Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

@@GF Gheran, felicitări pentru liderul acestei facțiuni minunate. Ai grijă de facțiune și du-o la un nivel cât mai înalt, pentru că de la un timp încoace a decăzut grav. Îl înțeleg foarte bine și pe fostul lider pentru că are de trecut un examen destul de important pentru el, și nu avea timp de facțiune. Mă bucur că a lăsat și pe altcineva să-i conducă în continuare munca. Mult succes la creșterea multor generații de jucători!

Salut San Fiero Taxi, ne vom vedea diseara la sedinta ora 21:00, nu uitati (Nu este obligatorie), dar vreau prezenta mare, mai ales ca avem un nou lider. O zi frumoasa !

Hi everyone! i'm new member in SF Taxi i hope to have nice days with my new friends here! and welcome for our new lider [GF]Gheran! congratulation :*

Welcome among us, I hope you feel good with us. :*

@, Hi Stephen , welcome among us and thanks for your support ;) if you have any trouble with Rules section , don't hesitate and ask me ;)

It will wake me some time to traslate all topics in english :)

@@GF Gheran, Felicitari pentru functia obtinuta, sper sa faci treaba buna si sa pui din nou pe picioare factiunea.

Nu vreau s-o iei in nume de rau, dar esti lider, un exemplu pentru membri, arunca un ochi aici:

"Ca regulă de poziționare, virgula stă lipită de cuvântul anterior și separată cu un spațiu de cuvântul următor (xx, xx)"

Buna dimineata Alex. Multi dintre noi fac comenzi. Sedinta? A fost frumoasa, reusita si in acelasi timp si placuta mai ales la sfarsitul ei. Imi pare rau pentru rank down-ul tau dar de acum incolo vom incepe "o noua viata" toti membrii aceste factiuni. O zi Duminica frumoasa sa veti toti, bafta la comenzi.

Salut băieţi, a schimbat Gheran regulamentul sau încă mai lucrează la el?

PS. Alex, îmi pare rău că nu mai eşti sublider, dar încă faci parte din conducerea facţiunii, din această "familie".

Edited by Heineken 69

Buna dimineata Alex. Multi dintre noi fac comenzi. Sedinta? A fost frumoasa, reusita si in acelasi timp si placuta mai ales la sfarsitul ei. Imi pare rau pentru rank down-ul tau dar de acum incolo vom incepe "o noua viata" toti membrii aceste factiuni. O zi Duminica frumoasa sa veti toti, bafta la comenzi.

Salut băieţi, a schimbat Gheran regulamentul sau încă mai lucrează la el?

PS. Alex, îmi pare rău că nu mai eşti sublider, dar încă faci parte din conducerea facţiunii, din această "familie".

N-aveti de ce sa va para rau, pana la urma el este lider-ul si el decide pe cine pune sub-leader. Nu voi sa sta plang acum ca nu mai am rank 6. Pana la urma este doar un joc, mai mult conteaza realitatea. O zi frumoasa va doresc !

Welcome among us, I hope you feel good with us. :*

Thanks bro :* see you in game!

@, Hi Stephen , welcome among us and thanks for your support ;) if you have any trouble with Rules section , don't hesitate and ask me ;)

It will wake me some time to traslate all topics in english :)

Thanks a lot boss, and take ur time i don't have any trouble with the rules section, when i have i'll tell u and take your time to translate the topics if you want :* and thanks again ;)

Incercati pe cat puteti sa evitati posturile de genul : buna dimineata, ce faceti?, etc... Care nu isi au rostul. Vorbiti in acest topic doar cele necesare !

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic