Jump to content

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Hai noroc, ce faceti? Nu stiu sigur daca ajung la antrenament, inca sunt pe drum spre casa.

Salut XXX, in locul antrenamentului de azi avem sedinta, a anuntat Snizel pe forum.

@@J a m e s, Iti fac cand deschide Snizel topicul de invoiri.

Edited by alecsu

Multumesc pentru prezenta la sedinta de azi, pana la urma cred ca o sa ne acomodam repede unii cu altii. Am recrutat deja 7 membri.

Today was a good day. ^^

Bun venit tuturor celor noi, sper sa va simtiti bine aici.

Multumesc pentru prezenta la sedinta de azi, pana la urma cred ca o sa ne acomodam repede unii cu altii. Am recrutat deja 7 membri.

Today was a good day. ^^

Suntem pe drumul cel bun, in ritmul asta, pana luni, nu numai ca o sa fim 30+ membri, dar o sa formam si un colectiv unit :)

Salutare! Back si eu de la o bere, ne vedem pe joc cei care ati mai ramas.

Ce pot sa va spun WELCOME celor noi!

Baieti, Snizel asta nu e sanatos de cand a venit lider ia uitati ce face

Salutare! Back si eu de la o bere, ne vedem pe joc cei care ati mai ramas.

Ce pot sa va spun WELCOME celor noi!

Baieti, Snizel asta nu e sanatos de cand a venit lider ia uitati ce face

Da ma, chiar asa am facut eu cu voi. =)) si mai rau, chiar..

Bine v-am gasit, sunt noul vostru coleg. Sunt sigur ca ne vom intelege bine, succes la waruri.

Aveai sethealth ma nab deaia nu mureai )))) , ce distractie a fost vai )))

Aveam armura, vezi ca esti nub? :))

Eu am poze din alea foarte vechi din Tattaglia, da' sunt undeva salvate pe un DVD, si ala e intr-o stare asa buna ca nu cred ca le mai pot recupera..

Salut! Vreau sa ii felicit pe cei noi ca au reusit sa intre in gang si sper sa va acomodati repede si sa formam un grup frumos si sa castigam cat mai multe turfs-uri! !!!Felicitari Snizel pentru noua functie!!!

Edited by Cristutzu

Today was a good day. ^^

N@m f0$7 L@ W@R M3n...

Da, deci, salut tuturor. Pe mine ma cheama MyAir, pe voi cine v-a chemat? Glumesc..

Am vrut sa postez de ieri dar m-a luat somnul. Se pare ca de acum incolo imi voi imparti singura felie de parizer pe care o mai am cu voi.

Sper sa ne intelegem, sper sa invatam sa ne distram si sa scapam de ura si invidie. Am intrat aici ca sa fiu cu voi, nu impotriva voastra si sper ca, asa veti face si voi la randul vostru.

Snizel, pentru tine am venit, te iubesc si te ador, ce pot spune :))

Carter, noi in trecut am avut ceva altercatii dar sper ca, constructive. Nu a fost ura, dupa cum spuneai, ci rivaliate, eu incercam sa ma implic cat mai mult in acea mafie, iar tu prin distractie si voie buna, ai reusit sa iti castigi un respect de care multi n-au avut parte si totodata, sa imi invalui mafia intr-un nor de fum, negru, foarte negru, ceea ce mi-a dat de gandit.

Deci, spor la mancat parizer !

Toate episoadele din Teylo's Story, le puteti gasi mai jos, apasand pe Spoiler. Va place, stiu ca va place :X

Edited by MyAir

@@Snizel, Ne poti posta un ghid cu titlul "Cum sa fii mai presus de Dumnezeu la deagle" ?

Noapte buna all, mi-am luat o portie sanatoasa de bataie (in joc), dar nu-i nimic mergem mai departe!

@@Snizel, Ne poti posta un ghid cu titlul "Cum sa fii mai presus de Dumnezeu la deagle" ?

Noapte buna all, mi-am luat o portie sanatoasa de bataie (in joc), dar nu-i nimic mergem mai departe!

Eh, nu-s chiar asa de bun.. Vedem maine la war cum m-oi descurca.. :))

Apropo, Zarzare, nu esti singuru' care sta on noaptea, nu are rost sa mai faci SS-uri ca sa te dai mare pe la imagini. :)))