Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Seara buna, inainte sa lase GoldFish liderul se respecta regula: "Nu aveti voie sa faceti posturi pentru +1."

Intr-un post ar trebui sa fie minim 10 cuvinte. Vad ca nimeni nu a mai respectat chestia asta.

*Ce faceti?

Seara buna, inainte sa lase GoldFish liderul se respecta regula: "Nu aveti voie sa faceti posturi pentru +1."

Intr-un post ar trebui sa fie minim 10 cuvinte. Vad ca nimeni nu a mai respectat chestia asta.

*Ce faceti?

Facem bine tu ce mai faci, cum o mai duceti si voi? cam inactivi mai sunt unii, RexxaR aceasta regula inca trebuie respectata dar cred ca cei noi nu au vazut aceasta regula si poate de acea posteaza ....

*Ce faceti?

Regula la forum este, nu cum ai zis tu, ci putin modificata

Regula la forum este, nu cum ai zis tu, ci putin modificata

Pai ma refer ca lumea a inceput sa faca posturi aiurea, de genul: "Salut, am venit de la scoala", "Acum ma culc, noapte buna."

Nu am zis eu nici o regula de la mine, doar am spus ca trebuie respectata..

Buna dimineata.

Eu sunt noua voastra colega, sper sa ne intelegem bine si sa nu avem probleme :D

Spor la raport!!!

@@Deea16, Bine ai venit printre noi! Ai grija cum faci raportul si unde il postezi si cum il postezi, primul raport ii crucial! Citeste pe forum sa fi sigura cum se face, daca vrei uitate la rapoartele verificate, astea ultimele si vezi la colegii care au facut bine ;)

Asta e valabil pentru toti cei noi intrati!

Edited by GF Gheran

Bun venit celor ce au intrat săptămâna aceasta, să vă ţineţi de treabă şi să ne înţelegem bine cu toţii. Spor la comenzi colegi !!

Edited by starz BaR

Salut, colegi! Eu nu mai pot intra in game deoarece sunt foarte ocupat cu tezele si examenul. Voi mai intra dupa ce voi termina cu acestea. Spor la comenzi si la bani! Va pupa Curaj! Respect [GF]Gheran si [GF]Vince, cei mai de treaba oameni!

Salut, colegi! Eu nu mai pot intra in game deoarece sunt foarte ocupat cu tezele si examenul. Voi mai intra dupa ce voi termina cu acestea. Spor la comenzi si la bani! Va pupa Curaj! Respect [GF]Gheran si [GF]Vince, cei mai de treaba oameni!

Succes la teze si examene, si la mine se apropie data tezei la matematica, deja ma gandesc la ea cu fiori.

Hello colleagues, how are you? I take this in this topic but I do not understand what you write. Good luck with taxis to drive a lot of customer. :)

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic