu!? „Ăștia” sunt colegii tăi, ar trebui să îi respecți, needucatule.

Este valabil pentru toți! Topic închis până diseară.

Pfiu, si se pare ca Tomyy a decis ca acest topic sa fie redeschis, buna dimineata apropo, cu unii m-am mai vazut prin joc cu altii nu. Oricum nu conteaza asta, sper sa ne vedem la sedinta deci sa nu uitati de ea. Noroc! >:D<<'>

Buna dimineata SF Taxi ;;)

Abhishek, you are not allowed to write short posts like this, next time try to say something longer.

Se apropie Craciunul baieti, drept urmare si vacanta, deabi astept. Stau si eu 1 ora in game si dupa ne vedem la sedinta. Bafta la COTW pentru cine participa ;)

Salariul il primesc cand sunt online pe server sau l-am primit?

P.S: Maine seara ajung acasa. Mie un dor de voi. Ce bine imi pare ca s-a anulat sedinta, ca imi parea rau ca nu participam si eu. De abia astept sa intru pe server sa comunicam. :)

un quick-review la ce am facut eu weekend-ul asta.

Va astept cu drag in Brasov, Poiana Brasov, la o sesiune de shi/snowboard.

http://imgur.com/a/sbkVG#0

Da ma Loloz, dar tu acum ne faci in ciuda fiindca mai avem inca o saptamana de scoala, urata, cu teste grele si alte tampenii, ba altii chiar mai au si teze am auzit. Viata nu e asa roz, oameni buni, cum o arata Loloz :))

Edited by DC 23andrei

Se pare ca am scapat de FW, ce bine !

Ce faceti baieti, se apropie Craciunul, cum va pregatiti?

Cum sa ne pregatim? Eu unul ma pregatesc de o mancare nu tocmai sanatoasa, multa distractie si bucurie alaturi de membrii familiei.

Schimba poza de la avatar ca ma ia '' toate boalele''! :))

@, si eu mai am 1 saptamana de facultate, cu... 1 examen partial, si cam atat :))

in vacanta va astept pe la brasov! :D

Ai uitat sa spui unde ne cazezi, in beci / pod sau la vecina (preferabil). De, frumos sa locuiesti intr-o zona de munte, succes la examen! :) Eu mai am 4 zile de scoala si intru la ''hibernat'' . Astazi nu fusei la scoala, tocmai ce ma intorsei de la tara, am fost la taiatul porcului... (un urs de 200 si ceva de kg), va las o poza mai jos cu el. :))

P.S TOMYY, am 10L de vin rosu gata de pus la fiert cu scortisoara :X :> :))) Mersi ca m-ai invoit, acum am cu ce sa-ti fac pofta :)))

http://i.imgur.com/PzNt0E4.jpg - avea 200 si ceva de kg, mi-a parut rau de el, mie imi plac decat muschii de la porc.

Hei salut! Va scriu de la scoala din ora de chimie :)) Plictiseala mare aici, stau degeaba la ore.........Ma rog, ne vedem in-game cand ma intorc. Ciau :*

Naspet, arunca-le.

Isi merita iPhone-ul banii?

Care?

4Sul pe IOS7 incepe sa fie naspa, dar pe IOS6 e ok, 5-ul merita, 5s-ul e opera de arta :)).

Oricum o perioada stau pe Android, sa vad daca a evoluat nitel... In unele chestii iOSul ii da clasa, in altele androidul ii da clasa iOSului. Dar totusi, ma gandesc, am S4 si imi e dor de fluiditatea de pe IPhone 5, nu mai spun 5S. Cum totul era mmamamaamamama impecabil sa spun :))). Dasta sunt si eu in dubiu.

Gata si ziua asta de scoala, inca doua si dau teza la romana, ultima pe semestru asta. Voi ce faceti? Mai aveti dragi copii ?:>

WTF !?

Eu acum incep scoala si tu o termini? :(

Eu maine mai am teza la mate si am terminat si eu >:D<<'>

La romana tre sa iau un 9-10 ca am copiat tot, la chimie am dat ieri si tot asa 9-10 ca am copiat si la info iau un 8,5 ca nu am copiat si nici nu am avut timp :)))

Bafta! Eu am plecat la scoala >:D<<'>

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic