Jump to content

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

A fost o zi grea. Rozay se lasa, 2 jucatori au luat ban. Eu cel putin astept ziua de maine sa vad ce aduce, deja sunt prea multe pentru azi.

Va urez bafta, sper sa ne descurcam !

Avem nevoie de o schimbare.

Imi pare rau pentru precencutine si andrey.

Sper sa va scoata banu .

Sper sa fie o greasala.

Bafta!

Edited by M15 Rogozoviki

Ma rozay ma jur pe mama mea care mia dat viaa daca am folosit ceva .

Cum ma frate , ii zic de unu ca are aim pe report . Imi da aimtest de 10 ori , ma saturasem toate killurile care trebuiau facute erau aimtest , pana urma am incercat sa ma intorc dupa aimtest si uite ce am primit , sper ca , Kelton sa ia decizia corecta ! Am muncit mult!

Sa nu se sinucida nimeni,sincer chiar imi pare rau ca las liderul,dar chiar nu imi mai place,sincer,daca vreti pot sa revin in gang,aplic din nou dar nu mai vreau sa imi distrug nervi pentru un joc.

@rogoz nu ma sperie sesiunea,nu imi fac griji ca nu o iau,ideea e ca vreau sa o iau cu note cat mai mari.Liderul cere destul de mult timp si nervi si chiar nu mai sunt dispus sa fac asta.

Vreau doar sa intru sa ma distrez, sa rad si atat.

De ce, de ceeee ai luat decizia fara sa ma intreeebi :)) normal ca ramai in gang :-W

Deasta nu am mai intrat in game ca sa nu ma convingi bool,m-am plictisit de samp,precen unbanned :))), andrey explicami putin ,unde aveai wallhack? ca inafara de zarzare si trumf ,hitman nu am avut persoane la care li sa umblat in PC,unde era wallhack era instalat in samp sau era in calc.

Si inca o chestie,stiti cat de mult ma enervam ca nu intrati pe forum deloc,ei bine inca sunt persoane care habar nu au ca am lasat liderul ........

Edited by Rozay

Deasta nu am mai intrat in game ca sa nu ma convingi bool,m-am plictisit de samp,precen unbanned :))), andrey explicami putin ,unde aveai wallhack? ca inafara de zarzare si trumf ,hitman nu am avut persoane la care li sa umblat in PC,unde era wallhack era instalat in samp sau era in calc.

Si inca o chestie,stiti cat de mult ma enervam ca nu intrati pe forum deloc,ei bine inca sunt persoane care habar nu au ca am lasat liderul ........

Rozay esti rau ! Intra pe joc sa te conving.

Anyway, bafta, succes si sa auzim de bine :***.