Jump to content

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Acum ies si eu.. si vin cu o idee:

Ce ar fii ca maine la war sa stam pe ts3? Adica ne-am putea organiza mai usor intrand acolo si vorbind, ideea e sa nu vina careva sa urle pe acolo. Daca vreti eu va astept la ora 12:30 PM pe serverul de TeamSpeak.

Noapte buna!

Bajetzzi, la war ati putea sta Ts, eu cu Zoom gestionam Ts-u im caz de tigani. Eu am si maine scoala si, va pwpa jean, ne vedem maine :-S.

Da ma, buna idee.. si cand am propus eu ce ati facut la 12:30 cand v-am chemat pe TeamSpeak? In fine...

Luni incepe si scoala, ce program de war va fii? Ca eu la 13:00 o sa plec la scoala. Noapte buna | Cius!

Neata baieti , e greu , in doua zile incepe scoala , prima zi o sa fie frumos , te vezi cu colegii , dar dupa incepe o monotonie , si tipa profii ca vacanta nu a fost buna , ca am uitat tot si incep cu notele mici pentru a ne motiva zic ei, in fine , ne auzim in joc , salut "^^" .

Extraordinar.... Toţi vreţi teritorii, toţi vreţi să avem SF-ul da' cum să-l avem dacă liderul vă spune ceva, şi voi faceţi altceva.... Trebuie să ascultaţi mă... Gata, unii au luat Rank 2 şi pleacă... Ce pot să zic? Baftă mai departe, duce-ţi-vă în 69 să vedeţi acolo ce paţesc cei care nu ascultă de lider... Profitaţi de bunătatea lu' Snizel mă şi asta nu e frumos...

Edited by SNaKs2000

Extraordinar.... Toţi vreţi teritorii, toţi vreţi să avem SF-ul da' cum să-l avem dacă liderul vă spune ceva, şi voi faceţi altceva.... Trebuie să ascultaţi mă... Gata, unii au luat Rank 2 şi pleacă... Ce pot să zic? Baftă mai departe, duce-ţi-vă în 69 să vedeţi acolo ce paţesc cei care nu ascultă de lider... Profitaţi de bunătatea lu' Snizel mă şi asta nu e frumos...

Da frate, am rank 2 si nu imi convine liderul, probleme ? Nu inteleg ce gasesti de comentat din asta ... sunt liber sa aleg si asta e decizia mea

Snizel imi pare rau ca pleci....oricum mi-a facut mare placere sa imi fii lider si coleg dar daca asta e alegerea ta eu o respect si vreau sa iti urez bafta in contiunare si sa ai noroc in tot ce faci...cu toate astea cred ca ai facut o alegere buna punandu'l lider pe alex, acesta se va descurca foarte bine, sunt sigur. O sa castigam cat mai multe turfsuri cu el lider. BAFTA SNIZEL/FELICITARI ALEX.

Felicitari Alex , nu ma asteptam ca Snizel sa cedeze asa repede liderul , ma bucur ca a fost luat de cineva care este in stare sa duca factiunea sus , kit ca vreo doua saptamani , pana ne aranjam , si ne organizam cum trebuie nu vom avea cine stie ce teritorii , dar daca ascultati de lider/sublider va fi totul ok sper.

Ne auzim in joc. Daca aveti nevoie de ceva nu ezitati sa intrebati/cereti.

Felicitari alex sper sa facem o treaba cat mai buna impreuna , si eu sunt surprins ca Snizel a renuntal asa repede la lider dar in acelasi timp ca bucur ca a pus lider un membru al factiunii care stiee cum stau treburile pe aici .

My Moments & funny moments :

luj5qPl.jpg

t0o1BB9.jpg

0fppH3K.jpg

XBgSUvq.jpg

M7EDiJS.jpg

5digyju.jpg

Tvhm9CN.jpg

HoItgG3.jpg

ZHcNNS5.jpg

TLwfGED.jpg

QDh42fl.jpg

7WaRNnV.jpg

vLxFYv0.jpg

qCTrwHZ.jpg

Edited by Mr Andreas

@, frate, nu te-am criticat, îmi pare rău, acum am văzut noul lider... Credeam că ai plecat din cauza turfurilor, scuze din nou, nu vreau să-mi fac "duşmani"...

PS: Felicitări al3x. Sper să faci o treabă bună şi să fii puţin mai exigent, chiar dacă multora nu o să le placă.