Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Ghytza, mâine dimineață la fifa, mi l-am tras iar si merge

# ce mai face fetilii? Merg comenzile? Nu-i nici un film bun la tv.. Stau pe tel si mă uit pe forum si ascult manele =))

# activitatea de mâine durează 3 ore, de la 16:00 pana la 19:00 sau cum?

Dea bea aștept să jucăm din nou, dar dacă mai ai bulanu ală de ieri cum ai dat gol folosesc comanda magica ALT+F4 clar? =)) Activitatea nu durează 3 ore nabule, sunt 2 una de la 16:00 și una de la 19:00. Hai ne auzim pe skype ;)

Saluuuut, nu? ce mai faceti voi membrii minunati si plini de energie? Maine avem activitate, culcati-va sa fiti odihniti, nu? Nea' Pitzy va zice noapte buna, nu?

Dacă îți spun că ieri m-am culcat la 21:00 te râzi de mine .. =))

Salut baieti! De ceva timp sunt colegul vostru si vad ca ne intelegem bine. Noapte buna, si bafta la comenzi!

Welcome, să fi cuminte și să nu faci prostii. Ne auzim în game, spor la comenzi.

Neața copii, ne auzim în game când intră lumea :)

@, Aa, scuze. La aia de mai sus nu m-am uitat.. cred ca o sa vin doar la cea obligatorie, la 19:00 ..

# neata fetilii.. Ce faceti? N-aveti somn :)) ?

# Ce update-uri belea s-au bagat, foarte faine.

Noapte bună tuturor. Mă bag și eu la somn deoarece mâine e o zi grea cu organizarea evenimentului Turul B-Zone Part 3... Spor la comenzi tuturor, ne auzim dimineață în game.

@, mi sa luat nabu ăsta de curent și nu am reușit să duc la bun sfârșit activitatea de astăzi, îmi cer scuze ... :|

P.S.: Rabitu, T_Pain, Cristi_Rider, NeverBackDowN mâine să fiți pregătiți în jurul orei 14:00 pentru eveniment. Fiți atenți, dacă sunteți printre cei 3 câștigători ve-ți avea parte de un Live alături de mine. Succes pe mâine la eveniment, vreau să vă văd câștigători :* !!!

Edited by Botys Ghytza

Si iata ca o venit momentul cand trebuie sa imi iau si eu adio de la voi. Multumesc tuturor ca ati fost alaturi de mine, la bine si la greu, celor care le-o placut, care nu le-o placut. Am incercat sa fac din aceasta factiune una de top, activa si eu zic ca in astea 7 LUNI cat am fost alaturi de voi am reusit. Imi pare rau ca din cauza unui lucru minor mi-a fost scoasa functia si ca trebuie sa imi iau adio de la voi. Va multumesc inca o data tuturor si bafta mai departe. Goosty sper sa ajungi lider. Va pwp pe toti

Edited by Gabriel xD

Si iata ca o venit momentul cand trebuie sa imi iau si eu adio de la voi. Multumesc tuturor ca ati fost alaturi de mine, la bine si la greu, celor care le-o placut, care nu le-o placut. Am incercat sa fac din aceasta factiune una de top, activa si eu zic ca in astea 7 LUNI cat am fost alaturi de voi am reusit. Imi pare rau ca din cauza unui lucru minor mi-a fost scoasa functia si ca trebuie sa imi iau adio de la voi. Va multumesc inca o data tuturor si bafta mai departe. Goosty sper sa ajungi lider. Va pwp pe toti

Serios? :O Frate ... abia am intrat și eu în facțiune și se întâmplă asta? Îmi zici tu pe skype ce s-a întâmplat ... Multă baftă Gabriel în continuare !! :( :( :( :(

@, Multa bafta, ai fost un Lider excelent, ai respectul meu, si da si eu sper ca Goosty sa ajunga lider daca nu se duce factiunea in jossssssssss. Imi pare foarte rau ca pleci, esti un bun prieten si lider. Succes Gabriel!!!

am o intrebare cum pot deveni taxi scrieti mesaje

Fiind membru al acestei facțiuni am dreptul de a te atenționa să nu mai postezi aici altfel vei fi sancționat.

Pentru a putea deveni taximetrist ai nevoie în game de Nivelul 5, iar aplicațiile se fac pe website.

Un link ai aici: http://rpg.b-zone.ro/account/login

Baftă!

Multa bafta Mihaitza, ai fost un membru excelent si un lider bun. Sper sa ne auzim cu bine. Bafta :)

Gabriel.xD ai fost un membru taxi excelent, ti-ai facut treaba si ai ajuns sus, acolo unde oricine isi doreste, adica ai ajuns liderul acestei factiuni. La fel, si aici ti-ai facut treaba excelent, nimeni nu stie cat stateai tu pe forum sa corectezi la rapoarte :)). Asta e, orice om greseste, dar important este sa inveti din greseli. Chiar daca ai pierdut aceasta functie nu trebuie sa fi suparat. Eu unul SUNT MANDRU ca am avut un lider ca tine si SUNT MANDRU ca am un prieten ca tine. Indiferent de functia ta, pentru mine esti tot "lideru' meu" si intotdeauna vom ramane prieteni. Eu iti urez succes si nu uita, ramanem frati.

Iti urez multa bafta Gabriel, multumesc pentru sansa acordata in aceasta factiune, nu o sa te dezamagesc, si imi pare rau ca nu ne-am cunoscut mai mult si ca ai pierdut liderul asa devreme. Bafta in continuare!

# ce mai face taximetristii? Ce multe comenzi au fost in seara asta.

# Eu am iesit, e un film fain la TV. Bafta la comenzi, de sambata toata factiunea la trucker, facem si noi bani de o bere :))!

Edited by Kurddo

GOOSTY LIDER 4 EVER

Salut, Domnule Silvester cu ce ocazie postezi tu aici in acest topic faci cumva parte din SF taxi si nu stiu eu? Data viitoare o sa ai Report, Chiar daca nu mai sunt lider asta nu inseamna ca trebuie sa postati pe aici si eu sa nu va fac nimic. hai ti pwp

Mda, am luat ban o zi pentru cautare ilegala de refferali, ii explicam unui prieten care abea s-a apucat sa isi faca un cont nou ca sa il am la refferali :| .. Revin intr-o zi, am postat si raportu'.

# ce mai faceti? de la 00:00 toti la trucker :)) .. Bafta!

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic