Jump to content

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Ma gandeam in felu urmator ...

Trebuie sa fie ceva ineregula de nu am prins attack aseara...si nici marti seara.

Sa gandim putin rational . Luni , am prins attack prima data pe HQ ... apoi am dat pe hotel .

Marti seara am prins attack pe HQ abea la 21:30 ... in timp ce ne-am chinuit sa dam numai pe el , dar luni seara attack-ul de pe HQ a fost la ora 21:00 .

Eu stiam ca trebuie sa treaca 24 de ore de la ultimul attack al unui turf . Deci in concluzie , noi am dat attack luni seara pe HQ la ora 21:00 si am prins , marti seara ne-am chinuit de la 20:00 pana la 21:30 sa dam tot pe el . Miercuri seara iar nu a mers decat la 21:30 .

In concluzie : Propun sa dai /attack in aceasta seara pe alte turfuri decat pe HQ , iar la 21:30 sa lasi /attack pe HQ , poate asa nu vom avea doar 1 attack pe seara!

Daca merge sunt geniu , @daubinesalp@

Membrii prezenti: precencutine, Bedreagaaa, MeLeK.SaLaaWi, veerx3, Rocco_Mancini, Rogozoviki, $$bobjounior$$, Marck_dain, Hitman[PRO], SwaTMistaKe, CLouD, [LcN]D3liric1 si zeAmateur69.

Membrii invoiti: [TLG]Sari, CrazyFrog, G.UniT si Farouk_and_Ahmad.

Membrii absenti: RedNouse, chi[H]eb and SIMA.

Pentru cei absenti, aveti timp 24 de ore sa imi dati PM cu dovada ca ati fost prezenti la razboaiele de pe aceasta saptamana, in caz contrar veti primi FW!

For those who were absent, you have 24 hours to give me PM with the proofs that you were present at the wars of this, otherwise you'll recieve FW!

Nu uitati de asta!!!

De asemenea va reamintesc ca de acum incolo nu mai exista niciun fel de raport Arms Dealer si ca FCR-900 este de la rank 2 acum.

Va rog sa o luati mai usor cu posturile inutile la discutii si sa invatati regulamentele acestea pentru a evita sa luati faction warn: http://forum.b-zone.ro/topic/123826-el-loco-cartel-regulament-si-informatii-rules-and-information/ si http://forum.b-zone.ro/topic/123467-regulament-general-ganguri-general-gang-rules/

Edited by Zarzare

Membrii prezenti: veerx3, CrazyFrog, Marck_dain, Precencutine, Alexutz_Devil, [uS]Boolean, melek.salaawi, zeAmateur69, naTo, MilanneZu, Bl33z, CLouD, xT0xicLov3, bogdan23br, Royale., [iB]ExTr3meR, SwaTMistake, HeartKiller.

Membrii invoiti: [TLG]Sari, AdhamTheKing, [TB]Rogozoviki, Farouk_and_Ahmad.

Membrii absenti: chi[H]eb, RedNouse, Gheorghe_devill, G.UniT, SIMA, Bedreagaaa, JigSaW.

Pentru cei absenti, aveti timp 24 de ore sa imi dati PM cu dovada ca ati fost prezenti la razboaiele de pe aceasta saptamana, in caz contrar veti primi FW!

For those who were absent, you have 24 hours to give me PM with the proofs that you were present at the wars of this, otherwise you'll recieve FW!

Insfarsit a deschid dragul nostru lider discutiile .

Sper ca diseara sa luam turf deoarece Hitman valorosu a luat tecu .

Daca a luat Hitman, mai luam turfuri si din GTA IV.

Aseara , dar eu m-am trezit azi la 6:30 si serverul a fost off pana la 8:30 , probabil se lucra la el pentru rezolvarea lagului .

Sper sa prindem 5/5 attack .

Prindem attack 1000/1000.

PS: Echipa de asasini mai recruteaza un asasin.

Vedem diseara ce o sa se intample, parerea mea e ca inca nu o sa se rezolve prea curand cu lagul. In privinta attack-ului, marile probleme tin de numarul de turfuri al Avispei ... -_-.

Ne auzim in-game.

Eu sincer am avut lag foarte putin zilele astea , nu am vazut nici o diferenta :)

Buna seara! Pregatiti de war?

Eu sincer am avut lag foarte putin zilele astea , nu am vazut nici o diferenta :)

Eu am lag oricum.

PAGINA NOUA BY CRAZYFROG

Edited by 4FS CrazyFrog

Membrii prezenti: zeAmateur69, precencutine, Marck_dain, [RPG]Danyel, veerx3, Rogozoviki, bogdan23br, AdhamTheKing, Alexutz_Devil, yMoc, [iB]ExTr3m3R, GGhrtTT, JigSaW (partial prezent), MILANEZU, [mR]Hitman[PRO] (partial prezent), Bl33z, SwaTMistaKe, CrazyFrog, Rocco_Mancini.

Membrii invoiti: -

Membrii absenti: xToxicL0v3 (ai lipsit la mai mult de jumatate din war-uri), HeartKiller, CLouD, Bedreagaaa, Farouk_and_Ahmad, G.UniT.

Nick: Zarzare

Rank: 6 (El Jefe)

Data: 08.02.2014

Membrul Sanctionat: RoYaLe., [iB]ExTr3m3R, Milannezu, DOM, GGhrtTT, HearKiller, [iB]RedNouse, AdhamTheKing, Farouk_and_Ahmad, Bedreagaaa, CLouD, zeAmateur69, Rogozoviki.

Motivul: Absenta la activitate.

Alte precizari: Aveti timp 72 de ore sa postati in topicul Seif poza cu /fdeposit 5000 (5,000$ in HQ). In caz contrar veti fi sanctionati cu faction warn.

http://i.imgur.com/7HRMMGb.jpg

Nick: Zarzare

Rank: 6 (El Jefe)

Data: 08.02.2014

Membrul Sanctionat: precencutine

Motivul: Caps si Spam /f

Alte precizari: Ai timp 48 de ore sa depozitezi 5,000$ in HQ sau vei primi faction warn.

ESTE URGENT, CINE NU LE PLATESTE O SA PRIMEASCA FW. CINE VEDE ACEST POST SA ANUNTE SI IN GAME PE /F.