Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Neața. M-am trezit și eu că am de învățat :(

Voi ce faceți?

Neata, uite stateam si trasesem aceeasi concluzie.. :))

Mda, tu zici ca ai de invatat? Eu marti si miercuri am simulari, n-am nici un chef sa invat. :(

Șezi blând, simulările, capacitatea și toate alea sunt niște fleacuri și niște examene formale. Le trece toată lumea. Oricum, dacă ai medii mari în 5-8 ai toate șansele să te duci la profilul la care vrei indiferent de notele pe care le iei la examen.

Șezi blând, simulările, capacitatea și toate alea sunt niște fleacuri și niște examene formale. Le trece toată lumea. Oricum, dacă ai medii mari în 5-8 ai toate șansele să te duci la profilul la care vrei indiferent de notele pe care le iei la examen.

Nu e chiar asa, ca acum conteaza doar 25% mediile 5-8 si 75% examenele.. Daca era ca inainte cu 50/50, da, era super.

@, @, @, băieți, vreau să fac o cerere de live în 4. Vorbesc eu cu CM & Co. și ni-l ia instant, probabil Pătrunjel sau un reporter ca lumea. Vă băgați și voi?

Da, este o idee buna, asa mai scapam si noi de monotonie, dar dupa ce-mi termin tema la romana.

PAGINA MEA!

Edited by 4FS RexXaR

Noapte buna colegi!Azi a fost o zis super,am ras si m-am distrat mult,mai ales la eventurile facute de Vladxx.Felicitari tuturor castigatorilor.

Off:Din pacate maine avem scoala unii,altii poate au munca.Bafta all.

Ma bucur ca v-a placut, tu ai stat de la inceput pana la final. Sincer mi-a placut mult, dar din pacate o sa facem dastea rar, intrucat dureaza mult, cam 3 ore si iti trebuie timp. Ma gandeam duminica, odata la 2 saptamani..

Mie mi-a placut cucerirea vaporului, a fost frumos.

Sper sa nu ma injure Goldfish pentru cei 18k, dar a meritat. 18k pentru 3 ore, e ceva.

Inca o data multumesc participantilor. Ne vedem dimineata.

Noapte buna.

Salutare.

Nu mai zice nimeni nimic pe aici? :))

Nu mai fa posturi aiurea. Fa posturi care sa aiba legatura si cu jocul altfel vei fi samctionat in game.

Ma bucur ca v-a placut, tu ai stat de la inceput pana la final. Sincer mi-a placut mult, dar din pacate o sa facem dastea rar, intrucat dureaza mult, cam 3 ore si iti trebuie timp. Ma gandeam duminica, odata la 2 saptamani..

Mie mi-a placut cucerirea vaporului, a fost frumos.

Sper sa nu ma injure Goldfish pentru cei 18k, dar a meritat. 18k pentru 3 ore, e ceva.

Inca o data multumesc participantilor. Ne vedem dimineata.

Noapte buna.

Bravo, felicitari pentru ele. Am auzit ca lumea s-a distrat lumea. Edited by 23Andrei Jupanul

Salutari tututor, cum a fost ziua voastra? La mine relativ bine pentru ca m-am dus de la 10 *chiul*, si mi-au povestit aia din clasa ca fac la mate si fizica: David, este?, Toti: Absent :)), in fine a fost bine, am scapat, deocamdata. Astia cu simulari de evaluare nationala + BAC, multa bafta.

@, Logic ca ma bag, mai ales cu astia din old NR ca iese o caterinca foarte buna :))

Edited by 4FS David66

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic