Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salutari. Acum ajuns si eu de la liceu, ce faceti?

Haha, eu am 93..E cel mai enervant joc, jur, atata am dat cu telefonul de pamant. Bietu s-a spart . :))

Eu am avut best 7, m-am chinuit vreo 1 ora sa ajung la 7. Apoi am sters jocul, iar acum sunt mandru de mine.

Ce war-uri am avut, omg. Dupa ce am primit vreo 5-7 testaim, ma teleporteaza, iar o iau de la capat, sa-i dau team viewer, sa se holbeze in tot ce am in pc.. deja mi s-a luat. Nici 2 sapt n-am in mafie si deja 2 teste in pc + alte zeci de testaim-uri.

Ma duc sa ma culc, nici la ultimele 2 war-uri nu mai stau. Mi-a luat tot cheful. Noapte buna

Na

Felicitari pentru rank up-uri baieti. Cei cu rank 3, aveti grija, e un rank important. Sa fiti on zilele astea pentru teste.

Astazi si maine o sa stau cu avatarul asta. Ce parere aveti :>

Salutari colegi, am ajuns acasa de la liceu. M-am plicsit maxim.. ce faceti?

@, da, mersi.

Ce face fetili? Linje Îngheţăţi? Eu mă duc la ore, vorbim diseara. Doamne ce aiurea e cu raportu' când ai ore de după masă.

Eu am probleme mereu :))

Salutari colegi, am ajuns acasa de la liceu. M-am plicsit maxim.. ce faceti?

Salut, acum imi dai dreptate, a? :))

Doamne ce aiurea e cu raportu' când ai ore de după masă.

Ce bine ca am ore de dimineata.

*Ce faceti?

Ce sa faci, atata a fost. Cat a fost a fost foarte frumos, nu-mi pare rau o secunda ca am venit in taxi. Nu am ce sa fac , sunt but. Infine, multumesc Gold pentru sansa acordata. Am sa-mi mai incerc norocul de alta data.Multumesc celor ce imi sunt prieteni, sau care macar au incercat. Eu am incercat sa ma simt cat mai bine , numai eu stiu cum am intrat aici, pentru faza cu banul pe nedrept. Infine, va iubesc pe toti, si mersi Gold mult, mersi pentru sansa. Imi pare rau daca v-am suparat pe uni dar asta, trece! Bafta. :*

Deci nu imi vine sa cred unde s-a ajung. Toti sunteti fomisti dupa bani, nu mai faceti nimic fara, 4 funy cum era odata, incercati sa mintiti, sa pacaliti ca sa aveti de castigat.

M-ati dezamagit enorm, nu credeam niciodata ca se va ajunge aici, dar mi-ati stricat impresia cu totii. Vorba lui Loloz, degeaba iti faci prieteni in samp, ca azi sunt, maine te ignora, dupa 2 zile sunt alfel si tot asa.

Credeti-ma, nici nu mai stiu ce sa mai zic. Am ramas ,,masca". Tot ce stiu e ca ma simt oribil, mai ales ca am investit timp, bani, si suflet mai ales in aceasta factiune si uite unde s-a ajuns. Am incercat sa fiu bun cu voi, dar voi va bateti joc de tot ce fac.

Am ajuns ca in ora obligatorie sa fiu 3 membri prezenti, hai 4 cu mine din toata factiune, sa cersim si sa facem ca toate alea.

Mai am baza in noii recruti care vor intra, in [OJ]23Andrei si in Goldfish ca pot face ceva, ca sunt niste persoane de treaba care stiu ce au de facut.

Nu vreau sa imi dau demisia, aici voi ramane, intrucat am muncit prea mult ca sa plec. Tin sa multumesc celor 2 PERSOANE care au venit la event-ul de astazi, care TOTUSI au acceptat premiul de 5K, si cu ei voi face echipa.

In rest, no comment.

Nu vreau sa aud acum comentarii la adresa mea din partea voastra, m-ati dezamagit enorm si nu vreau sa mai aud nimic. O sa vorbesc doar cu rank +4 daca e cazul. As spune mult mai multe, dar nu mai am cuvinte.

Ideea e ca nu mai e SF TAXI acela care il stiam si eu, cand am intrat. Atunci era viata, eventuri calumea, nu plangea nimeni de premii.

Multumesc.

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic