Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Printre cele mai calumea filme cu super-eroi au fost cele din seria Batman :>

Baieti, fiti mai atenti (mai ales cei de rank 1). Am observat ca se cam practica reclamatile.

Deci, Batman mi se pare cel mai smecher film vazut de mine vreodata, actiune, suspans, tot ce vrei. Nu credeam ca o sa gasesc un film care sa imi placa mai mult de cat fast and furious !!!

Noapte buna eu ma bag la somn!!

Maine la activitate veti asculta de [DC]Alex69. El va va organiza, am vorbit cu el tactica.

Imi pare rau ca nu pot veni, dar sunt plecat de acasa. Vreau sa ascultati de alex. Astfel putem castiga proba 9 care este importanta deoarece ne poate asigura locul 1 la probele de iarna!

Maine la activitate veti asculta de [DC]Alex69. El va va organiza, am vorbit cu el tactica.

Imi pare rau ca nu pot veni, dar sunt plecat de acasa. Vreau sa ascultati de alex. Astfel putem castiga proba 9 care este importanta deoarece ne poate asigura locul 1 la probele de iarna!

Am inteles Şefa

Hai eu va la`s ma pun pe [/sleep]

Bye

Posibil sa nu pot sa fiu activ maine deoarece sunt foarte ocupat de la ora 12:00 pana pe la 15:00-16:00 ( imi cer scuze dacă nu pot ajunge la eveniment )

Edited by FreeQ

Heey, ce faceti?? Va place noul meu avatar?? M-am indragostit de filmul Batman!! Mai ales dupa ultima parte!!

#Inca o ora pana la ziua mea :> !!

Drăguţ avatarul.

Mai e o oră până la ziua ta, şi o oră până se epuizează ziua mea. :)) Neaşpa..

Drăguţ avatarul.

Mai e o oră până la ziua ta, şi o oră până se epuizează ziua mea. :)) Neaşpa..

Atunci la multi ani Alek. :*>:D<<'> si la multi ani si tie Smith. >:D<<'>

Neata taximetristi :D

Acum ma pregatesc si eu sa merg la antrenament,sper sa ajung pana la olimpiada , sincer , nu stiu dece ne-ai chemat pe toti , Bogda :)) .

Ne vedem in game in intru.

La multi ani Smith.! Spor la gagici :-"

Neata taximetristi :D

Acum ma pregatesc si eu sa merg la antrenament,sper sa ajung pana la olimpiada , sincer , nu stiu dece ne-ai chemat pe toti , Bogda :)) .

Ne vedem in game in intru.

Daca citesti Runda 9 o sa afli de ce ne-a chemat pe toti.

Bafta la olimpiada. S-ar putea sa ajung si eu >:D<<'>

@@Sp3cTeR, mersi mult !! :*

# Posibil sa ajung azi la olimpiada !! O sa caut adminii si masinile mai ceva ca Sherlok Holmes ! :))

Sa va luati job-ul de detective! O sa aveti mai multe sanse in a gasi adminii.

Gata cu spam-ul sa nu ne dea bogda FW o.O

Am trait sa aud ca Alex organizeaza o activitate=)) La cum se pricepe sa nu le spuneti ca suntem din sf ca sa nu ne facem de ras :)) Edited by DC 23andrei

Am trait sa aud ca Alex organizeaza o activitate=)) La cum se pricepe sa nu le spuneti ca suntem din sf ca sa nu ne facem de ras :))

Nu prea a fost organizare...

Adica ma rog :-?? Eu am luat cod-ul de la admin, si dupa nu a mai reusit nimeni nimic :))

Au gasit masina abia dupa stop event =))

Oricum..Sper sa luam ceva la runda 10.

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic