Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

WTF!?

Tareee. Eu sunt mate info si abia am luat 5 in teza la mate. 6 la info, 9 la romana si 8 la chimie :)))

Eu sunt la Turism si alimentatie, iar din clasa a XI-a, nu mai fac: chimie, biologie si fizica !! :X

Edited by Smith 46

Salutare baieti!!

Vreau sa va urez multa bafta !!

#Imi pare rau ca am dezamagit, dar cum spuneam si acum o saptamana, nu prea mai este B-Zone cum era inainte.!!

asa e, s-a schimbat mult, toti post hunteri, acum se face totul cu bani, banii nu se mai fac muncind, dai sms si imediat iti vine infernusu'.Nici farmecul jocului nu se mai gaseste.

Buna dimineata ~o)

Se pare ca a mai trecut o saptamana, se apropie din ce in ce mai mult bac-ul. N-o sa mai fiu la fel de activ ca pana acum, o sa rup stilul pe sleep ( :X ).

Astazi avem sedinta la ora 13:00, incercati sa veniti cat mai multi!

Mai intai viata reala, apoi SA:MP, bravo ! Succes la BAC.

Din pacate este ultimul meu post aici. Am decis sa-mi pun demisia, drumul meu in SF Taxi va lua o pauza. Sper sa tinem legatura. Ati fost si veti fi cei mai buni! Plec suparat deoarece am multi prieteni aici. Sa fiti cuminti! :*

Succes mai departe. Ne auzim.... (Desi nu am facut-o sper sa o facem) :))

@, mult succes mai departe. Incepusem sa ma atasez de tine

Bun venit celor noi, fiind o factiune pasnica, suntem facuti ca sa va educam si sa va croim un drum mai departe, asa ca aveti grija in ceea ce faceti (ma refer la cei de level mic). Skype-ul nu face minuni, asa ca invatati regulamentul ca sa nu dati de FW.

Edited by DC 23andrei

Hei! Bine v-am regasit dragi colegi. Cu unii m-am vazut aseara, cu ceilalti urmeaza. Trebuie sa ma apuc si eu de raport, trebuie sa ii iau si lui Bogda banii cum ii luam lui Tom. ( da, banii din cotweek si weekend ;)) ) Ceawwwww pwpwpwpwpwp :*>:D<<'>

Edited by CLS Toby Dale

Rex. Esti bun:)))

Eu 5 la mate si 9 la romana. Da bine, am o profa foarte ... la mate. Semestru viitor sper sa vina profu:)

Welcome celor noi...

Pe la 8 scap de scoala pe ziua de azi >:D<<'>

So, pe la 9 is la pc :D

Apucati-va de rapooort.

Salutare baieti! De azi se pare ca sunt noul vostru coleg. Sper sa ne intelegem cat mai bine.
Multumesc Bogda si Loloz pentru sansa, promit sa nu dezamagesc.

Ne vedem in game!

@, Mare nota 7 . defapt ce mai conteaza cand este de trecere ;) .

Uite eram la niste comenzi in joc dar pentru moment o sa iau o pauza , ne auzim mai pe seara , succes la comenzi daca aveti de cand sa incepeti raportul de azi :) .

Nu sunt de aceeasi parere, daca e nota de trecere e buna? Nu prea. :-S Meh, nu zic ca sunt tocilar dar nota 7 este bunicica, decat 4-5.

Eu am iesit, noapte buna.

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic